Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is a konvoj támadást javasoltam ebből a magasságból, én a részemről egy-két jármű miatt nem izgatom magam bombázóval, még akkor sem ha viszonylagos nyugalommal ereszkedhetek 1500 méterre. Persze ha azok az utolsók, akkor megpróbálom megszórni őket, de ilyen célok ellen pazarlás ledobni az értékes bombaterhet. Hajók, konvojok, rögzített állások, ellenséges bázis. Ezeket kell bántalmazni.
-
PAtr0n
addikt
Na ez az amit pontosan én sem tudtam, köszönjük az információt!
Az elrendezésed meg logikus, érdemes így rendezni őket!A bázis kibombázós dolgot nem tudja valaki hogy működik pontosan? Mert olyat már láttam, hogy a bázis jel pl. már csak félig volt színes, tehát valahogy fogy az "élete", csak nem értem mivel kell ezt elérni? A kifutót kell bombázni? Vagy a melléképületeket?
bob.zxr:
És ezt mind HB módban? Idióta. Ha az alakzatban való repülést akarta gyakorolni, miért nem szól előtte?
Tegnapelőtt én is megköszöntem egy idióta csapattársnak, hogy összeakadtunk, mert üldöztem egy gépet heavyvel, ő mögöttem volt, az meg ugye evidens hogy nem látok hátra, szépen fordulás közben leszaggatta a szárnyamat -
Imilenni
addikt
Hát nemtudom..volt lehetőségem játszani 1 kört..egy bizonyos Yak-9B
egyetlen egy lövéssel leszedte az Me-410-et alólam, sőt MINDEN német gépemet másodpercek alatt ledarálták?! Ez mi lehetett? SOHA nem volt még ilyen...
A másik dolog: Ahogy láttam, bizonyos matricákat CSAK aranyért lehet a gépre tenni, ez user error vagy tényleg így van?#256Tenken
Egészen jól hangzik!
Kicsit örülök hogy ezt behozták! -
Tenken
őstag
Jó ez oké, de nem feltétlen leszek eredményesebb is egy jobb fejlettebb gépen, mert a konkurencia is erősebb lesz. Plussz arra a kapott 1-es prém gépre van +100% xp is. Nem tudom ez mennyire emelkedik a komolyabb gépeknél. Azt már észre vettem, hogy ha szintem feletti gépet lövök azért jóval jobban tejel.
Ti milyen típusú gépeken szerettek repülni egyébként? -
DarkFater
tag
A Fantec mint gyártó állt össze most a War Thunder csapattal és az új 7.1 fülesükben van valami 10 eurót érő liszensz. Azt hallottam ahhoz jár valami, (sas?) de ennél többet nem tudok.
Sajnos nem vagyok nagy repülő, csak 1-2 haver.
http://www.computermode.hu/shop/fejhallgat%C3%B3/fantec-ghs-u71-7.1-fejhallgat%C3%B3-fekete--kupon/160-2147
De ha gondolod rákérdezek a srácoknál, hogy mit is tud ez a "liszensz"
-
Delta×
senior tag
és akkor az ilyen repülő tankok hogy bírnak ki 4 tárat ? Vannak olyan bombázók amiket 3 szori ujratöltés után sem birom leszedni + még ugye 2 bajtársam is ott szenved... a bombázó meg velünk nem törődve csak irtja a lenti egységeket...
Továbbá azt szeretném még megkérdezni hogy a crew en belüli talentezésröl nincs valami leírás valahol ? hogy meik pontosan mit ad ? -
GaburroSan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest