- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
anglergab
üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, de az a baj, hogy eddig kaptam minden olyan hívósról SMS értesítést aminél a készülék ki volt kapcsolva, vagy csak nem volt hálózati kapcsolat, de mostanában eléggé hektikusan működik, több elmulasztott hívásról nem kapok SMS értesítést, és ennek az okát nem értem, nem tudom mitől van, hogy van olyan hívás amiről kapok értesítést és van aminél nem. Azt tudom, hogy rejtett számról érkező hívásokról nem kapok értesítést, csak olyanról aminél a szám nem rejtett.
Az sem igazán értem hogy az mitől van, hogy nálam tökéletes a kapcsolat bármelyik hálózaton, kifelé tudok is hívást létesíteni, de van hogy engem nem tudnak hívni, és az a fura, hogy ezekről sem kapok értesítést, épp ma is volt egy ilyen eset, olyan mintha a szolgáltató hálózatával és informatikai rendszerével nem minden lenne rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp