- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisvamos #9899 üzenetére
Ha már hibák, szerintem tiszta nevetséges hogy olyat nem tudnak meg oldani hogy egy 60 tonnás tankot egy fa megtud fogni, sőőőt sokszor vissza nőnek a kerítések növények, a ház teteje vissza épül amikor bele lősz, volt olyan is hogy tigris1el menekültem egy oldalt álló amcsi t34 elől random oda lövök és úgy adja be a játék hogy a lemezalján bemegy, és hosszába megy végig a találat. Kedvencem amikor csata várásközben valamiért meg gondolom magam, nemre megyek és azért is be dob egy csatába. Én szívesen fizettem volna a játékban egy keveset mert nagyon megszerettem, de ilyen hibák, mm, és rng miatt tőlem egy petákot se fognak látni.
HoldChore: Személyes tapasztalatom hogy a játék a németekkel a legrosszabban bánik, béna csapat, ahol meg sok kreditet szórhatsz el direkt feldobál, de az orosz, hát igen a német ellenkezője, ott is feldobál de a nyertes csatáim félelmetesek velük, alig van vesztes csatám az oroszokkal. Viszont velem is megtörtént hogy hárman körben álltak, és nem tudtak kilőni a szerencsétlen tigris2hból, sőt a lerobbant ágyúcsövemmel én szedtem kettőt ki, csak sajnos egy szórakozott csapat társam ki bombázott. Viszont az rng ebben a játékban is csúnyán bele nyúl, néha az egyértelműt nem adja meg néha meg a lehetetlent egy lövésből. És igen a fedezékedben nem lehetsz biztos, pl a vagonokat ne nagyon használd mert pikk pakk ki lőnek, és a ház sarka is kritikus pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest