Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Roppant mérges vagyok, muszáj leírnom: a Számalk sikeresen elcseszett nekem egy 100%-os VCAP vouchert. Az történt, hogy regisztráltam náluk a vizsgára 3 hete, telefonon is egyeztettem velük többször, jeleztem hogy a voucher április 30-án le fog járni, illetve 28-ra (mára) kértem időpontot. Meg is jött a visszaigazolás, gondoltam minden rendben. Viszont tegnap jött tőlük egy fél soros e-mail, hogy sorry, MA(!!) akarták a kuponnal regisztrálni a vizsgát a Pearson-nél és nem sikerült, keressek másik vizsgaközpontot, további minden jót, viszlát.
Felhívtam őket, kiderült hogy náluk az a szokás, hogy előtte nap regisztrálnak. Arra a kérdésemre, hogy akkor mi a francért beszéltük meg csomószor hogy ez a voucher le fog járni, és miért nem vették figyelembe, nem kaptam választ. A hölgy folyamatosan mellébeszélt, először azt állította hogy 3 hete beregisztrálta, de ma utasították csak vissza. Mikor kértem tőle az ezzel kapcsolatos e-maileket, amivel tudnék reklamálni a Vmwarenél, akkor elismerte, hogy igazából csak a saját rendszerükbe kerültem be, a Pearsonnál csak ma akartak regisztrálni, és az elmúlt hetekben befutott pár igény online is, így betelt a nap.
Az egészben az a legszebb hogy azt sem mondták hogy "sajnáljuk". Közölték, hogy figyelmesebben is elolvashattam volna a visszaigazoló e-mailt, mert ők abban a jelentkezést igazolták vissza, nem pedig a vizsga regisztrációt (mintha bármi közöm lenne a belső folyamataik hátteréhez).
Természetesen sehol nincs már időpont erre a 2 napra, sem náluk, sem a másik hazai vizsgaközpontban, sem a két legközelebbi külföldiben (Ausztria, Románia). Szóval így jártam.
Hogy miért nem online regisztráltam: egy kollégámmal szerettem volna menni, aki 28-ra regisztrált sikeresen online. Nekem már nem kínálta fel ezt az időpontot, csak 29-et. Felhívtam a Számalkot hogy jó lenne a 29 is, de van e arról infójuk hogy a 28 miért nem megy? Azt mondták hogy azért, mert bugos a Pearson felülete, gyakran előfordul, több szabad helyük is van 28-ra, küldjem el a vouchert meg egy jelentkezési lapot e-mailben, és kézzel megcsinálják, minden rendben lesz. Hát nem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Le Mans Ultimate
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- új érkező gamer gépek - ajánlatokat lehet tenni! :) - 2026.01.18 update - gamer laptop lista
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs