Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
üzenetére
"Gondolom ez egyféle "kedveskedés" azok felé, akik az adott operátortól vett készüléket,"
Akkor nekem (nekünk,mert több volte képes készülék van a családban olyan is ami benne van a listában) ezért nem jár.
18 éve vagyok "megbecsült ügyfelük" 5 előfizetéssel de az utóbbi időben már függetlenül veszem a készlékeinket mert semmi kedvezményt nem adnak. Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

18 éve vagyok "megbecsült ügyfelük" 5 előfizetéssel de az utóbbi időben már függetlenül veszem a készlékeinket mert semmi kedvezményt nem adnak. Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel.
tomp