Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tortabevono

    csendes tag

    válasz atillaahun #2146 üzenetére

    kollégák 1-2-3 órát simán eltelefonálnának vezetékes irányba naponta, és akkor pont jól jöhetne, hogy esetleg csak IP-nként nézik, mert akkor leresetelném a router-t alkalmanként, aztán menne az ingyenélés nagyban. :D

    szerintem ezt elfelejtheted. a fair use policy alapján hamar letiltanának. attól, hogy hivatalosan IP-t néznek, szerintem elég egyszerűen le tudnak egy olyan riportot is húzni, ami felhasználónként nézi a forgalmat. aztán lehet, hogy tévedek... :)

    amúgy a napi 1 óra még bele is fér szó nélkül heti 5 nappal a keretbe. elképzelhető, hogy lehet velük olyan "nagyker" szerződést kötni, ami kiszolgálja az igényeid (persze nem ingyen, de mégis olcsóbban, mint a legkisebb halaknak szóló ajánlat). amúgy meg az 1 eurócentes percdíjjal fejenként és naponta a költségek óránként 180 Ft-ot jelentenek. amelyik céges tevékenység ezt a többletköltséget nem bírja el, azzal szerintem fel kell hagyni, helyét sóval behinteni... ;)
    még egy: szerintem van olyan szolgáltató, ahol 1 eurócent alatti percdíjat kínálnak vezetékes irányba (lényegében korlátlanul). utána kell nézni:
    http://backsla.sh/betamax

    az áfával meg az a helyzet, hogy export esetén nem kell megfizetni. ebből a szempontból az eu belső piac, egyik tagországból a másikba történő szolgáltatás áfa-ügyileg nem export.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák