- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr9
tag
Orange Románia, nem az a baj, tudom, hogy melyik szolgáltatón kell menjen. Egyik telefonnal egyszerűen leugrik H+-ra, másikkal ha hívom, 4G-n marad, de ha hívom, a szám nem elérhető. Ugyanez egy másik SIM kártyával is. Egy másik városból egyik ismerősömnek se megy, ugyanúgy régen ment mindkettőnknek eddig. Orange kártyával megy a VoLTE. Telekom HU kártyával megy a VoLTE roaming Orange-on. Szóval a Yettelnél kell legyen a baj. Ma még nem néztem rá, hogy helyre jött e már.
-
dr9
tag
Nem megy a yetinél a VoLTE roaming ://
-
dr9
tag
12-esen nekem van megoldásom, de mondom, mostmár muszáj felnyitni. 11-ig meg tudtam oldani felnyitás nélkül, de mostmár nem. Ha úgy is jó, akkor tudok segíteni.
-
dr9
tag
Romániában sincs, ezt én a listáról szedtem, hogy van. Bár romániában a vodafone-nál nincs is tervben a volte roaming (nem mintha még ugyanaz a cég lenne). A telekomnál nem lehet tudni, mert azok csak úgy meglepnek a dolgokkal, mint most is, hogy csak úgy egy nap random megjelent az eSIM bejelentés nélkül.
Szóval Romániában vagy a Digi-vel vagy az Orange-al lesz majd valószínűleg VoLTE roaming (csak náluk van jelenleg). Figyelem mindkettőt, határ közelében lakok, de mind4 román szolgáltató közül, csak a voda RO roamingol a magyar vodán, visszafele meg senki se roamingol digi-n, csak az az 1-1 még megmaradt Digi-s.
Remélhetőleg nemsokára lesz, mert a két ország között elég sok az átjárás, és ez a schengen csak rá fog tenni egy lapáttal. -
dr9
tag
Olaszországban, a vodafone hálózatán, elérhető a volte roaming, vodafone HU-val
-
dr9
tag
Ott van az O2 is. Már miért vágná el a PPF a VoLTE roamingot a saját leányvállalatai között?
Engem csak a TIM nagyon zavar, nem látom az értelmét, miért szüntették meg a roamingot.... De még nem is lett volte helyette a WIND-el
. Remélem minél hamarabb visszajön a TIM roaming, és vele a VoLTE is. Meg remélhetőleg nemsokára meg lesz a maradék Európai ország is, mint pl Egyesült Királyság, Hollandia stb... Akkor már lassan T szintet közelítené Európában.
-
dr9
tag
válasz
zelikocc #7115 üzenetére
Bővült szépen, de visszalépés is volt ... Eltűnt a TIM, megszűnt a roaming szerződés
Legalább lenne volte roaming a WIND-en, de így most olaszországban nincs volte roaming
.
Valaki ha Yetivel jár olaszban, nézze meg majd légyszi, hogy működik e még a TIM és van e VoLTE roaming.
-
dr9
tag
A Vodafone-nak jelenleg csak az Egyesült Államokban van VoLTE roaming a Verizon és AT&T hálózaton. Sehol máshol sincs jelenleg, viszont kötelesség miatt valószínűleg ugyanúgy, mint az Egyesült Államokban, nemsokára be kell majd vezetni Ausztráliában, Japánban és Svájcban, mivel ezeken a helyeken 1-2 év múlva kezdődik a teljes 2G/3G lekapcsolás, de szerintem ott is ugyanaz a synerverse megoldás lesz
. Talán jobb lesz most, hogy kiszakadt a vodafone anyavállalatból, és lesz VoLTE roaming a három ONE között.
Viszont a másik kettővel szemben a vodafone VoWiFi megy bárhol. Ezt a szolgáltatást ebben a formában a román digi nemrég vágta el, szóval örülni kell neki, hogy van
.
Ha viszont számodra fontos ez a szolgáltatás, 1 hónapja dominón is elérhető a volte roaming, elvileg ugyanazokkal a partnerekkel.
-
dr9
tag
válasz
zelikocc #6983 üzenetére
A Vodafone-nak van VoLTE az egyesült államokban, a Telekommal ellentétben feltöltőkártyán is. Ez csoport szinten be lett vezetve, még mielőtt a vodafone HU el lett adva. Ha annyira akarnák, összeköthetnék a két rendszert vagy bármi ilyesmi. A yettelnek is van, az orange RO-nak is van, még a digi RO, aki 0.4€/GB-ért adja az adatot, annak is van (bár azok egyenes megszüntették a feltöltőkártyát amikor nem tudtak vele mit már csinálni). Nehezen találsz olyan szolgáltatót ahol ne lenne már és erre az egészre ott a synverse, ha a telekom nem is akarja az egész előfizetős listával segíteni
. Itt csak az van velük, hogy lusták, és ez is egy módszer, hogy előfizetésre kényszerítsék a dominósokat.
-
dr9
tag
Valamit lehet tudni arról, hogy mikor lesz végre elérhető a VoLTE roaming dominón. Amit a telekom csinál az már szégyen
, legalább a USA-ban lehetne VoLTE roaming már. 2024-ben vagyunk, egy DT leányvállalatról van szó, és 2024-ben mihelyt megoldanák a problémát, amit már évekkel ezelőtt lehetett volna, kiírják, hogy a szolgáltatás nem működik
. Ez már mindennek a LEGALJA. Remélem még ebben az évben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest