Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HTC-
tag
Nekem gondom volt a VoLTE aktiválása után.
Időközönként eldobta az internetet, és volt amikor kiírta hogy " nincs regisztrálva a hálózaton".
Beszéltem a Telenorral, és letiltattam mindkét telefonomon a VoLTE-t próba képpen.
Azóta hibátlanul működnek a készülékek!
Ez három napja történt.
Előtte egy nap alatt 4-5 esetben hibásan működött mindkettő.
A Samsung február végi frissítése után jelent meg a VoLTE kapcsoló, és egyből be is kapcsoltam, és utána kezdtek jelentkezni a problémák!
Várok még egy Samu frissítést, és utána megpróbálom újra visszakapcsoltatni. hátha... -
-HTC-
tag
Sziasztok!
Független Samsung S9, és S9+ telefonokról még nincs semmi infó?
Mikorra várható hogy azokon is lehessen használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/