Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
Xiaomi 12T (nem a Pro). Elvileg ebben a Mediatek 8100-as van. Kódok nélkül, automatikusan megjelent a kapcsoló.
Gondolom, hogy akkor a 8200 is támogatott lehet...
Amikor a Voda elkezdte tesztelni a VoWifit, akkor ment egy pár napig, majd egyszer csak eltűnt a kapcsoló. Kóddal sem ment, csak a kapcsolót tudtam visszahozni. Majd több hónappal később az egyik frissítés után megjelent, azóta működik. -
ggabor02
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #4407 üzenetére
"Viszont a szerkeszthető táblázat alapján, jó néhány azért működik vele"
Az sem biztos, hogy mindig működni fog. Örültem, hogy a Mi10T-n hibátlanul működött a Digi Vowifi, aztán jött egy frissítés a telefonra, azóta nem megy. A Telekomos Vowifi ugyanúgy megy azóta is. Most két napja jött rá egy újabb frissítés. Reménykedtem, hogy talán most menni fog, de most sem megy. Ez van. Továbbra sem tud senki megoldást. -
ggabor02
aktív tag
válasz
darthsmoke #4166 üzenetére
Köszi.
Teljesen gyári érintetlen. Hibátlanul ment, mióta megvásároltam.
Jött rá ez egy hete: MIUI 12.1.5.0
Azóta nem megy. -
ggabor02
aktív tag
Használ valaki Xiaomi Mi10t-t? Mióta egy hete jött egy frissítés rá, azóta nem működik vele a Digi VoWifi. Előtte hibátlanul ment. Ugyanebben a készülékben a Telekomos kártyán továbbra is hibátlanul működik.
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi Redmi Note 9 Pro (Telekomos) telefonon sikerült már valakinek működésre bírni a Vowifit (Digi)? Kódok beütése után Volte megy, Vowifi kapcsoló megjelenik, de nem megy.
Routerben ipsec ok, mert másik telefonon használtam korábban, ha azt előveszem, most is megy.
Táblázatban néztem, ott nincsen erről a telefonról adat.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest