Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
De mivel a virtualizálandó forrás gépre fel kell telepíteni a P2V (ugye jól használom itt ezt a rövidítést ?) konvertáló programot; így emiatt lényeges lehet a forrás gép hardvere is.
Legalábbis jelen esetben; mivel a VMware legújabb verziója megköveteli a 64 bites támogatást.
És én a legszívesebben a VMware beépített P2V konvertálóját használnám.
Akár még akkor is, ha nem tudom belőle a legfrissebb verziót használni; ugye a a 64 bites támogatás követelése miatt.2 lehetőség van szerintem:
1.) Megkeresem a VMware legutolsó olyan verzióját, ami nem követeli meg a 64 bites processzort.
A 7-es verziót telepítettem már NW procis gépre, de nem tudom pontosan 7. hányast (ezt holnapra meg tudom nézni valószínűleg). Az a kérdés, hogy ezt akkor pontosan a 8.0-s verzióval vezették be, vagy egy régebbinél (7.x-nél).
2.) Más, külső programot használok a P2V konvertálásraIlletve eszembe jutott egy 3. opció is; hátha lehetséges ilyen is:
Lehet végezni P2V konverziót anélkül is, hogy bebootolnék egy fizikai rendszerre ?Tehát egy teljesen más fizikai gépen, egy másik rendszer (vagyis másik Windows) alól konvertálni; úgy hogy a lementeni kívánt rendszer pl. egy 2. winchesteren van.
Vagyis röviden mondva: átrakom a vinyót egy másik gépbe (pl. amiben Core 2 Duo proci van - 64 bites támogatással, és Win7-el).MOD:
Közvetlenül a kérdésedre: a majd használni kívánt Host rendszer processzora
A) Notebook Core 2 Duo T5200-al
Vagy
B) Asztali gép Celeron Dual Core E3400-al
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest