Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
hangyaqtya
üzenetére
"Kis segítséget kérnék. Újra telepítenem a winfost.
Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi."Az ujratelepites miatt megvaltoztak a SID-k, igy lehetseges, hogy mar nincsen hozzaferesi jogod bizonyos, szukseges fajlokhoz, amik a virtualis gep indulasahoz kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi."