Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Nem az enyém hanem a zügyfélé

Végül segített ez a leírás, sikerült megcsinálni: VPX_TEXT_ARRAY table growing in size causes the vCenter Server database to run out of space (2005333)
Annyi, hogy amit itt írtak SQL parancsot, azt még ki kellett egészítenem. A teljes táblában 600k sor volt, azt nem tudta egyszerre törölni, mert megtelt a transaction log fájl. Így darabokban töröltem. Megnéztem, hogy a TYPE_ID oszlopban kb 4 féle szám szerepel felváltva, így le lehetett bontani a táblát több 100k-s sorra, és így már lefutott a törlés, nem telt meg a log fájl. (a parancs végére én biggyesztettem oda az " AND TYPE_ID=3" részt.
DELETE FROM VPX_TEXT_ARRAY
WHERE NOT EXISTS(SELECT 1 FROM VPX_ENTITY WHERE ID=VPX_TEXT_ARRAY.MO_ID) AND TYPE_ID=3Persze minden törlés után shrinkeltem a log fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest