Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
üzenetére
"Gondolom ez egyféle "kedveskedés" azok felé, akik az adott operátortól vett készüléket,"
Akkor nekem (nekünk,mert több volte képes készülék van a családban olyan is ami benne van a listában) ezért nem jár.
18 éve vagyok "megbecsült ügyfelük" 5 előfizetéssel de az utóbbi időben már függetlenül veszem a készlékeinket mert semmi kedvezményt nem adnak. Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

18 éve vagyok "megbecsült ügyfelük" 5 előfizetéssel de az utóbbi időben már függetlenül veszem a készlékeinket mert semmi kedvezményt nem adnak. Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel.
tomp