Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    Az túlzás, hogy a tankos rész borzalmas, a többi nagyjából rendben van, ha meg nincsen, úgyis hamarabb javítva lesz, mint bármi is a repülős részben, ezt tudjuk.

    A Tempest Mk.II-vel ma repültem párat, szerintem nem baj, hogy 6,3-on van, mert egy nagyon jó propelleres gép. A gond azzal van, hogy ha mondjuk ez tényleg 6,0 körül érdemelne, akkor az N1K, Ki-84, miért 6,3, miért csak 5,7 az La-9 és még sorolhatnánk, de ne kezdjük újra az egészet, mert értelmetlen.

    Ami vicc inkább, hogy a prémium P-51D-k lekerültek 4,7-re............................. de csak a prémiumok xD mi a faszom ez, már bocsánat, ha nem pay to win kb. 5,3-at simán adnék nekik.
    P38 és valamelyik P-39 is lement már majdnem 3 alá BR-ben, röhej gyerekek, jóhogy nem tolják le 2 körülre a P-47D-ket, hogy azok 700-al repüljenek míg szenvednek 300-400-al a többiek xD
    Le merném fogadni, hogy még a C.R.42 Falco-val is le tudnám lőni ezeket az amerikai pilótákat. Valami kibaszottul jól csinálnak, hogy ennyire tolják le a BR-t, ezt azért be kell vallanunk.

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák