Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy jó kérdés, fogalmam sincs
Az a baj, hogy nem informatikusnak tanulok, hanem fizikusnak, és nálunk csak minimális programozás volt, szóval ami az alapszint felett van, azt könyvekből próbálom összeszedni.A c++ kód fizikai jelenségeket modellezne, fontos a gyors (optimalizált) futás, és elsődlegesen linuxon menjen. A gui mutiba készülne, ha prezentálni kellene a művet. Nem tudom mennyivel lassabb egy c# kód, de gyanítom feláldoztak némi sebességet a gyors fejlesztés oltárán. Szóval ha ehhez jó lenne a c++ library, akkor szívesen veszek mellé könyvajánlót is
Amúgy azért c#-ra gondoltam, mert ez jobb befektetésnek tűnik a jövőbe, a managed c++-ra sok rosszat hallottam, valamint ehhez van könyvem 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a baj, hogy nem informatikusnak tanulok, hanem fizikusnak, és nálunk csak minimális programozás volt, szóval ami az alapszint felett van, azt könyvekből próbálom összeszedni.
Amúgy azért c#-ra gondoltam, mert ez jobb befektetésnek tűnik a jövőbe, a managed c++-ra sok rosszat hallottam, valamint ehhez van könyvem