Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Köszi a választ.
Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit. Ezt olvasgattam közben még. Pár dolgot sikerült helyretenni.A videót később megnézem még.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Napelem
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- E-book olvasók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit.