Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Vagy a mentőprogis megoldás. Ha később a fizikai gépre vissza kell tölteni akkor csinálj egy rendes image mentést is valamivel, mert a V2P konverzió sokkal gázosabb mint a P2V.
3, 3rd party programmal csinálsz egy image mentést a gépről, felrakod a convertert a célgépre ahol a workstation fut, és beimportálod. Symantec, Acronis, Storagecraft termékeket támogat
Azt hiszem a biztonság kedvéért megcsinálom ezt is.
Az elmúlt években sokszor neki akartam állni már megtanulni "Ghostolni"; most már tényleg itt az ideje.
Csak mondjuk azért nem a legideálisabb, mert most nincs erre a "projektre" túl sok időm, vasárnap délelőttre fel kéne szabaditanom ezt a forrás vinyót...
Erre mit ajánlasz, ami megfelelően sokat tud, de azért nem feleslegesen bonyolult ?A másik gond, hogy nincs olyan IDE vinyóm, amin lenne elég szabad hely a lementásre; és ez a forrás gép meg nem kezel SATA-t (Sata kártya ugyan lenne, de az a másik gépben napi folyamatos használatban van).
Egyetlen megoldásom van, egy 16GB-os pendrive-ra csinálni a P2V és az Image mentést is (természetesen a két művelet közt át tudom pakolni a pendrive tartalmát másik gépre).
Leszedve a felesleges dolgokat, szerintem simán 10GB alá tudok menni a forrás gép particióján.
Ez ugye akár Image-be, akár P2V-vel mentve mindenképp belefér a 16GB-ba ?
Nem nagyon nőhet meg a mérete szerintem; sőt inkább csökkennie kellene "1 fájlban".Ugyan elég gyors a pendrive (USB 3.0-t is tud; Pretec REX 100), de kis fájloknál már közel sem annyira. De ugye itt ezzel pont nem lesz gond (mindkettő "lemetés" egy fájlba dolgozik) ?
Vagy mennyire lehet gond, hogy közvetlenül pendrive-ra mentek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux Mint
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest