- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Rigormortiis #1138 üzenetére
Eisenhorn és Ravenor trilógia alap, ha Inkvizíció!!! És természetesen a "The Magos" is. Most már talán magyarul is megjelent, ha jól emlékszem.
-
HugóBoss
tag
válasz
Most pont akciósak a Wh40K könyvek a szukits.hu-n. Meg is rendeltem a következő hatot
Bár most kissé megszaladtak a könyvárak...jó egy ezressel drágább lett darabja és nincs már 10k fölötti rendelésnél ingyenes szállítás
-
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #1142 üzenetére
Akár.
De a random küldetések is jók, ha betarotozod őket. A linken amit linkeltem nézd meg, sok érdekes Tarot van, pl. olyan is ami emeli a pálya lvl szintjét.
Vagy ott a Warzone.
Vagy az Intel küldetések.
Ha megvan a Prophecy, akkor az Ordo küldetések.Papíron ez mind jól hangzik, de akkor is csak pár féle pálya és küldetés típus. Ez teszi egy idő után unalmassá az endgamet.
Az oldal alján van pár ebook, ha tudsz angolul.
-
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #1140 üzenetére
Uther Tarot kártyán (ami esik) nyomsz egy jobb egeret. Akkor ki is írja mire használta fel.
Random.
Viszont a kártyáknak 5 szintje van, és a másodiktól te szabályozod mit léptetsz a következő szintre. Ha már minden Tarotod egyes szintű, és egyet upgradelsz, akkor ez utóbbira költi amíg el nem éri a szintlimitet és nem upgradeled ezt vagy másikat.
Maga az upgrade egyértelmű.Tök jó rendszer lenne, ha nem lenne gyötrelmesen lassú az upgrade. Ahogy a linken látszik egy Tarot kimaxolásához 360 kártya kell. Az egyik Tarot növeli a találati esélyt de ugye ezt is upgradelni kell.
Ha jól rémlik egy patch helyrerakta, kevesebb Tarot kártya esik, mert talán valami bug volt(?) és egész szépen esett régebben. -
reelc
veterán
válasz
A sztori azt hiszem saját, de persze egyeztettek a jogtulajjal.
Könyv iránt szerintem itt érdeklődj.
Én csak pár könyvet olvastam.
Tudom ajánlani a Dan Abnett féle Eisenhorn-trilógiát, bár ezt nem lehet beszerezni egy ideje.
Szeretem a Ciaphas Cain köteteket, de ahogy találóan írta valaki könnyedebb hangvételű, egyféle paródia, kb. mintha a Fekete Vipera lenne a főszereplő. -
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #1136 üzenetére
Will there be new story chapters?
Yes. Inquisitor - Prophecy will continue the story of Inquisitor - Martyr with three new chapters. The first chapter will be exclusive to the Tech-Adept as an introductory chapter to the new class. In it, the Tech-Adept catches up to the story of the base game. The second and the third chapters will be available to all classes, but Crusaders, Assassins and Psykers will be able to play these once they finished Inquisitor - Martyr's story campaign. -
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #1133 üzenetére
Prophecy-t konzolon nem telepíti külön. Alapjátékon belülről lehet indítani.
-
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #1133 üzenetére
Tényleg standalone, tudnod kellene indítani most is az alapjáték nélkül.
Csak azért kérdeztem, mert PC-n a Steam összeintegrálta, szóval néha amikor felrakom akkor a Martyrt töltöm le, a DLC kezelőben nincs benne a Prophecy (hanem külön kellene telepíteni, és telepítés után külön ikonja van az asztalon), és a kliensben ugye a Martyrt indítom el... de már benne van a Prophecy is, leszedte kérdés nélkül.
Az asztalon meg ott van mindkét ikon. -
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #1131 üzenetére
Nem tudom.
Fent volt a Martyr is a vásárláskor?
Tudsz kreálni Tech-adeptus Inkvizítort?
Ha tudsz, akkor már fent van. -
Peace
nagyúr
válasz
Rigormortiis #888 üzenetére
A nullázódás az "rendben van". Azt írták, hogy lenullázódik a peccs után.
Hogy mi értelme nekik? Szerintem semmi. Ahogy a játéknak sem és a farmolásnak meg fejlődésnek sem. Nincs érdemleges endgame. Semmi, ami miatt megérné. Ami jó benne, az a story. Amíg tart, addig rendben van. Utána folytatni a szenvedést? Szerintem tökéletesen felesleges.
-
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #879 üzenetére
Szerintem normális, mert nagyon sok dologra hatással volt a patch.
Ha mégsem normális, akkor sem tudsz mit csinálni a dologgal.Újra fel kell fedezni a játékot.
Pl.: Power Rating már nincs, lett helyette Item Level.
Érdemes megnézni amit 2 napja linkeltem. -
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #873 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #870 üzenetére
Igen a hangulata, a sztorija nagyon meg tudja fogni az embert és ha tökéletesen működnének a játékmechanikai elemek amiket bele akartak rakni akkor még kifejezetten egyedi is tudna lenni. Kár, hogy technikailag nagyon el van cseszve helyenként.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis #866 üzenetére
Maelstrom of Carnage dlcvel.
Ez a helyszín csak akkor érhető el, ha már feloldottad a Triglav alszektort.Erre figyelj.
Én is innen szedtem össze az összes fasza relic tárgyaimat.
De...hamarosan jön (október 8.?) a 2,00 nagy patch ps4re is, ami után elvileg megváltozik/megváltozhat ez is. -
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #857 üzenetére
Mi az Ordo Hungaria-ban vagyunk, de ott legutóbb mikor néztem tele voltunk. Játszd végig a sztorit, az a játék erőssége, szerintem utána ráérsz a többivel foglalkozni.
-
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #857 üzenetére
Ha nem gond én válaszolok, majd a PS-esek korrigálnak, ha nem így van nálatok.
Gondolom nem telített klánba jelentkeztél. Feltételezem van olyan intelligens a rendszer, hogy telihez nem lehet jelentkezni, hacsak nincs várólista. Ezt nem tudom.
A max. létszám függ a klán szintjétől, ha jól tudom max. 10-es szintű lehet és max. 30 fős limit van. Ahhoz, hogy a klán fejlődjön erre a szintre, csinálni kell a feladatokat.
Csak a klánvezér tud felvenni, és ha ő mostanában inaktív, akkor várhatsz. Officert még nem láttam.Ha van itt a PH-n általános PS játék topik, én oda is beírnám, hogy játszik-e valaki, és klánban van-e? Hátha.
Feltételezem konzolon majd akkor lesz jobban érdeklődés, ha kijön a 2.0+ patch, ill. utána a Prophecy. Szeretnék szeptember végén kihozni a patchet, kiderül összejön-e?PC-n a Prophecy iránt máris visszaesett az érdeklődés (a Steamcharts számai alapján), pedig alig több, mint egy hónapos. Aki akarta kitolta a sztorit, már csak az elhivatottak maradtak, mint az alapjáték esetében.
Magas szinten gyötrelmesen lassú a fejlődés, és ez nem kedvez annak, hogy az ember elvigye max. level szintre, vagy hogy új karit indítson. A Meme Vírus túl ritka, és árusnál nem kapható, mióta kivették tőle.Szerintem nem éri meg ráfeküdni a klánfeladatokra 2-3 aktív ember esetén: gyenge a jutalom. Ha mondjuk van 5 aktív ember, és foglalkozik is a klán feladatokkal, úgy már jó. 1 hét alatt kell többféle feladatot végrehajtani. A 2 gyűjtögetős húzósabb, mert meghatározott fajtájú ellenség dobhatja csak, és többszáz kell. Jobb pályán akár 10-15 is összejött. A többi könnyű, mert nyersanyag, vagy pénz beáldozás. De mivel alapítottál klánt, tudod te ezt.
Szerintem jobban megéri a rendszerekben a Befolyás kimaxolása, ill. hogy legyen meg a heti Dicsőség pont. Az előbbi magával vonzza az utóbbit, csak figyelni kell, hogy meglegyen az utóbbi mennyisége, mert hetente nullázódik, és kapod a jutalmat a teljesítés alapján. -
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #855 üzenetére
Tarot küldiket érdemes
-
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #853 üzenetére
Van. Szerintem a kicsit komolyabb kihívas jót tesz a játéknak illetve több a sorspont is.
-
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #849 üzenetére
Szerintem túl van árazva a játék, PC-n a mai napig is. -50% volt a legnagyobb akció, a konzolokon ennél sokkal jobb áron szokott lenni.
Ha szerinted jogos a Diabloval az összevetés, akkor fogadd el, amit írtam, kapja meg ez a játék is a másfél év türelmet (a D3-nak legalább ennyi idő kellett, ahogy írtam), szóval januárban nézzük meg hogyan is áll a konzolos változat.
Persze, ha még érdekelni fog akkor. Elhiszem, hogy fel vagy háborodva, nekem se tetszik sokminden, de ne legyünk igazságtalanok.
Meg a Diablo-t eladta a név, egy sorozat 3-ik része, a 40k-s PC játékoknak nincs ekkora bázisuk, főleg ARPG-ben. Azért se, mert a Diablot ismeri mindenki (meg a PoE-t). Ebben a műfajban meg ez volt az első Warhammer játék.Amúgy mivel konzolon tolod, a 2.0 most jön ősszel, utána meglátod, milyen lett.
Én minden ARPG-t alapvetően singleként kezelek, hogy mit tud úgy. A D3-ban néha csapódnak hozzám friend listesek, de alapvetően egyedül játszok azzal is. Mindent.
PS4-es klánra nem tudok mit mondani, csakúgy általában a klános feladatokról annyit, hogy ha esetleg van 2-3 aktív ember a feladatokra, az nem elég. Tapasztaltam. A játékidőm nagy része erre ment el hetekig, aztán elengedtem a dolgot. Ahogy előzőleg írtam, a játék játékos megtartási képessége igen rossz. Nem hiszem, hogy sok folyamatosan aktív klán van bármilyen platformon is. Elmúlt 1 éves a játék, a Steamchartson lehet látni, hogy kb. PC-n a 2.0 hány embert csábított vissza, na meg a Prophecy. Nem kell nagy fellendülésre számítani, úgy gondolom konzolon is hasonló lesz.
Egy rövid időszaktól eltekintve a Titan Questet is többen tolják - direkt nem erősebb játékkal vetettem össze. -
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #846 üzenetére
Ez nem az az ARPG, amibe az emberek jó része akár 200+ órát el fog tölteni. Nem tud annyit.
- A kasztokon belül a specifikáció elvileg nem számít - ha ez igaz, akkor összesen 3+1 (alap+kieg ha megveszed) classod van és ez marha kevés egy tavalyi játéktól.
- Nem olyan az endgame tartalom. Kevés küldetés és pálya típus van. Erőltetik többfelé az aréna módot, talán itt se lenne hülyeség.
- Magas szinten gyötrelmes a fejlődés. Ráadásul nagyon ritka a Meme Virus, az egyetlen dolog ami segíthet rajta.Jó a sztori, és a világ, ami ugye licenszelt, a GW legalább erre figyel, hogy a külsőségek rendben legyenek, és a sztori is. A hangulat is jó. Vannak benne jó ötletek (a Tarotokkal magadnak moddolod a pályát, pl.)
De ez sajnos nem elég a többszáz órához.
Nem játszatja magát a sztorin felül.Igaz WH fantasy, de a Chaosbane is eléggé elvérzett.
Az ember megnézi a Steames értékeléseket, a véleményeket, és max. 5-10 EUR körül, egyszer... de ebben legalább van OFFline mód, azt hiszem. -
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #846 üzenetére
Semmi köze a felsorolt hibáknak ahhoz, hogy magyar.
Túlvállalták magukat, és azóta se voltak képesek helyrehozni, amit kell.
Most sorolhatnék pár másik ARPG-t, amiket nem hazaiak csináltak, és szintén több sebből véreznek/véreztek.Nem fair idekeverni a Diablo 3-at. Nem azért mert több pénzből készült, több emberrel, van pénz szerverekre (mindezek is számítanak. de nem ezeket emelném ki), hanem mert a RoS után lett helyrepofozva, amit akárhogy is nézek, több, mint másfél évvel a D3 megjelenése után történt. Azóta is volt sok patch. Nem voltam ott a D3 kezdeteinél, de a topikjában nem túl rég tartottak egy kis emlék felidézést, szerintem anno sokan voltak idegesek arra a játékra.
Amúgy idén volt 7 éves. Persze, hogy karban tartották, nincs nagy hiba, elvégre a 2 nagy konzol 2 generációját szolgálta ki a PC-sek mellett, ill a Nintendo Switchet is legutóbb. -
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #835 üzenetére
A küldetésedre nem tudok mit mondani.
Ennyiből nem derül ki számomra, mit is kellene csinálni. Esetleg nem időre megy? Ha csalihajó, nem védelmezni kell?Erre a játékra is single játékra tekintek, igen kevés ARPG rendelkezik multival.
Online jelenlét azért kell, mert pl. a napi küldetéseket úgy generálja. Meg ez így másolásvédelem is. Illetve a klánrendszer miatt is. Stb. Több tényező. A múltkor akadtam bele egy fejlesztő erre adott válaszára, azt magyarázta, hogy milyen okok miatt nincs OFFline mód.Valószínűleg az lesz a vége, hogy egyedül fogsz játszani. Amúgy se sok játékos maradt meg. Nem képes megtartani. Esetleg keress egy klánt, ha co-opra vágysz.
-
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #826 üzenetére
Tarot-okat majd később kapod meg, a kapitól balra lehet majd indítani. Randomokkal nem coopoztam, de ott a sztori küldiken kívül mindent lehet indítani. Szerintem először koncentrálj a sztorira.
-
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #821 üzenetére
PSN-en külön kell minden DLC-t behúzni még.
-
reelc
veterán
válasz
PC-n vagyok, nem tudom hogy megy a dolog konzolon.
Ennyit találtam a konzolos Season Passról.
A Preorderes DLC-ken kívül tartalmaz minden DLC-t.
A 2 szezon nem volt része a Season Passnak, megkapta mindenki.
Rengeteg kozmetikát tartalmaz az SP, kevés az értelmes DLC.
Azt javaslom itt nézd meg, mi micsoda.
Ami az unlokolást ílleti, majd a hajód hídján lesz lehetőség ilyesmire, de meg nem mondom hanyas szintet el kell érned bizonyos feloldásokhoz. Vagy a sztoriban kell elérned oda, meg nem mondom melyik, mert a sztorival szinteztem, és miután unlockolódtak egyéb küldik, akkor csináltam olyanokat is.Őszre ígérik a 2.0-át, és elhiszem, hogy játszani akarsz, megvetted, és nagyon jó a sztorija, de sajnos egyetértek Peacevel, a 2.0-át lehet érdemes lenne bevárni.
Itt egy összefoglaló a 2.0-ról. Tényleg komoly változtatások (pl. gyorsabb movement, misszió alatt lehet foglalkozni az inventoryval, a Power rating megszűnik, az itemek kapnak lvl szintet, stb.)De persze te tudod, jó játékot!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Azt a témát használom én is.Kb nincs semmi amivel lecserélném.
-
Peace
nagyúr
válasz
Rigormortiis #816 üzenetére
Érdemes rámenni a könyvekre is, mert elképesztően komoly a világ! 32 éve építgetik folyamatosan.....brutálisan gazdag a LORE!
-
Peace
nagyúr
válasz
Rigormortiis #814 üzenetére
Ez a beszéd!!!
Természetesen nem igen jellemző, hogy az inkvizítorok erőpáncélban mászkálnak az univerzumban, de van rá példa.
-
Peace
nagyúr
válasz
Rigormortiis #811 üzenetére
Nem Diablo! Nem tudsz benne ilyet csinálni. Ezt sokan sérelmezték is. Fedezékeket tökéletesen felesleges használni. Mész és darálsz. Távolsági fegyverek még mindig hulladékok, csak a közelharc! Assassin sajnos papír, Psyker állítólag ritka tápos, csak én nem szeretem.
-
Peace
nagyúr
válasz
Rigormortiis #808 üzenetére
A világ az nekünk is!!!!!!
Nem feltétlenül erőltetném a játékot, csak ha kijött a 2.0 PS-re is. Tejesen más játékot kapsz, kevésbé lesz szenvedős. A Prophecy kiegészítő is jó lett! Azt is érdemes majd, ha megjelent PS-re.
-
reelc
veterán
válasz
Rigormortiis #806 üzenetére
Üdv itt!
Nem tudom, PC-s vagyok, és szólóban.
Nemrég tárgyaltuk a DLC-ket, talán kettő van amit érdemes megvenni, jelentős részük kozmetika.
Ha a Storeban akciózva lesz, lehet érdemes megvenni azt a kettőt, amúgy játékon belüli pontokért (Fate pont) is megvehető, gondolom konzolon is. Sokat kell játszani, hogy kigyűljön a mennyiség egyhez, de ugye azért vetted, hogy játssz.PC-re kijött, konzolra pedig hamarosan érkezik a standalone Prophecy kieg, ami nem része a Season Passnak!
Még nincs fix időpont mikor, jön a 2.0-ás patch is konzolra, ami elég sok dolgot átalakít, ésszerűsít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest