Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Roppant mérges vagyok, muszáj leírnom: a Számalk sikeresen elcseszett nekem egy 100%-os VCAP vouchert. Az történt, hogy regisztráltam náluk a vizsgára 3 hete, telefonon is egyeztettem velük többször, jeleztem hogy a voucher április 30-án le fog járni, illetve 28-ra (mára) kértem időpontot. Meg is jött a visszaigazolás, gondoltam minden rendben. Viszont tegnap jött tőlük egy fél soros e-mail, hogy sorry, MA(!!) akarták a kuponnal regisztrálni a vizsgát a Pearson-nél és nem sikerült, keressek másik vizsgaközpontot, további minden jót, viszlát.
Felhívtam őket, kiderült hogy náluk az a szokás, hogy előtte nap regisztrálnak. Arra a kérdésemre, hogy akkor mi a francért beszéltük meg csomószor hogy ez a voucher le fog járni, és miért nem vették figyelembe, nem kaptam választ. A hölgy folyamatosan mellébeszélt, először azt állította hogy 3 hete beregisztrálta, de ma utasították csak vissza. Mikor kértem tőle az ezzel kapcsolatos e-maileket, amivel tudnék reklamálni a Vmwarenél, akkor elismerte, hogy igazából csak a saját rendszerükbe kerültem be, a Pearsonnál csak ma akartak regisztrálni, és az elmúlt hetekben befutott pár igény online is, így betelt a nap.
Az egészben az a legszebb hogy azt sem mondták hogy "sajnáljuk". Közölték, hogy figyelmesebben is elolvashattam volna a visszaigazoló e-mailt, mert ők abban a jelentkezést igazolták vissza, nem pedig a vizsga regisztrációt (mintha bármi közöm lenne a belső folyamataik hátteréhez).
Természetesen sehol nincs már időpont erre a 2 napra, sem náluk, sem a másik hazai vizsgaközpontban, sem a két legközelebbi külföldiben (Ausztria, Románia). Szóval így jártam.
Hogy miért nem online regisztráltam: egy kollégámmal szerettem volna menni, aki 28-ra regisztrált sikeresen online. Nekem már nem kínálta fel ezt az időpontot, csak 29-et. Felhívtam a Számalkot hogy jó lenne a 29 is, de van e arról infójuk hogy a 28 miért nem megy? Azt mondták hogy azért, mert bugos a Pearson felülete, gyakran előfordul, több szabad helyük is van 28-ra, küldjem el a vouchert meg egy jelentkezési lapot e-mailben, és kézzel megcsinálják, minden rendben lesz. Hát nem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest