- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Be lehet tenni az exe-t a librarydbe, tudod onnan indítani és akkor megmarad az overlay is. Most hirtelen nem tudom hol van a menüben de "add non steam game" jeligével keresd. :-) Nem is lesz semmivel másabb mint a steames mert ott is külön regisztrálni kell, achievementek meg nincsenek.
-
raggg
senior tag
3 kört játszottam, meg előtte a tutorialt. Azért gondoltam, hogy jó lesz a kontroller, mert anno az ace combatban teljesen jó volt. Érdekes módon nem csak a célzás volt necces rajta, hanem az irányítás is - bár lehet, hogy a beállításokban még lehetett volna állítani, de pl. a jobb oldali analóg karra tette a ruddert és a gázkart is (előre-hátra gázkart állított). Ráadásul túl érzékenyek is voltak. Aztán egérrel belejöttem hamar, egész jó köröket is mentem és a játék is nagyon fun volt csak nekem kicsit hiányzott az érzés, nem tudtam orsózni, bukfencezni :-) Kicsit, mint a BF3-ban, amikor repülőt vezetsz.
Amúgy az angol vonalon indultam el és egy hurricanet sikerült is venni, de úgy láttam az XP gépre gyűlik (ha jól értettem te is így írtad) - a korai gépeket emiatt érdemes egyáltalán upgradelgetni, vagy érdemesebb kigrindolni egy komolyabb vasat aztán azt?
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem életszerű, hogy random csatában valaki csak prémium lőszert puffogtat. Sem aranyért, sem kreditért nem érné meg. Egyszer mentem KV-3-mal egy csak premium ammo kört... Kaptam 50k kreditet, majd lőszerre költöttem 80 ezret.
Be kell raktározni 5-6 darabot és csak akkor elővenni, amikor már nagyon kiélezett a küzdelem és ezen múlik.
Én játszom a WoT-ot az első zárt béta óta és nem igazán látom azt (főleg a kredites prémium lőszer óta), hogy a fizető játékosoknak előnye lenne a harctéren. A prémium tankokkal sem, mert azok sokszor még gyengébbek is kicsit az ingyenes társaiknál (csak jobban pörgetik a kreditet).
-
Stauffenberg
nagyúr
A WoT-ban tier 8 a legmagasabb prémium tank. Minél magasabb szinten vagy, annál inkább figyelned kell rá, hogy jól vidd be a lövést, helyezkedned kell és csak a gyenge pontokra érdemes lőni, minden más esetben csak pazarlás a lőszerrel. Én közel sem látom ennyire borúsan a WoT-ban a fizető és nem fizető játékosok közötti különbséget. Én rendszeresen fizetek, de ilyen előnyökről nem tudok beszámolni. Prémium lőszert meg lehet venni kreditért, de felesleges csak azzal lőni, mert még prémium előfizetéssel is veszteséges lesz a kör (nagyon csúnyán veszteséges), így érdemes csak kiélezett szituációkra eltenni egy párat, semmi többet.
-
BoB
veterán
Szerintem próbáld ki Te is, meg fog változni a véleményed. Inkább pedál ne legyen.
Az a probléma, hogy a külső nézet tiltott, a repülőket pedig semmi sem jelöli. A kokpit kitakarja a látótér nagy részét. Jön a légi harc, elmegy melletted, elkezdesz fordulni, de hol van? Elkezdesz nézelődni, de mindeközben nem lehet irányítani a repülőt. Megtalálod, nézet vissza, repülő fordul, de akkorra már máshol van. Egyszerűen képtelenség felvenni valaki olyannal a versenyt akinek fejkövetője van.
Én csináltam itthon magamnak a DCS szériához a Wii távirányítójával és pár infra leddel.
De e szerint egy webkamera is elég fejkövető szoftverrel: War Thunder Head Tracking - No TrackIR Needed
-
BoB
veterán
Hát kipróbáltam a Full real csatát. Felesleges belekezdeni fejkövetős cucc nélkül.
Valamint pedál nélkül sem jó mert az oldalkormány fullra kitérítve vagy sehogy billentyűzettel.. nem lehet célozni értelmesen földi célokra (légi harcban nem volt részem.)
Szintén Beaufighter:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged