-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BoB
veterán
válasz
CHaooSS #6116 üzenetére
Lehet ki van kapcsolva az ellenség hangja ha nincs meg a LOS.
De egyébként valósághűségnek amúgyis lőttek mert egyedül nem mászkál harckocsi, ott a szakasz (és egyéb alegységek az arcvonal szélességében) többi tagja közelebb-távolabb terep/feladat/stb függvényében, nem úgy össze-vissza mint itt a játékban.
-
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6027 üzenetére
Kétlem hogy nagyon átdolgoznák, mert eddig BR változásokról egy fikarsznyit sem olvastam, csak az új járművekről...
Bedobálják szépen VI-os rangba az új modern gépeket, a többi meg marad a helyén, és szopunk tovább a Tigrisekkel hidegháborús fost@licskák ellen...
Semmi hír nem volt arról, hogy a T-54, T10M és társai fentebb kerülnének -
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5937 üzenetére
Szerintem elég lenne a cockpit, SB irányítás azért nem kell RB-be. De így tényleg gyász, mert kábé 60-70%-ban repülő miatt halok meg. Ja és elég hozzá egy jó attacker (P47D, vagy IL2- IL10), és mindjárt van 2-3 kill, skill nélkül. Legalább a bomba célkereszt már rég kikerült RB-ből, régen még az is volt.
Az is elég lenne ha RB-ben jól megdrágítanák a gépeket, maradhat az SP gyűjtögetős rendszer, de akkor egy gép induló ára legyen vagy 1000SP, aztán ha másodjára is repülőt akarsz, dráguljon durván. -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5930 üzenetére
Engedik, tegnap mentem 2 kört, csak nem mindig éri meg. Az első körbe Me-410-et vittem be, 500SP. Előtte bent voltam a Sturer Emillel, az legalább olcsó, 200SP, volt is vele 3 killem. Mivel már 3-an köröztünk repülőkkel, az enemy meg nem akarózott bejönni többel, csak tankokkal, így nem volt kedvem átülni az Ost-ba, bár lehet nyertünk volna. A meccset az oroszok nyerték, de csak azért mert a zónánkról már leszedték a színünket, és lejárt az idő. Jó kis adok-kapok meccs volt.
Tetszik ez az új mód, érezhetően többen játszanak így vele, nem vártam többet csatára, mint egy sima RB-nél.Már mióta pofázták az emebrek, hogy legyen SP SB-ben is, sokkal jobb lenne. De mire gazsi felfogja, hogy hallgatni kéne a közösségre is...
Más: Próbáltam tegnap gold-ot venni, de ha be vagyok jelentkezve csak a DMM-et engedi mint fizetési mód! Ez mi a frász?
-
PAtr0n
addikt
-
-
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
CHaooSS #5860 üzenetére
pontosítva t29/34-nek nem rossz.. hülye vagyok
pont jó, hogy előbb alulról veszi ki mert így lőhetik majd...
persze ellenfélként ez nem olyan jó, de..Tigrisnek meg Maus-nak viszont ez borzalmas.. ( jó mondjuk Maus eddig is halál szar volt, de így azért 75 milisből sokat nem szabad vinni mert azonnal robbansz.. )
-
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #5847 üzenetére
T29-et pár napja telibe oldalba nyomtam a 122-essel... Sárga sebességváltó, az meg röhögve kilőtt... Nem kell sajnálni azokat annyira...
Az uptiert meg folyton kapod, szokj hozzá. Én az amcsi 5.3-as presetemmel mindig Tiger II-esek ellen szopok. Német 6.7-tel 7.7 folyamatosan... Betettem a Kugelt, T10M-ek ellen szopatott, meg Leo 1-es csapattársakat adott... Ruszki 6.3-ban folyamatosan T-54-es csapattársakkal megyek.... Gondolhatod, mennyire szoktam ezeknek örülni..... Na ezért veszem elő mostmár kb heti 1-2 alkalommal a WT-t... -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #5815 üzenetére
Ha 4-en is vagytok, de a csapat agyhalott, cseszheted az egész meccset... Tapasztalat, klánnal szoktunk tankozni, ott vagyunk az elsők között, foglalunk, ölünk ezerrel, mindenki más 2 perc után halott... Aztán vesztünk, mert a 15 vs 4 felállással mi sem tudunk mit kezdeni...
Repcsi 3.7 AB-ben több befolyásod van a végkimenetelre, főleg ha 4-en vagytok -
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5777 üzenetére
Igen, iszonyat baromságok vannak benne, de engem mégis besszippantott picit. No azért túlzásba nem viszem ezt sem, meg már egyáltalán, már egyik játékot sem.
Amúgy ott ütközik a legnagyobb marhaság, amikor már a másodlagos ágyúid is lőnek, mert már mondjuk 5-6km-en belül van, de ráteszel egy salvo-t a main tornyokból, és mellémegy a 80%-a sokszor még így is. Hagyjuk már.Kíváncsi leszek itt a WT-ben mennyire lesznek haszálhatóak a nagyobb hajók, ha bekerülnek, de úgyis bekerülnek, mert a kutyát nem fogja érdekelni az a temérdek csónak, meg pár destroyer, amikor a konkurenciánál játszhat a nagyobakkal is.
Malibutomi:
Nagyon jó lehetett, irigyellek. -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5775 üzenetére
Jó... a hihetetlen dolgok már az elején előjöttek, de ezekkel ebben a játékban együtt tudok élni. Instant death nagyon ritka, én meg főleg csatahajót nyomok, ott meg aztán tényleg szinte nem létező fogalom az ammo rack. Mondjuk az hihetetlen tud lenni amikor egy Fuso salvo-val (12db töltény) 14km-re kábé fele-fele arányban elé-mögé lövök egy szintén nagy csatahajónak
Minden esetre kíváncsi vagyok az itteni hajókra, de én addig nem kezdek el velük játszani, amíg meg nem jellenek legalább a cirkálók.
-
-
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #5740 üzenetére
IS-2-es a helyén van, ott jó
M18-assal a frontját kivéve mindenhol beverem, 76-os Shermannal szintén.
IS-2-esnek jó az ágyúja, de a töltése b@szott sok időbe telik, de könnyen belőhető tank, nem kell rettegni tőle. Az amcsi APCR-rel pl a tornya majdnem mindenfelől, és instant halál. M18-assal APCR-rel gyilkolom sorra az IS-2-eseket -
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS #5735 üzenetére
Jó gép csak az a probléma, hogy szinte mindig van T34-85 az ellenfelek közt, a 85 millis közelről átviszi a frontpáncélt viszont a 75-ös M3 hatástalan a T34 ellen szemből, meg 7000+ javítás sem mindegy, viszont a 76 millis változata meglepően jó, kivéve az IS2 ellen ami csak 5.7 a Jumbo pedig 6.0.
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #5717 üzenetére
Ez attól függ, hogy mennyien játszanak (általában nagyon kevesen). Hiába vannak 40000-en online, van, hogy 2-3 percet ülök és VÁROK a csatára. Ha folyamat feldobál, akkor valószínűleg többen vannak akik 1 BR-rel feljebb játszanak.
Volt erre egy táblázat, hogy hogyan kerüld el az uptier-t.
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #5697 üzenetére
Ja! Sokkal jobb, ott rankokra megy és nem +-1, hanem +2 a szórás. Meg HP bar, meg az IS-3 10mp-es reload time, meg mintha távirányítós plastic tankocskával mennék, annyira unrealistic. Egy játéknak az is elmegy, de na... Azok az idők már azért elmúltak.
Ja meg az M36 csak akkor okozott nekem fejfájást, amikor mentem vele....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #5621 üzenetére
En beirtam a WT forumra, hog ez igy nem okes szerintem, hogy tank csataban a repcsika legerosebbek.Meg is kaptam a magamet, hogy ez igy realisztikus, es kulonben is a stattisztika mutatja hogy csak 8% killert felelosek a repcsik. Ehhez kepest ma minimum 2-3 meccsem volt ahol legalabb ketszer lebombaztak.
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #5615 üzenetére
Engem szinte minden meccsen +1.0-val fentebb dobál...
Ha 6.3-ban megyek, akkor T-54 és társai... Ha 6.7-ben tankozok, akkor MAUS és IS-4M.... De 5.3-ban is gondolkodás nélkül minden meccsen 6.3 ellen b@sz be... (M18-assal folyton T-44-esek ellen megyek)
Tiger H1-est nemtudom használni 5.7-es létére, mert T29 és T34-esek ellen megyek... Éljen az esélyegyenlőség
Én már ráuntam, lassan egy hete csak a napi jutalmakért lépek be, aztán lépek is ki a WT-ből. most a Gaijin új játékát nyomom, nyílt béte lett, a Crossout -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #5604 üzenetére
Én már egyre jobban afele hajlok, hogy ezt a szemétláda WT-t abbahagyom, és keresek valami mást....
most amcsival mentem 5.7-ben, hát persze, hogy felb*szott 6.7-es Tiger II (H)-k ellen... Ha nem lenne elég, jöttek tömegestől a spawnra campelni.... Ha ruszkival vagyok, akkor kikapok egy talicska Ru 251-est, azok megint szétcseszik a csapatot.... Elég ebből a szemétségből.... -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #5579 üzenetére
Ugyanez nálam is, ha topikba írok máshova... Jól kell használni a Tigris II-est, bla bla bla...
Mikor meglett a Tiger II (P), akkor még nem volt T29, és T34, hoztam reál meccseken a 6 kill/0 halál statot vele, igaz, sokszor 2-3 emberrel fejeztem be a meccset, de állta a strapát a Tiger II, ha szügeltem és mozgattam a tornyot...
Most mi van: Szemből T29, T34 és IS-6 lazán beveri a Tiger II-est, csinálhatok bármit.. M56, T92, IS-6, mind egylövésezik a Tiger II-est, amcsik is annyira buffolva lettek Tier IV-ben, hogy nem feladat nekik a Tiger II-es... A valóságban meg fostak tőle, mert nem tudtak vele mit kezdeni... T-54 is hol volt a II. VH-ban? Sehol... Ennek ellenére a WT-ben Tigrisek ellen rohangál 300 mm-es átütésű HEATFS lőszerekkel... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #5564 üzenetére
Az szep hogy szinte mindig prem repcsikkel raadasul.
Vyvern meg Hellcat.
Lathato hogy ez csak farmolas. Annak persze jo.
M18 szaguldas a cap be foglalas, aztan kiszall a tankbol be a repcsibe es sima 6-8 kill.Rohadtul unalmas amugy, nem is keves meccs volt ahol az elejen ledaraltuk a masik csapatot, maradtak 6-7-en aztan szarrabombaztak minket es megnyerik.
Az egyetlen orom ha lebombazas utan AA-be ulok, beirom kozosbe hogy bombazo noobok, erre idegesek lesznek es engem tamadnak. Szembol meg konnyu kiloni a repcsiket putty-putty
Mas:
Az tetszik hogy a bombaknak van lokeshullama, de sikerult megint eltulozni ezt. 40 tonnas Chi-Ri-vel fejreborultam egy kozeli bomba miatt.Ez is olyan:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest