- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Fortian #1194 üzenetére
A sztori a legjobb része a játéknak. Amíg tart.
Ahhoz nem is kell társ.
Amiről szó volt fentebb, a Void Crusades az endgame tartalom.Jó játék, tényleg.
A hangulat, a grafika, a világ, a karakterek, stb. - a 40k licensz miatt olyan, amilyen. A hangulat, a világa szokott visszahozni ehhez a játékhoz.
Nekem tetszik a sztori, és hogy végre sci-fi ARPG.Csak az endgamet nagyon hamar meguntam. Ezzel nem vagyok egyedül.
Véleményem szerint ez egy nagyon fontos része a hasonló játékoknak.
A sztori is unalmassá válik pár kari után, és ha nem ránt be az endgame, akkor nem sokat foglalkozik vele az ember utána.
Márpedig szerintem ez az a műfaj, amiben 1000+ órát is bele lehet ölni a játékba, ha az alkalmas rá. -
reelc
veterán
válasz
Fortian #1192 üzenetére
Az az igazság, hogy nem sok embert nyerhetett meg olyan szinten, hogy folyamatosabban játsszák.
A nyáron lesz 3 éves.
Kevés ARPG képes arra, hogy ennyivel a megjelenése után legyen egy stabilabb játékosszáma, aminek nem 3000 körül van a plafonja (hanem mondjuk a duplája).
Ami ugye szétoszlik a PC és 2 konzol között.
Meg ugye szezon és NS között.
Amit tehetnek, a folyamatos updatek és az, hogy a mostani leárazás legyen a standard akció, ráadásul évente többször.A klán se ér sokat, ha kb. te vagy az egyetlen aktív ember, és néha látsz még egy másikat.
Talán Q2-ben jobb lesz kicsit a helyzet, ha valóban co-op képes lesz, de csodát így se várj. -
Peace
nagyúr
Két build volt, ami rohadt jól működött. Az életerő lopó greatswordos és pajzsos, ami nekem volt. Legalábbis én onnan merítettem az ihletet. A másik meg a a kétkezes kalapácsos ugrálós, aminek nagyon alacsonyan kellett tartani végig a HP-ját és akkor megállíthatatlan volt. Az nekem nem tetszett. Most már biztos van kismillió új variáns. Majd egyszer lehet ismét kicsit nekiülök. A Prophecy-t legalábbis megveszem. Az alapjátékot nem tudom, hogy elindítom-e még......
-
reelc
veterán
Persze, majd szólok, de ez kitudja mikor lesz.
Amúgy kb. 22:00-ig szoktam játszani max. hétközben, mert meló miatt korán kell kelnem.Ezzel kapcsolatban lenne egy javaslatom.
Lenne-e kedve valakinek egy topik Összefoglalót készíteni?
Egyúttal lehetne csinálni egy Discord szervert is, és kirakatni oda a címét.
Vagy csak a Discordot. Azon egyszerűbb lenne a party keresés. A tagokhoz lehet megjegyzést is fűzni, pl. ki PC-s, PS-es, X-Boxos.
Van Androidos és iOS változata is. Aztán a Discord létét ellehetne szórni a többi hazai fórumon, ami foglalkozik játékkal.
A nagy patch kijött, az új kieg a küszöbön, szerintem most lenne erre a legjobb alkalom.
Tisztában vagyok vele, hogy csak pár embert érintene, és még ez is megosztott lenne a platformok miatt, ill. az új kieg. miatt is, de talán így lehetne összehozni a legtöbb hazai embert fórumtól függetlenül.
Később csak nehezebb lenne. -
reelc
veterán
Hagyományos 55cm TV-m van, kanapé nincs, szóval ha vennék konzolt, akkor is a monitor előtt ülnék, nem lenne meg a kanapés feeling.
A PoE-t nem tudtam úgy 60 óra alatt (2-3 nekifutás volt) megkedvelni, vagy kiismerni.
Ami a Diablo 3-at illeti van benne pár ezer órám (ezt se mostanában pakoltam bele) és hiába tűnik randomnak pl. a GR, unalmas ha akár 2 óra játék alatt bekapod ugyanazt a pályát, vagy a 2-ik szintjét ami szintén hasonló. Persze ennyi beleölt idő alatt minden unalmassá válhat.
Csodát én sem várok a Martyrtól, szerintem jól ellennék vele.Csak a Steames játékosszámot lehet látni a konzolosokról nem tudok.
De csak kitart a dev., ha még mindig tolják a patcheket + jön hamarosan egy kieg. -
reelc
veterán
Nem játszottam a Deathtrappal, nincs meg.
Ami a szervert illeti, a Martyrnál nyilván külön van a 2 konzolnak és a PC-nek is.Sajnos a minimál gépigénye az enyém fölött van, még DDR2-es rendszerem van, kb. 70e-be lenne alaplap-proci-memória olcsó upgrade, tényleg nem elszállt dolgokkal, elég minimalistán.
Akkor még nem is említettem a VGA-t, GeForce GTX 760-at írnak minimumnak, nekem 750-em van. Ha végre is tudnám hajtani az upgradet, VGA szóba sem jöhet, esetleg még később egy kisebb SSD, csak HDDm van.
Konzolvásárlás nem játszik be, PC-n van sok játékom, inkább majd egyszer ezt upgradelem. -
Peace
nagyúr
A hangulat nem rossz!!! Nekem is visszajött a kedvem a Khorne pályák alatt 1 hónapja! Az a 4-5 küldetés megint adta, elkapott a hangulat!!! Aztán véget ért és ismét visszazuhant a játék a mélyunalomba és a folyamatosan ismétlődő 3-4 pályatípusba. 2.0-t és Prphecy-t is eltolták, így le is tettem nagyon hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Diablo IV
- Futás, futópályák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest