Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bksgbr

tag

Üdv
    Egy kis segítséget kérnék hozzáértőktől a VoLTE-val kapcsolatban. A következő a helyzet:
    egy Samsung A52s 5G telefonról ha hívást kezdeményezek, nekem minden esetben kiírja a HD Hívás szöveget. [link] Egy Samsung J5 (2017) telefon volt előtte használatban, azon ha jól emlékszem csak akkor írta ki, ha a hívott fél legalább 3G-n volt csatlakozva a hálózaton. Ma is teszteltem, nagyit felhívtam, akinek egy régi butatelefonja van, (kétsávos 900 ill. 1800 MHz-en tud csatlakozni 2G-n), tehát eleve kizárt a HD hívás lehetősége. Illetve anyuval is teszteltem, felhívtam a Digi-s számát, ami jelenleg 2G-n csatlakozik, mert az elsődleges SIM-jére van állítva a 4G (Telekom Domino nap akció miatt) és nem duál 4G-s a telefonja.
    Szóval tehát a kérdésem: én eddig úgy tudtam, hogy akkor jöhet létre a HD hívás, ha az a teljes átviteli láncban megfelel annak, tehát a hívó és hívott is legalább 3G-n csatlakozik a hálózathoz. Ez telefon bug, vagy hogy van ez most? Mármint hogy az A52S 5G nekem minden hívásnál kiírja, hogy HD Hívás.

Új hozzászólás Aktív témák