Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
üzenetére
"Gondolom ez egyféle "kedveskedés" azok felé, akik az adott operátortól vett készüléket,"
Akkor nekem (nekünk,mert több volte képes készülék van a családban olyan is ami benne van a listában) ezért nem jár.
18 éve vagyok "megbecsült ügyfelük" 5 előfizetéssel de az utóbbi időben már függetlenül veszem a készlékeinket mert semmi kedvezményt nem adnak. Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

18 éve vagyok "megbecsült ügyfelük" 5 előfizetéssel de az utóbbi időben már függetlenül veszem a készlékeinket mert semmi kedvezményt nem adnak. Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel.
tomp