Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #3562 üzenetére
Tisztelt freevoipdeal!
Én is egyike vagyok azoknak, akik használják az Önök szolgáltatását. Régebben nagyon elégedett voltam.
Sajnos most már napok óta tapasztalom én is, és internetes ismerőseim is, hogy a minőség nagyot esett.
Vagy nem hall a hívott fél, vagy recseg, morog, kattog az egész. Esetleg idegen, külföldi emberek beszélgetését hallom.
Ezekkel a problémákkal sajnos nem vagyok egyedül egy internetes fórumon már mindenki panaszkodik, hogy a magyarországi mobil hívások már csak szerencsével sikeresek.
Ráadásul más fórumosok szerint a Dellmont másik szolgáltatóival is előfordulnak ezek a hibák.Kérem, hogy mihamarabb oldják meg a problémát!
Köszönöm!
Na ezt kéne lefordítani, és mindenkinek elküldenie a freevoipdeal, vagy más szolgáltatóknak.
Köszi!
-
szilard28
aktív tag
válasz
atillaahun #3551 üzenetére
fantasztikus cég, 3,5ft helyett beszélhetsz 14 ft-ért ugyanúgy a dellmont-on keresztül.
hülyének is megéri -
válasz
atillaahun #3551 üzenetére
9.900 forint a regisztráció díja?
-
csimpas
tag
válasz
atillaahun #3208 üzenetére
Valóban ott van. Nem is tudtam róla
-
csimpas
tag
válasz
atillaahun #3206 üzenetére
van egy s3 telóm,meg egy nexus7 tabletem, de egyiknél sem láttam beépített sipet. ez hol van? milyen menüben?
-
csimpas
tag
válasz
atillaahun #3200 üzenetére
android gyári sip?
-
válasz
atillaahun #3200 üzenetére
Ha nem támogatott kodeket választottam, akkor csinált ilyet. Milyet állítottál be?
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #2774 üzenetére
Nálam is 0,059-et számolt a 44 mp callback után. Úgy néz ki, h elkezdték ők is számolni ezt a fajta költséget.
Lehet, h eddig volt hiba a gépezetükben, hogy nem számolták, vagy az is lehet, h elég sokan vagyunk már, s egy kicsit gyorsítják a credit leszívást -
válasz
atillaahun #2774 üzenetére
Usa-ban Anne vagyok, ha már ezt a nevet írtam be regisztrációkor.
Most készítek egy kis oldalt, ahova bemásolva a híváslistát kiírja, hogy havonta mennyi volt a hívás költség összesen, azon belül voip, sip, p2p, callback, free, foglalt. Ezen kívül az utolsó 7 napban mennyi ingyenes hívás volt és mennyiszer trükköztek a 0.039 euróval. Kíváncsi vagyok mennyit költöttem eddig egy bizonyos szám hívására is, szóval félig magamnak, a mostani kis hiba ellenőrzésére és mindenkinek szánnám, aki szeret számolgatni.
-
válasz
atillaahun #2771 üzenetére
Én linkeltem egy képet, és írtam is nekik. Help -> Payment/Charge -> Charge -> Charges for calling not correct menüpontban bárki megteheti: Via Phone-to-Phone on website és SIP call charged incorrectly a közvetlen link.
Dear FreeVoipDeal,
06-Jan-2013 13:56:25 Phone-to-Phone +49x7 +3630x8 00:17:50 € 0.309
18 minutes x 0.015 EUR = 0.27 EUR, but yout charged me +0.039 EUR = 0.309What is this 0.039 EUR? I have 7 another calls this months, have not this fee there, like:
06-Jan-2013 17:49:31 Phone-to-Phone +49x7 +3630x3 00:05:57 € 0.090
6 minutes x 0.015 EUR = 0.09 EUR, it's correct.Thanks Your reply, best wishes:
Anne C. StaleyLekérdeztem a számokat, de nem hordozott egyik sem, ez esetleg bezavarhatott volna az FVD-nek.
-
szilard28
aktív tag
válasz
atillaahun #2771 üzenetére
Duration Charge
00:00:00 € 0.039
00:03:20 € 0.119
00:02:03 € 0.099A flottákat vagy a nagy havidíjú csomagokat leszámítva még így is sokkal olcsóbb, mint a normál hívás.
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #2762 üzenetére
Azt már korábban is tapasztaltuk, hogy a callback díjat 3,9€c-et leszámlázza foglaltnál , vagy, ha a hívott fél kinyomja. Ha nem veszi fel a hívott fél, tehát kicsörög, vagy felveszi, akkor nem számláz.
Akkor szokott még gubanc előfordulni a rendszerben, ha több dellmontos accountban is regisztrálva lett ugyanaz a tel. szám. -
válasz
atillaahun #2762 üzenetére
Wifi-t vagy mobilnetet használ? Utóbbinál ha lejár a kerete, akkor lassíthatják, ami pl. a Telenornál szinte 0-ra veszi le a sebességet, nem nyílnak meg weboldalak sem, megszakadnak a letöltések... lehet ezért nem sikerül valami a callback-ban.
-
válasz
atillaahun #2758 üzenetére
x.x9 nem lehet a vége, mert mobil-mobil 0.02 euró / perc. Olyan mintha a foglaltsági díjat (0.039) is kifizettették volna vele, a legalsó 2 mp hívás szerintem az is volt. Unokatesóm mindig weboldalon callback-kel, de soha nem volt még ilyen gondja.
Írj az FVD-nek, hogy miért ennyi az összeg, bár összesen kb 33 forintról van szó, de ez is 10 percnek felelne meg.
Szerk: Nem lehet, hogy a MobileVoip-val a callback az indítástól számol? Így pár mp csöngésért felszámolnak 1 percet, és ha foglalt akkor +0.039 eurót. Web-es callback-nél 99%-ban 0 mp és 0.039 euró szerepel foglaltnál.
-
McLaca
őstag
válasz
atillaahun #2659 üzenetére
Mondjuk az, hogy kikapcsolod az állandó kérést...?
Account menüben a log out felett eggyel...
Üdv!
-
tlac
nagyúr
válasz
atillaahun #2659 üzenetére
ilyen
-
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2613 üzenetére
Öcsém gyárilag WinMO-os készülékén (HD2) tapasztaltam nagyobb késleltetéseket és ott valóban jelen volt a visszhangjelenség. Talán a Csipsimple programmal valamivel jobb lett visszhang tekintetében, beszélgetésre is használható, de a késleltetés így is nagy.
Saját N900-asomnál a hozzáadott késleltetés gyakorlatilag nulla, mint ahogy a Sipura / Linksys ATA egységek esetén is.
Ez azt jelenti, hogy ha saját készülékemről hívok, gyakorlatilag tökéletesen tudok beszélgetni.Persze problémába futottam bele én is - túloldal furcsa zajra panaszkodott -, de ezen újrahívás segített... általában viszont fel sem tűnik a túloldalnak, hogy neten keresztül telefonálok.
Az olcsóbb Dellmont szolgáltatóknál az egyes hívásokat füllel el lehet különíteni, hogy tökéletes minőségű vagy némileg vackabb vonalat kaptam épp'.
-------------
A süket telefon / egyik irányban működő hang tipikus probléma, amikor nem mennek át a hangkommunikációs csomagok. Pl. azért, mert a hálózaton a router nem végzi jól a dolgát, vagy valahol megfogja pl. egy tűzfal.
Időnként egy egyszerű router újraindítás is helyrehozza a dolgot.
------------
Amúgy épp' a napokban beszélgettem Angliában élő ismerőssel Skype-on... általánosan vacak minőség, időnként vissza kell kérdezni, zajos - kb. éppen hogy csak használható.
(Igaz, ez valami helyi szolgáltató Skype-csomagja, átnyomja a hangot a GSM hálózaton keresztül.)
Megszakadt beszélgetés közben a kapcsolata és nem tudott visszajönni Skype-ra - gondoltam, felhívom a mobilját.
Ég és föld volt a különbség a Skype-híváshoz képest, szó szerint kristálytisztán hallottam mindent, oda sem kellett figyelni. Mindezt úgy, hogy egyikünk készüléke sem változott, csak a kommunikációs csatorna - Skype-ról SIP-re. -
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2611 üzenetére
GSM hálózaton GSM hívást tudsz fogadni, esetleg másik hálózatból átirányított hívást.
(Nyilván a GSM szolgáltató a rá szabott keretek között tudna variálni, de nem érdeke.)Ha SIP-et használsz, akkor persze lehet más megoldás...
Valójában nem egészen értem, miért ragaszkodsz annyira a callbackhez és miért viszolyogsz a SIP-től - véleményem szerint ahol lehet, SIP-et kell használni (ha a hálózat alkalmas annak használatára), callback-et csak végső esetben.
Ugyanis működik az szépen, ha megfelelő hardver/szoftver áll rendelkezésre.
-
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2608 üzenetére
Nos, ha 21-es körzetű a szám, akkor igen, elérhető leszel - amikor a telefonodon aktív a hozzáférés.
Földrajzi szám esetén elvileg csak ott használhatod, ahova regisztráltad (törvényi szabályozás).FVD-n be tudod regisztrálni, MobileVoip-on callback hívást is indíthatsz vele, csak éppen értelme nincs.
"Sima SIP hívás azért nem jó, mert megbízhatatlan, és sokszor még WiFi-n is fos minőségű."
Sima SIP hívás éppen annyira sima SIP hvás mint a Neophone/Megafone/Ephone/stb. szolgáltatóé.
Működnie kell közvetlnül a Dellmont-féle SIP hívásnak éppen úgy, ahogyan a többi fent említett is működik.Időnként vacak vonalat adnak, de ez callback esetén is így lesz.
Azért callbacket használni, hogy utána ugyanúgy SIP-en keresztül jöjjön be a vonal, ahogyan FVD-ről is jönne, értelmetlen.Nekem pl. tökéletesen működik a Dellmont-féle szolgáltatás SIP protokollon - igaz, nem FVD-t használok, de ez részletkérdés.
Az, hogy Wifi-n is vacak minőségű, valami más gond lesz - jóllehet, az olcsóbb Dellmont szolgáltatások időnként csapnivaló szolgáltatókon mennek keresztül, ezért vacak a vonal minősége - ez tény.
...de ilyen alapon callback-re is van panasz. -
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2605 üzenetére
Anroidon? Bármelyik, amelyiknél be tudod kapcsolni a hívásfogadást... egyébként így többet forgalmaz.
A beépített kliensnél is be lehet állítani, ill. általában mindegyiknél.
"Olyan megoldható valahogy, hogy az FVD-s call-back hívásokat erről indítanám?"
Ezt nem teljesen értem... ha be van állítva SIP-en, akkor nem kell callback.
Ha beállítod másik készülékre (mondjuk ATA), akkor lehet, persze... de miért ne állítanád be akkor ezt is már? -
whiskeys
őstag
válasz
atillaahun #2521 üzenetére
köszike. mire leirtam, rájöttem.
ha az ingyenes vezetékes hivás lejár, mennyi a percdij ezután?
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #2469 üzenetére
MCLaca
Sztem maga a voipozás, ha az interneten keresztül megy, akkor teljesen legális,ez benne van az internetszolgáltatók díjában, ugyanúgy, mintha bármilyen adatszolgáltatást vennél igénybe. Viszont, ha valakinek a privát rendszerét használja valaki(k) szerződés hiányában, akkor az sztem illegális.
Közel sem vagyok abban biztos, hogy az összes dellmontos szolgáltaónak van-e szerződése/ létjogosúltsága a gsm és a vezetékes rendszerek használatára. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy van a egy víz és csatornahálózat, melynek van egy tulajdonosa/üzemeltetője. Szem a dellmont x cége legálisan, y pedig illegálisan rácsatlakozik ezekre a víz/szennyvízhálózatokra és a hálózat tulajdonosával nincs szerződéses kapcsolata, viszont a dellmontnak vannak ügyfelei akiktől beszedi a díjat és az általa meglékelt hálózatokból adja a vízet, ill. biztosítja a szennyvíz elfolyást.
Persze ha Te másképp látod, hogy bizonyos dellmontos cégek pár Ft-ért tudják azt adni, ami elvileg lehetetlen, akkor pár sorban leírhatnád. Ugyanis erről nemigen olvastam/hallottam sehol.
Én is azt mondom, hogy valahol a gsm és a voip áraknak találkozniuk kell egy azonos költségszinten, mert a nagyon szétnyílott a voip/gsm olló jelenleg. -
andatti
senior tag
válasz
atillaahun #2345 üzenetére
FVD-n nincs Call-back tudomásom szerint... mert sehol nem írják a weboldalukon, vagy én vagyok a béna és nem találom... de szerintem az én féltégla telefonommal 0 Ft egyenleggel biztos, hogy nem lehet callback-ezni... Mert a vezetékes (pesti) hívásért úgyis elkérné a maga közel 50 Ft-ját...
Apropó, szolgáltatók, most vettem 3 tesco-s sim kártyát 500 Ft-ért 300 Ft-os lebeszélhetőséggel, egész barátságos, főleg, hogy az aktiválás ráér augusztus, szeptember, vagy október hónapig... (eltérő, vásárolt telefonszámonként) De, ha valaki tesco clubkard programban benne van, most decemberben kapott levélben van kupon, és 500 Ft helyett csak 200 Ft egy simkártya, /hó végig kell felhasználni/ úgy, hogy 300 Ft-ot lebeszélhet akkor is belőle... kvázi adnak 100 Ft-ot... (én már 3-at vadásztam is, és azt is beváltom. (a kuponokat) a korábban írt netes kedvezmény ezekre is él, úgy gondolom...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #2345 üzenetére
Köszi! A Callbacknél, mintha akkor is számláznak, ha nem jön létre a hívás. Szerintem is megér ennyit a működő telefonálás. Egyébként a Vibernél (illetve bármilyen programnál, ami mindkettő telefonon rajta van) is van olyan, hogy nem hall a másik?
-
válasz
atillaahun #2321 üzenetére
Bocs, megzavart, hogy jó a munkahelyeden a wifi, a 3cxPhone sajnos nem tud callback-et. Fvd oldalon is tudsz callback-et indítani vagy MobileVoip, én csak ezt a kettőt ismerem, hátha valaki ismer más módszert.
-
válasz
atillaahun #2319 üzenetére
Ha wifi-n keresztül menne a hívás, akkor nézz körül a sip kliensek között, pl. 3cxPhone kezeli a telefonkönyvet is, és a sip miatt nem kérdez semmit (telefonszámot előre be kell állítani), azonnal indítja a hívást.
-
válasz
atillaahun #2317 üzenetére
Alcatel OT-985 14.285 forint, Klikk-kel jár hozzá 3x 100mbyte net is. Alcatel 985 vs Samsung Mini, Mini előnyei: több memória, könnyebb. Alcatel előnyei: sokkal jobb felbontás, nagyobb kijelző, dupla kamera, jobb videó.
Mobilevoip-ot be lehet állítani alapértelmezettnek (alul pipa amikor felajánlja mivel indítsa a hívást), csak akkor gsm hívást nehezebb indítani. Ha van mindenkinek a mh-en számítógépe, akkor pc-re van fvd kliens vagy bármilyen böngészőből is tudtok hívást indítani.
-
andatti
senior tag
válasz
atillaahun #2285 üzenetére
A lengyel vezetékes szám beregisztrálása szerintem is tökéletes lenne... Szállodában, forgalmas helyeken még mindig vannak készülékek, számot lenézed, ingyen wifi helyen beregelsz, és utána már netezve be is lehet írni a 2 számot. (lengyel vezetékes és az itthoni hívandó) Hátránya, hogy útközben nem lehet, de akkor is jóval olcsóbban megúszod... FVD-n ingyenes a lengyel vezetékes hívás 7 nap/300 perc erejéig, akkor pedig, ha Mo mobilt hívsz megúszod 1 cent/perc költséggel, vagy ha a céged hívod vezetékes számukon, vagy a családod vezetékesen (ha van) akkor ingyen dumálsz a 3 nap alatt... Igaz a free wifi csomópont kell hozzá, de az minden nagyobb helyen, szállodában, közlekedési csomópontban van...
-
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2285 üzenetére
...hát ha Skype megy, vélhetően a SIP-es telefonhívás is menni fog.
Szerintem...Amúgy ha nagyon nem megy a mobiloddal, először próbáld más készüléken rendbe tenni a hívást (mondjuk egy PC-n).
Pl. Windows alatt X-Lite vagy Linux alatt Twinkle.Ha itt sem jó, más gond lesz (pl. router, net terhelése).
Időnként sajnos találkozni olyan telefonkészülékkel, amin elég vacakul mennek ezek a programok, ez is lehet ok... és a teszthez is több hívást célszerű indítani, mert néha ezek az olcsó szolgáltatások is vackok. -
válasz
atillaahun #2280 üzenetére
Ahogy már javasolták vegyél kint egy feltöltős sim kártyát, és akkor csak a lengyel mobil + magyar mobil hívás díját kell fizetned. Vagy ha a lengyel vezetékes hívása is ingyenes, akkor keress kint egy telefonfülkét/vezetékes telefont, és arra a számra indíts phone to phone-t, így csak 3 forint / perc.
Havi 1000 percet beszélek fvd-vel wifi-n ( sip - csipsimple ), nem tapasztalok hibákat, csak ha közben megy pl. torrent is, ami miatt megnő a ping, ekkor van csak 1.5-2 mp. késés.
-
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2275 üzenetére
Azt a díjat fizeted, amit egy normál hívásfogadással is kifizettet veled a szolgáltató külföldön.
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #2275 üzenetére
Sztem az fdv 1€cent/perc-et számláz a visszahívásra + ha magyar mobilt hívsz az is 1€cent/perc, tehát ugyanaz , mintha mo-on történt volna a callback. Viszont a gsm szolgáltatód a roaming díjat leszámlázza Neked, mintha Mo-i hívást fogadtál volna Lengyelországban a mobilodon.
-
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2273 üzenetére
Valójában ezzel úgy jársz a legjobban, ha veszel egy helyi feltöltős kártyát és azt hívja a callback...
Ha a magyar számodat felhívja valaki mialatt külföldön tartózkodsz, a beszélgetés roaming díját te fizeted - akár egy itthoni számról hívtak, akár a callback funkció tette ezt (a magyar szolgáltató szerződik a külföldi szolgáltatóval és adja át a hívást a saját kezelésében lévő számhoz a külföldi partnernek - egyáltalán ezért enged fel ez a fél a hálózatára).
-
andatti
senior tag
válasz
atillaahun #2270 üzenetére
Szerintem ha wifi-ről indítasz callback-et, és valóban Lengyelországban vagy, akkor is fizetsz a magyar szolgáltatódnak rooming díjat, mert először a te telód csörög ki, amit fel kell venned, így fizetsz a rooming-ért, és voip egyenlegből pedig fizeted azt a hívásdíjat, amilyen országba telefonálsz. De lehet, hogy én is rosszul értelmezem...
-
VaZso
senior tag
válasz
atillaahun #2255 üzenetére
"És nálam továbbra is a hihetetlen kategóriába mennek azok a történetek, hogy ezt mások hetekig hónapokig használják rendszeresen mobilnetről megbízhatóan jó minőségben."
Pedig nem hihetetlen, csak több dologtól is függ.
Többek között:
- A készüléktől, amit használsz
- A hálózati kapcsolat minőségétől (sebességétől, terheltségétől, válaszidejétől)
- A használt szolgáltatás minőségétől (terheltségétől, válaszidejétől, az ő alszolgáltatóitól ill. azok minőségétől)Azért itt is figyelembe kell venni, hogy "olcsó húsnak híg a leve".
Amíg a szolgáltatók általánosan 10 Ft környékén kérnek el a bejövő hívásokért percenként, addig 3 Ft-os percdíj nehezen kivitelezhető még akkor is, ha a percalapú hívás révén valamekkora összeg "visszajön". (Persze nem tudom, milyen mennyiségi megállapodások vannak köztük, de kétlem, hogy hasonló árszintig mennének le.)...de azért általánosságban ezek a szolgáltatások egész normális minőségben szoktak működni normális minőségű kapcsolatot használva.
Amikor én próbáltam, még mobilnetről is tökéletes volt (igaz, közvetve ment hozzájuk a vonal).A mobilszolgáltatókat azért hagyjuk ki ebből, mert megpróbálják ezt korlátozni.
Ellenben wlan-ról működnie kell, ha jó a hálózatod és a szolgáltató sem kritikán aluli.Időnkénti hibák azért benne vannak a pakliban ennél a szolgáltatónál (és alszolgáltatóinál), ez sajnos igaz - de az callback-nél is meglesz.
Másfelől ha kicsit drágább oldalt használsz, valószínűleg korrektebb szolgáltatókon át megy a hívás is, kevesebb problémád lesz. -
Avicularia
veterán
válasz
Nekem nem szokott gondom lenni mobilneten, bár én svéd hálózaton lógok. Gyakorlatilag nem is használom a telefont gsm hívásindításra.
-
jbl
senior tag
válasz
Mobil neten mekkora a ping-ed?
-
Avicularia
veterán
válasz
atillaahun #2231 üzenetére
Nálam ma 3 centet számlázott egy svéd mobilhívásért a freevoipdial. Már azt hittem durván árat emeltek,mert eddig 0.5 cent volt,de a listájukban továbbra is 0.5 cent szerepel.
-
McLaca
őstag
válasz
atillaahun #2244 üzenetére
Nekem semmilyen
, vagyis egy mellék számomra most meg van rendelve a klikk, de le is lesz mondva az ingyenes időszak után, csak kényszerből rendeltem meg, azt a számomat ha havonta 1× használom, sokat mondtam.
Viszont a családban és ismerősök között van szép számmal szintén 100 Megás csomag, és a telenor adja a diginek is a mobilnetet, onnan is kaptam már tapasztalatokról beszámolót, és igen, korábban egyáltalán nem korlátozott a telenor (nem azért, mert nem akart, hanem, mert a rendszere fos), de most bedurvultak, és a használhatatlanságig lassítanak.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
atillaahun #2241 üzenetére
Szintén miskolcfalva, nálam a mobilnettel nincs baj, csak a lefedettséggel, azon belül is főleg a 3G-vel. Gyakorlatilag a civilizáció határát elhagyva a T mint ha nem is létezne, miközben a Voda, de főleg a Telenor meg majd szétveti a telót, akkora a térereje... Viszont az adatforgalom elfogyása után a Telenor újabban úgy lassít, hogy gyakorlatilag használhatatlan a net utána, timeoutol tőle minden.
pinnacle: én nem a netre gondolok most, hanem, ha t-s számot hívok, vagy t-re küldök sms-t, és nem GMS-en, hanem mindkettő netről indul, az ilyesmit szívatja a T.
Üdv!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #2241 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a Vodafonnál eleve nem megy a mobilinternet, a Telenornál meg nem stabil annyira, mint a T-Mobile. Mondjuk ezért is jó a kártyás előfizetés, ha valamelyik, nem válik be, lehet cserélgetni.
-
McLaca
őstag
válasz
atillaahun #2231 üzenetére
Nálam a mobilevoip-ban időnként nem hallatszik, hogy kicsörög a másik félnél, miközben ott valójában kicseng, ha felveszi, sem hallok semmit. FVD-vel mindez. Más szolgáltatókkal eddig nem tapasztaltam hasonlót.
Üdv!
-
gyemipapa
senior tag
válasz
atillaahun #2218 üzenetére
Eddig csak három 1-2 perces hívást bonyolítottam, kifejezetten tesztként, de majd próbálkozom akkor, és beszámolok a fejleményekről.
-
edk-
őstag
válasz
atillaahun #2207 üzenetére
Nekem egy próbám drágább volt. Egy actionvoipos regisztrációnál próbaképp Szerbiát adtam meg országként, hátha úgy nem számol áfát. Számolt, így átállítottam Magyarországra. Valahol azonban megjegyezte, így most is, ha 061xxxxxxx-et tárcsázok, abból szerbiai hívás lesz. Be is mondta a szerb gépnéni, hogy nem létező szám. Ez 20 centbe fájt.
A FVD-ra magyar címmel regisztráltam, ott ezért jó a 061xxxxxxx formátum.
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #2201 üzenetére
félre érthető voltam, ,,de mentségemre szóljon direkt idézőjelbe raktam a "nem fogy" szavakat
0,005 euro volt percenként a hívás.....ez nekem mondjuk úgy "ingyen van" -
OccsE
aktív tag
válasz
atillaahun #2178 üzenetére
Egyszeru logika alapjan mondom, hogy mivel nem 10-100MB-okat kell fel-le toltogetni, SZERINTEM nem a mobil halozat okozza az igazi gondot. Manapsag azt a keveske savszelt ami a VOIPhez kell mindegyik szolgaltato tudja adni....
Nekem egy eleg komoly eroforrasu telcsim van es voda netet hasznalva meg nem volt azzal gond, hogy szaggatott volna.
Sokkal inkabb el tudom kepzelni, hogy az "agyon terhelt" kisebb teloknak a hang oda-vissza kodolasa okozna gondod....
de ezt egy logger progival lehetne ellenorizni mennyire terhelik be a telo eroforrasait.... -
válasz
atillaahun #2178 üzenetére
Ez rágalmazás, mert mindegyik szolgáltató garantálja a 0 mbit/s-es sebességet, és ez alá egyik sem ment még.
[link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #2167 üzenetére
Fizikai gombos okostelók a régebbi symbianos Nokiák.
Pl E52.
Esetleg valami nyomógombos és érintős kínai android.
Hogy melyikhez van asztali dokkoló, passz.
A Nokiánál utána kell nézni, lehet-e külön venni. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
atillaahun #2146 üzenetére
Igaz,igaz, ez benézés volt. Nem számoltam a paypalszámlámon régebbóta "dekkoló" egy-két euróval.
A kreditkártya-hozzákapcsolással van már újonnan a paypal-om ÉS az sms értesítőn tényleg csak a kredikártyámon újonnan keletkezett terhelés szerepel(2789) l: A FVD 10.7 eurója két részből lett kifizetve.Ítt egy Euró 296Forint. Milyen cséndzs ez? Közepesnek mondható??
-
tortabevono
csendes tag
válasz
kollégák 1-2-3 órát simán eltelefonálnának vezetékes irányba naponta, és akkor pont jól jöhetne, hogy esetleg csak IP-nként nézik, mert akkor leresetelném a router-t alkalmanként, aztán menne az ingyenélés nagyban.
szerintem ezt elfelejtheted. a fair use policy alapján hamar letiltanának. attól, hogy hivatalosan IP-t néznek, szerintem elég egyszerűen le tudnak egy olyan riportot is húzni, ami felhasználónként nézi a forgalmat. aztán lehet, hogy tévedek...
amúgy a napi 1 óra még bele is fér szó nélkül heti 5 nappal a keretbe. elképzelhető, hogy lehet velük olyan "nagyker" szerződést kötni, ami kiszolgálja az igényeid (persze nem ingyen, de mégis olcsóbban, mint a legkisebb halaknak szóló ajánlat). amúgy meg az 1 eurócentes percdíjjal fejenként és naponta a költségek óránként 180 Ft-ot jelentenek. amelyik céges tevékenység ezt a többletköltséget nem bírja el, azzal szerintem fel kell hagyni, helyét sóval behinteni...
még egy: szerintem van olyan szolgáltató, ahol 1 eurócent alatti percdíjat kínálnak vezetékes irányba (lényegében korlátlanul). utána kell nézni:
http://backsla.sh/betamaxaz áfával meg az a helyzet, hogy export esetén nem kell megfizetni. ebből a szempontból az eu belső piac, egyik tagországból a másikba történő szolgáltatás áfa-ügyileg nem export.
-
atillaahun
veterán
válasz
Most olvasom, hogy hülyesége(ke)t írtam, mert Luxemburg is EU tagország (nem tudom mért gondoltam, hogy nem), és valszeg ott a legalacsonyabb az ÁFA, 15% környéke talán.
Mondjuk az még mindig nem világos, hogy ha nem EU tagországból regisztrálok akkor miért nem kell ÁFA-t fizetni. Elvégre, azt Luxemburgnak fizetjük, nem a saját államunknak, akkor meg mért nem mindegy hol lakok? -
tlac
nagyúr
válasz
amíg ingyen van, addig nekem mindegy mit számolnak
[link] -
tortabevono
csendes tag
válasz
atillaahun #2136 üzenetére
Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. During your Freedays you can call all destinations listed as 'Free' for free.
http://www.freevoipdeal.com/terms_of_usekicsit mintha ellentétben állna vele ugyan a következő, de hát ez van:
Once you have exceeded your 4 hours of free calling you can either decide to again buy 4 hours of free calling or buy a little credit to call these destinations at low costs
http://www.freevoipdeal.com/free.htmlgyanúm szerint egyébként régen (?) 4 óra volt az, ami most már 300 perc. bár, talán inkább fordítva lehet, elnézve a szerződési feltételek keltezését. ha valaki a felhasználók közül esetleg átlépte már a heti 4 vagy 5 órát, akkor ő be tudna róla számolni, hogy heti 4 vagy 5 óra-e az ingyenes kvóta. nem mintha számomra különösebb jelentősége lenne...
van valakinek becslése, hogy mennyi adatforgalmat generál egyszeri netes belépés és phone-to-phone kezdeményezés? azaz, hogy mire elég a mekkora adatforgalmi csomag. -
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #2136 üzenetére
MEKKERESED
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
atillaahun #2122 üzenetére
Az én első hívásom egy iMac-en történt FVD mac-es klienssel sima sip hívás. Hibátlan, ahogy a legjobb remények diktálják.
A második már máshonnan (Bp.-en) egy win7 alól, szintén FVD-klienssel indítva egy phone_to_phone hívás:
(Egyébként bejegyeztem az fvd weben a settingsben az ellenőrző pin-kóddal a mobilszámomat és egy vezetékesemet is - Ez köll a l.a.n.- hoz)A PC-n ahogy klikkeltem a "Call"-ra máris csörgött a "Side-A" azaz a tlenoros mobilom, de én hirtelenjében kinyomtam, aztán kb. 5 mp múlva, ahogy a kliensprogi látszólag újrainicializálta a P2P képernyőjét (Azelőbbi bakim miatt,ugye) akkor újraindítottam ugyanezt a hívást.
Ekkor kicsöngött side-A (azaz én) és side-B(egy 70-es mobil), de ekkor kapcsolódás után csak én hallottam side-B-t, kb. félperc után leraktam. A beszélgetés harmadjára már simán összejött.Ezekhez a (két db) p2p híváshoz amúgy NEM tüntetett fel "connection fee"-t, örüljek ennek vagy csakis a nem fogadott vagy meghiúsult (p2p)össze-kapcsolásnál számol fel 4eurocentet?
Kipróbáltam a Local Access Number-t is.
Van olyan vezetékes hely ahonnan papirforma szerinti módon összejött (egy Mo-i mobil hívása), de van benn a cégnél egy 9-es előhívószámos vezetékes ahonnan indítva a mások által már emlegetett számduplázódás (és idegen helyen kicsöngés, és barbár nyelv) lett a kísérlet eredménye. (Szerintem ez utóbbi valami szám tárcsázási, vagy tátrcsahang visszhangzási probléma lehet, ilyet nem bír kezelni a rendszerük.
Végezetül pedig: 10.7 euró nekem 2789Ft terhelést eredményezett sms-értesítő szerint.
Paypallal fizettem fvd- website-on. Mit ronthattam el, elaludt a bankom ördöge? -
OccsE
aktív tag
válasz
atillaahun #2121 üzenetére
ne orulj annyira..... legalabbis nalam is eloszor 3020FT-ot terheltek be.... aztan 2 nap mulva mikor a tenyleges levonas lett akkor +81 Ft-tal tobbet vontak. (bar talan ettol nem fogunk ehen halni
-
edk-
őstag
válasz
atillaahun #2121 üzenetére
-
andatti
senior tag
válasz
atillaahun #2122 üzenetére
ilyenekbe én is sokszor belefutottam már... 281? az egész jó ár volt, ma is annyi a középárfolyam. amúgy gratula, hogy végre rászántad magad..
Az enyém már elfogyott és még nem tudtam tölteni. Ezek szerint nem volt gond az amerikai címmel feltöltésnél. Ha legközelebb töltök majd én is így próbálom, mert tudok spórolni közel 500 ft-ot. De akkor azt már nem lehet a hanstelen intézni, hanem közvetlenül az FVD oldalán kell igaz?
más
ez a voip csak európában ilyen nagy divat, vagy más földrészen is? mert én nem találtam amerikai összesítő oldalt. (a hanstelhez hasonlóan). -
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #2019 üzenetére
köszi, de sajna ez is csak rootolva megy
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #2014 üzenetére
A héten kipróbáltam a Tmobil napi netgo-ját,....... észbe se kaptam, már el is ment a 10mega
Pedig csak a mobilevoi-ot engedélyeztem a 3G-re, a többi cucc wifi-re volt beállítva és mégis pillanatok alatt elillant a 10 mega. A mobilevoip-al összesen kb. 2 percet használtam. (Droidwall )
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #2011 üzenetére
igen, itt
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #1896 üzenetére
De, csak nem hívható. Te indíthatsz róla hívást (pl. a T-sről biztosan), de az általában horroráron van. SMS-t tud küldeni és fogadni is.
-
chinaminman
tag
válasz
atillaahun #1864 üzenetére
Így értettem, kösz a segítséget!
-
válasz
atillaahun #1858 üzenetére
Igen, azzal 3.000-3.100 forint a 10 (10.70) euró árfolyamtól függően.
-
tlac
nagyúr
válasz
atillaahun #1816 üzenetére
nagyon úgy néz ki, mivel a
a $10 2750Ft volt, és ezért kaptam €7,75-t
egyébként a nappal kicsit csalnak, kb 1 órája ékezett meg rá a pénz, de most éjfél utána már 1-gyel kevesebb lett az ingyen nap -
evko
aktív tag
válasz
atillaahun #1821 üzenetére
Nem, nem mondom el.
De kafa... -
THomas007
senior tag
válasz
atillaahun #1817 üzenetére
Én FVD-t most töltöttem fel 10€-val. Szerintem nem érdemes a 7€-t választanod, mert ha jól értelmeztem, csak a 10€, vagy annál magasabb feltöltés esetén jár a 120 ingyenes nap vezetékes irányba.
Szerk.: USA címmel regeltem, és kiírja a magyar számot nálam is!
Szerk2: Most megnéztem, de nem találom ezt a 10€-s korlátot, a 120 napért, szóval mégse biztos -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1816 üzenetére
Bocs, hogy hülyeséget mondtam, nekem még csak a Nymgo-t sikerült ÁFA nélkül tölteni, de azt ugye nem Hanstel-en keresztül csináltam, hanem közvetlenül vettem a kreditet.
-
tlac
nagyúr
válasz
atillaahun #1814 üzenetére
kicsit nézegettem és az van, hogy 10 dollár 2700ft, ebből nekem úgy tűnik, hogy benne van az áfa is
viszont akkor lehet ezt is majd le lehet beszélni? -
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #1793 üzenetére
Nem érdekel, hogy VALAKI mit ír, mert nem úgy van.
Ennyi. -
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #1791 üzenetére
Tényleg százszor lett már leírva, a mobilevoip nem fring, vagy viber vagy skype.
Azok ha két készüléken rajta vannak, ingyen hívhatják egymást.
A mobilvoipos accountok meg nem. -
magicbox
senior tag
válasz
atillaahun #1789 üzenetére
Akkor ezt rosszul értelmezem
Mert elvileg a freecall vagy bármi más az kell a fizetős (nem regelt) számokhoz.
-
THomas007
senior tag
válasz
atillaahun #1786 üzenetére
Megtaláltam, köszi!
-
THomas007
senior tag
válasz
atillaahun #1762 üzenetére
Hol lehet beállítani a 7€-s feltöltést FVD-nél? Nálam minimumként még mindig 10€ szerepel...
-
edk-
őstag
válasz
atillaahun #1764 üzenetére
FVD
Pannon
Balaton északi part (GSM bázis a déli parton)
hívás 1-es körzetbe
tegnap délután 4 körül
pár perc
mittu domain, yourdialer alapértelmezettje -
válasz
atillaahun #1757 üzenetére
FVD-t töltöttem fel: 10.70 euróval és USA címmel, de német mobil számot regisztráltam be, másik account-on magyar mobil van. Add number-nél minden országot felsorol, EU-sakat is.
-
meko1
tag
válasz
atillaahun #1751 üzenetére
köszönöm,jellemző/rám/,h. a kézenfekvő válasz és megoldás a segítségetekkel ilyen lassan esett le!
/az okostelefonokkal az a bajom, h.rootolni kell,ha én akarom eldönteni,mi fusson rajta és honnan>>>
de ez nem ide tartozik/ köszönöm noch einmal,üdv mindenkinek -
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #1736 üzenetére
Szerintem elvileg mindent tud akadályozni/tiltani a GSM szolgáltató, ahol ők adják az internetet. Lehet az mobilevoip, sip-es egyaránt. Ezt szerintem időnként meg is teszik, hogy elvegyék a userek kedvét az olcsó telefonálástól, Ugyanis úgy vélik, hogy az ő kárukra történik a voipozás. Holott sztem a GSM szolgáltatók qrva drágák telefondíjba, internetdíjba egyaránt.
Amibe nem tudnak beledumálni az a Wi-Fi, de az sajna nem mindenhol érhető el. -
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #1731 üzenetére
Megnéztem a SE K770i-ben, ott nincs az a SIP beállítás, ami a W595-ben van.
Olyan mintha ott is csak véletlen lenne benne.
Mert sehol sem lehet azt aktiválni, bekapcsolni, használatba venni.
Csak van rá egy beállítás opció, ahol megadhatod neki az adatokat, oszt csókolom.
Használni sehol, sehogy sem tudod.
De majd megkérdem már a hazai SonyEricssontól, mit mondanak rá.Tévedtem, már magyar oldaluk sincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #1725 üzenetére
Hidd el, NINCS semmi egyéb, az sem hogy aktiváljam, vagy bekapcsoljam, semmi.
Ha nem hiszed, egyszer nézz meg egy ilyen telót.A netet kutatva, másnak sem jött össze semmi, valaki azt írta, hogy csak sip fogadásra jó.
Ami azért sem igaz, mert nem megy netre a teló , csak úgy. -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #1727 üzenetére
Ja, hogy ezekhez az ördögi szerkezetekhez való beállítások kellenek a Nokiámhoz is.
Amint megláttam a képeket, már nem is tekertem tovább.
Köszi!
-
Zeki
nagyúr
válasz
atillaahun #1709 üzenetére
SE W595-nél csak azt választhatom ki, hogy...
Videohívás
Üzenet küldése
Kapcsolat módosítása
Kapcsolat küldése
Alapértelmezett
Kapcsolat törlése
Több kijelölése
EgyebekÉs egyikből sem lehet oda jutni, hogy SIP vagy internet hívás legyen.
-
chungee
addikt
válasz
atillaahun #1711 üzenetére
Azt én is tudom használni
Vagy teljesen más dologról van szó. FVD-nél vagyok regelve. VOIPCALL vagy CALLBACK funkciót ismerem.
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #1623 üzenetére
Nem a vitatkozás kedvéért, de egy SE telefonon semmi problémám nincs a szoftverrel. Az Librámon és az Alcatel-emen viszont gázos.
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #1601 üzenetére
gondolom azért mert a 21-es egy voip (internetes) szám, nem GSM,és nem is vezetékes. Ezért sztem nem sok köze lehet a GSM-hez.
Ha csinálsz egy callback-et vezetékesre és utána egy vezetékest hívsz, annak sincs sok köze a GSM-hez, ott vezetékesen megy a hívás . Mobil számról callback-elsz és mobilt hívsz abban az esetben végig GSM-en fut a beszékgetés. Feltételezem, ha nincs normális interneted, akkor nem fog működni a 21-es sem. Persze mindez csak egy feltételezésem, nem próbáltam ki.. -
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #1599 üzenetére
A 21-es számot telepíted a mobilod egyik SIP app-jére. Ezután neten keresztül tudsz beszélni/lehet elérni a számot. Ha van normális neted, akkor direktbe hívod, akivel dumcsizni akarsz, nem callback-en, Ekkor ugyanis értelmetlen a callback hívás. A callback-et ugye akkor használod, ha gyenge a neted, hogy GSM vonalon tudjál normális körülmények között beszélni. Dee a 21-es accountod pont az internet gyenge sávszél miatt lesz használhatatlan, mert az nem GSM vonalon működik.
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #1570 üzenetére
Rá lehet tenni az okoskára a 0621xxx-et, de callback szempontból sok értelme nincs.
Ugyanis akkor használsz callback-et, ha egészen minimális netkapcsolatod van. Viszont, ha minimális a netkapcsolatod (sávszél), akkor a visszahívás sem lesz megfelelő, ugyanis a 0621-et hívja vissza neten keresztül. Tehát ebben az esetben a visszahívás nem GSM-en keresztül történik.
Ennek a 0621-es telepítésnek ott van értelme, hogy a mobilod vezetékes áron tudják elérni, ha van valamilyen (3G, Wi-Fi, stb) net kapcsolatod. -
allfinanz
senior tag
válasz
atillaahun #1570 üzenetére
Hangsulyozom: atiranyit! Vagyis egy SIP cimre ingyenes, mobilra, vagy barmi masra outbund price aron.
-
McLaca
őstag
válasz
atillaahun #1502 üzenetére
Nagy ritkán visszakérdezett, de tényleg ritkán, ennyit szerintem sima GSM hívásnál is visszakérdezünk, mert néha az is megrogyik. Minőségre, érthetetlenségre, szakadozásra nem panaszkodott.
Diginettel nyomtam, 20Mbps-os uppal, N-es routerrel (teló is tudja az N-et), közben torrent töltött fel 8Mbps-mal - ezeket a paramétereket talán már fentebb írtam is korábban.
Csak azt felejtettem el megnézni, hogy mennyi adatot forgalmazott.Üdv!
-
fixi
csendes tag
válasz
atillaahun #1504 üzenetére
Ha ennyire gáz a Samo, akkor lehet, hogy áldozok rá és mást veszek. Mindenképp ellene áll a mérleg nyelve
-
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #1493 üzenetére
Hogy még jobban megkeverjelek:
Ezt a karifüggetlen okoskát a lányomnak vettem, s a lányom mobilszáma (nem a sim kártyája) már rajta van Neki próbálok telepíteni/beállítani pár app-ot. A 0621-es szám egy dect telefonomon csörgött ki.
Azon agyalok tegnap óta, hogy tudok egy 0621-es SIP accountot rátenni a CSipSimle-ra. Eddig nem jött össze a próbálkozásom. -
sumsang
aktív tag
válasz
atillaahun #1488 üzenetére
Callback hívás esetén a beregisztrált számokat felkínálja a hívásindítás előtt és ott tudom kiválasztani, hogy melyikre kérjem a callbac-et. Max 5 számot lehet regizni és köztük van a 0621 Neophonex-es számom is.
-
edk-
őstag
válasz
atillaahun #1482 üzenetére
Budapest, Telenor.
-
edk-
őstag
válasz
atillaahun #1459 üzenetére
Nekem az az általános véleményen, hogy mobilnettel nem lehet megbízhatóan használni a SIP szolgáltatókat.
Nem értek egyet. Nokián Mobilevoip/Yourdialer 3G kapcsolatnál, ha nem járművön mozog az ember, teljesen jó. Fring EDGE-en is érthető volt, amíg ment (Betamax/Dellmont SIP loginnal).
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #1474 üzenetére
Tökmindegy minek hívjuk, az elv, a költség és a végeredmény is ugyanaz.
-
McLaca
őstag
válasz
atillaahun #1465 üzenetére
A 10. csomagnál az már 350ms.
A szaggatás adódhat ebből, de az a szerver terheltségéből is fakadhat.
A rossz vonal alatt szerintem tompaságot értenek, esetleg sistergést, azt időnként én is hallok, de az ugyanolyan, mint anno a GSM half rate kódoláskor volt a 2000-es évek elején.
Amit én észre szoktam venni, hogy néha túl van erősítve a hang, és vagy nálam "recseg" be a tüskeszerű hangos részeknél, vagy pont fordítva, a másik hall engem így. Az érthetőséget nem befolyásolja, csak a hangtüskéknél elég éles.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
A rossz, vagyis magas ping okozza.
Nálam wifin LAN-os diginettel nincs gond (20Mbps sávszél felfelé, de közben a torrent 8Mbps-mal tölt fel), a teló N-es kapcsolattal lóg a routeren (aminek 3 antennája van - de nyilván mindegy, mert a telefonban úgyis max. 2 van, de inkább csak 1), a pingem bőven 10ms alatti. Sőt, inkább 5ms alatti.
Viszont én 3G-n (3,5G-n) sem nagyon tapasztalok problémát, viszont nem szoktam közben mozogni, ill. épületen belül nem nagyon használom, mert a 3G-nél maga az épület is egy zavarforrás. Amióta a mobilevoip progiban kodeket cseréltek (Belle-re való verzióban), és 800kB helyett 300-zal is beéri 1 perc beszélgetés alatt, azóta meg pláne rendben van 3G-n. De csak ott indítok mobilnetes hívást, ahol egy helyben tudok maradni, kültéren vagyok, vagy ablak mellett, és a 3G térerő stabilan 80-100% körüli. Ahol ingadozik, és akár 20-40%-ra is lemegy egy helyben, ugyanott, ahol 100%-ra is felkúszik, ott nem kísérletezek, mert messze a torony, és sok a zavarforrás.Üdv!
-
chungee
addikt
válasz
PM akart lenni, csak félre klikk
-
fixi
csendes tag
válasz
atillaahun #1457 üzenetére
Milyen net kell a voip telefonáláshoz.
-
fixi
csendes tag
válasz
atillaahun #1455 üzenetére
Onnan írányítottak át ide. Kezdek összezavarodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest