- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
frissiteni kellene egy rakat szervert, amik mar vagy 100 eve nem voltak. Dell es nehany HP. Eddig ket Dellen vagyok tul, a sokgigas iso-t hasznaltam, de egyreszt ra kell engedni 2-3x, masreszt meg egy nap/szerver sebesseggel tudok haladni igy.
Kellene nekem egy kisebb iso, akar az eredetinek a kitakaritasaval, mert mindent vegigprobal a telepito akkor is, ha nincs benne a HW...
Amit probaltam:
- Repo manager: egyesevel kellene kiszedni a fajlokat, nagyon idoigenyes, cmd nincs.
- Racadm, repo manager 2.2 idrac inventoryval: nincs nyitva a port vagy egyeb gond. Portot nyitni nem lesz egyszeru.
- egyesevel fel tudom rakni ill. be tudom rakni egy isoba a binarisokat, de nem akarok kihagyni semmi olyat, amit pl. az IO device report nem hoz.
- Repo manager nem eszi meg az iDRAC xml inventory fajlt.A fullos ISO-ban meg kodolt nevek vannak, nehogy egy scripttel ki tudjam szedni amik kellenek.
Otletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest