- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedSign
tag
-
RedSign
tag
válasz
martonx #3735 üzenetére
Szia!
Bocsánat, elfelejtettem írni, hogy C#-ban próbálom megoldani a problémát, ezért is írtam ide a kérdést - igaz nem sok köze van hozzá, belátom.
A ciklikus bejárással az a problémám, hogy igazából szerintem a legjobb megoldás egy rekurzív függvény lenne, de ebben elakadtam és ezért kérdeztem, hogy van-e esetleg valakinek több tapasztalata a megoldásra - ráadásul a rekurzív függvényem StackOverflow exception-t dobott, mivel először objektumokat használtam a földterületek szimulálására.
A kérdésem inkább az, hogy érdemes-e a rekurzióval szenvedni (C# alkalmas erre vagy inkább felejtsem el) vagy hagyjam és inkább oldja meg simán ciklusokkal? (szerintem az előbbi)
Üdv,
RedSignu.i.: Ha a hozzászólásom rossz helyen van, akkor kérlek írd meg, hogy melyik témában lenne a legjobb?
-
amargo
addikt
válasz
martonx #3679 üzenetére
Az SL-re azt írtad halott, gondolom akkor értelmét sem látod, hogy valaki arra írjon.
A WPF-et írtad. Forms-ra meg ma már neeee
Metro->Modern UI-ra szintén azt írtad, hogy nincs értelme xaml+c# alatt.
Ezért kérdeztem.Nyilván az MS azt szeretné, ha a WinRT mindent megoldana, ebben én is kételkedem és ahogy j0k3r! írta, a hibrid megoldásokon van a hangsúly.
Ha fent lesznek az anyagok, majd be linkelem, a könyvet már olvasom, de mindent nem tudok leírni (igazából annak sincs értelme, hogy csak félmondatokat írok..) -
j0k3r!
őstag
válasz
martonx #3679 üzenetére
szerintem meg az is elofordulhat siman, hogy alkalmazasfuggo lesz, hogy melyik uton (c#, c++, js) lesz erdemes nekikezdeni, illetve meg el tudnek kepzelni olyan hybrid megoldasokat is, ahol kijonnek a nyelvek kozti kulonbsegek (melyik miben eros) pl.: ahol sok a szamitasi resz -> c++, DAL-t mondjuk c# (EF), stb.
-
drkbl
őstag
válasz
martonx #3659 üzenetére
".. TypeScript: “a strict superset of JavaScript that compiles to plain JavaScript”. What “strict superset” means is that all the valid JavaScript that already exists is also valid TypeScript; it’s like the relationship between C++ and C."
"It’s even more different to cross-language compilers like Script# or ClojureScript, which take an entirely different language originally intended for an entirely different purpose and runtime, and hammer it into JavaScript submission. And it’s not a unilateral attempt to replace JavaScript like Google’s Dart, which also compiles to JS, but is primarily intended to have its own virtual machine runtime;"
-
j0k3r!
őstag
válasz
martonx #3659 üzenetére
errol nem is tudtam (Script#). gondolom nem veletlen, hogy most alltak elo evvel egyebkent. szerintem mivel mostanaban kezdett/kezd duborogni a win8 fejlesztes (ahol igen nagy szerepet jatszhat a js), ezert a js-t nem annyira kedvelo (ennek azert van alapja), de a c#-ot mar jo ideje hasznalo fejlesztok siman atallnanak typescriptre (koztuk en is), mar ha az interoperabilitas tenyleg olyan jo, mint ahogy azt az ms allitja.
-
MrSealRD
veterán
válasz
martonx #3642 üzenetére
Igen az lesz...sikerült leszűkíteni.
Most itt tartok:
Szóval alap a Datagrid. Kiválasztok egy rekordot, majd a modify-al feljön az ablak a dataform-al. Ha ok gombra kattintok akkor a dataform SubmitEdit() fut le, ha a Cancel gombra kattintok akkor a CancelEdit() fut le. Ennek ellenére a context-be vagyis a ProductList-embe mégis belegányol valamiért ami egy EntityList típusú Coll.
A new-nál kb ugyanez,
A hiba mindkettőnél ugyanaz. A változás után az adott rekordban az idegenkulcs mezőben lévő érték egyszerűen eltűnik.... -
x007
tag
válasz
martonx #3618 üzenetére
WPF-ből? Kérlek szépen minden egyes új .NET megjelenéskor. Nem leszek google helyetted.
ilyen erővel a webforms-ból is jön ki minden egyes .Net verziókor egy újabb
Ennyire erővel? Minden egyes .NET release esetén szignifikáns újítások voltak WebFormsban, még tán több is, mint WPF esetén.
-
x007
tag
válasz
martonx #3612 üzenetére
hogy simán használható
Természetesen, amíg a kódot nem kell karbantartani... A dinamikus jellegéből adódóan olyan tooling hátrányban van, hogy ember legyen a talpán aki egy több száz
osztálybólprototypeból álló komplex alkalmazást karbantart. Persze lehet mondani, hogy fedjünk le mindent unit testekkel, én meg azt mondom, hogy majd a szabad idődből nyugodtan, de munkaidőként nem fizetem meg... -
x007
tag
válasz
martonx #3610 üzenetére
mert évek óta nem fejlesztik
Maradjunk annyiban, hogy te nem tudsz róla, hogy fejlesztik.
Nagyon rövid időn belül a HTML5-ös cuccok fogják elárasztani a win8-at
Persze, ahogyan az iOS-t és Android-ot is árasztják el az UIWeb alapú tákolmányok... oh wait
erre pedig az egyetlen jelenlegi eszköz a Html5
Itt is maradjunk annyiban, hogy te nem tudsz más alternatívákat.
-
fatal`
titán
válasz
martonx #3610 üzenetére
Azért desktopra html5+js az szerintem ágyúval verébre. Nem tudom, hogy ki akarják írtani a desktop felületet teljesen? Abból óriási bukás lesz, csak metróval egy ótvar lenne az egész, komoly alkalmazásokra egyszerűen nevetséges. Tabletes meg egyszerűbb appokra megfelel, de nem tudok elképzelni a metro felületen mondjuk egy könyvelőprogramot vagy egy tervezőt, a borzalmas multitaskról nem is beszélve.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
martonx #3541 üzenetére
Szóval csak biztos akartál lenni, esetleg úgyis megcsinálhatod ezt, hogy egy base controller osztályt írsz, aminek felülírod az Initialize metódusát (most látom csak, hogy az MSDN is ezt hozza példának).
-
x007
tag
válasz
martonx #3536 üzenetére
Nem érzem, hogy ez trükközés lenne. Ha be lehetne en block állítani, szerinted az ASP.NET miben tárolná? Session vagy cookie, más lehetőség nem nagyon van.
Én annyit változtatnék, hogy a session változót teljesen kihagynám a játékból, a filter mindig a cookieból olvasná az aktuális nyelvet, így a Session_Start se kellene. A filter pedig lehet globalis, így onnantól nem is kell a továbbiakban törődni az egésszel.
Ez ugyan app függő, de tán szebb lehet, ha az aktuális nyelv a url-ben lenne tárolva. -
Dinter
addikt
válasz
martonx #3495 üzenetére
Hát igen, csak én pár napja kezdtem el tanulni a C#-t, és mivel a könyvben nem egy helyen van rosszul írva, fogalmam sem volt, hogy azért lehet rossz. Egyébként van mellette egy pár másik hiba [link] is úgy, ha rosszul van írva - és nem ajánl fel javítást.
Igen, tudom utána nézhettem volna a neten, de nem is gondoltam rá.
-
drkbl
őstag
válasz
martonx #3444 üzenetére
Nem is mondtam, hogy mondtad
Itt a topicban a teljesítmény-problémák nem igazán kerültek még szóba, pedig extrém string összefűzés StringBuilder nélkül, illetve boxing-unboxing okozhat gondokat, pl. Paint eseménykezelőben.
GC jellegű problémák inkább a nem menedzselt erőforrások felszabadításánál jellemzőek, miért nem engedi el a fájlomat, amikor a lokális változó kifutott már a hatókörből, pl.
-
drkbl
őstag
válasz
martonx #3440 üzenetére
Csak kb.
Azért érdemes vele foglalkozni, nálunk a webszervereknél mondták, hogy az is a sebességproblémánk oka, hogy a garbage collector miatt az egész appdomain megáll, amíg folyik a gyűjtés... Érdemes odafigyelni a generációkra, öreg objektumokra, beragadt eseménykezelőkre, amelyek nem hagyják "veszni" az objektumokat, stb.
-
Lacces
őstag
válasz
martonx #3421 üzenetére
Köszi szépen!
Ingyenes hostingot tudnál ajánlani még?
Jó, de neked van munkatapasztalatod benneNekem meg nincs, ezért lettem PHP-s
ide kezdőnek is felvettek.
Java-t tanulom aktívan, és már csak mélyebb ismereteket kell összegeznem benne és szerver oldali programozást akarok végezni benne.
De pont emiatt a PHP annyira nem jön be, nekem hiányzik a típusok: int, string stb használata. Ez egy előnye az ASP.NET-nek mert mögötte a C# nyelv, amit meg ismerek, és jó.
Csak mivel nincs 1 év folyamatos munkatapasztalatom, ezért szóba sem állnak velem... De ez másik fórumra tartozik, ki is fejtettem ott.
Köszi mégegyszer -
Lacces
őstag
válasz
martonx #3412 üzenetére
Igen, gyors. Köszi a választ, tetszett!
A kifutó dolgot a Telerik MVC-re gondoltad?
NuGet-hez, tudsz adni jó oldalt? Amin lehet átláthatóan tanulniAmi neked bevált. Vagy ahol a legjobb ilyen "eszközök" vannak felsorolva. Mert akkor szétnéznék
Én nagyon gondolkozom, hogy ASP.NET MVC-vel csináljak egy weboldalt. Mert az MVC4-nek a mobil támogatása nagyon tetszik és baromi jó!
Viszont ami kérdésem lenne, hogy ASP.NET MVC4 és esetleg a NuGet, hogyan működik együtt ha Linux szerveren üzemeltettem? A jelenlegi a sima asp.net mvc 3 támogatott és mysql-el működik.
Hajlok az ASP.NET MVC-re, hogy megcsináljam az egyik oldalt, valahogy jónak érzem a HTML5 támogatva (gyorsabb), mint a többit
(Bár nem érzem úgy, hogy munkakeresésnél előnyt jelent az ASP.NET ismeretez a másik ami picit visszatart.)
-
Lacces
őstag
válasz
martonx #3407 üzenetére
Igen, igen, maga is egy framework, de ahogy ismerkedtem a Yii-vel akkor az nagyon gyors fejlesztést tett lehetővé, és néha elég korrekten.
Például pager (lapozó), grid-es megjelenítés be lehet rakni (ezeket nem is kell leprogramozni, benne az ajax stb.). Valami olyasmi, mint amik az asp.net webforms-ban vannak. -
MrSealRD
veterán
válasz
martonx #3402 üzenetére
Igazából én eleinte nem tudtam hová tenni, hogy kinyírják. Szerintem is elég jó volt és jól fejlődött is mellette. Különösen tetszett, hogy egyetlen Silverlight alkalmazás sem fektette meg a gépet míg egy 2x2es flash simán...
Az MS-t sem értem, miért fektetett ennyi energiát ebbe ha most dobta.
Mind1. Most éppen tanulós fázis van...de nekem egyre jobban tetszik pedig a sok MS hülyeség miatt már egy ideje Java + PL/SQL vonalat toltam...Pl ez az Out of Browser is elég érdekes feature
-
amargo
addikt
válasz
martonx #3403 üzenetére
"N keverjük össze a XAML-t, meg a silverligt-ot."
Nem igazán látom, hogy miből gondolod ezt, hogy összekeverem.Hol olvastad, hogy le lesznek tiltva? Én pont pár hónapja az ellenkezőjét olvastam - már fogalmam sincs merre, lehet csak találgatás volt -, ez persze nem zárja ki, hogy még is csak letiltják, de érdekelne.
-
drkbl
őstag
válasz
martonx #3395 üzenetére
Ez már csak azért is érdekes lenne, mert a Lightswitch erre épül...
-
MrSealRD
veterán
válasz
martonx #3390 üzenetére
Közben megoldódott...
Telepítve volt Silverlight 5.1.legújabb.. developer runtime -al csinálta ezt. VS2010-ből F5, majd install application...majd ezt kaptam...A lényeg: Valami sz@r van a palacsintában az x64-es silverlight-al...mert másik 32bites gépnél semmi ilyen nem volt...a megoldás ez volt: F5 run...majd amikor a chrome behozta az alkalmazást a címét átmásoltam FF-ba. Onnan install application...blabla, és HIBÁTLANUL MENT! Ezután már Chrome alatt is.
IE9 meg közölte, hogy nincs is Silverlight a gépemen.
-
lmaresz
aktív tag
válasz
martonx #3357 üzenetére
Minden megy, már meg is csináltam, csak egy rész nem. Mégpedig az a része amikor az adatokat egy olyan helyre kell eltárolni, ami a program lefutása után is megmarad, tehát nem egy változóba, hanem egy adatbázisba vagy valami hasonlóba. nem tudom hogy miként lehetne ezt a feladatot megoldani... ebben szeretném a segítségeteket kérni!
-
Cyno
tag
válasz
martonx #3297 üzenetére
drkbl: Köszi a választ!
Teljesen alap dolgokat szeretnék.
Forms alkalmazás, ami(nagyoltan) gombnyomásokra beilleszteni, lekérdezne és törölne az adatbázisban.
Ezt ugye az átlag user, mint én is SQL-el tudja megvalósítani.
Ezért szeretnék én SQL parancsokkal operálni dataset esetén.
Igazából mindegy lenne, hogy bontott vagy élő kapcsolat az esetemben, csak a VS varázslója dataset-tel hozza létre, és akkor már(első blikkre) egyszerűbb lenne ezt használni.
Erre írtam, hogy én nem tudtam megoldani.
pl.:
élő kapcsolat esetén
string sql=string.format("Update Inventory Set Name='{0}' Where ID= '{1}",newName, id);
using(SqlCommand cmd= new SqlCommand(sql, this.sqlCn))
{cmd.ExecuteNonQuery();}
Ti, hogy valósítanátok meg dataset esetén? Pl.: egy textboxból bekéri mondjuk az ID-t, és abban a sorban módosít egy értéket(button_clickre) -
Jhonny06
veterán
válasz
martonx #3281 üzenetére
Egy IntelliSense-hez vagy IntelliTrace-hez képest ezek az új feature-ök századrangú fejlesztéseknek tűnnek és azok is. Tehát egy 2005-ről 2008-ra vagy 2008-ról 2010-re való lépéshez képest ez így nulla.
"Miben tudjon többet a VS2012 ilyen fejlesztéskor, mint a VS2010"
Semmiben, mint ahogy nem is írtam ilyen. Mindenre kiterjedő, tényleg hasznos újításokat kell (kéne) beletenni, mint pl. a fentebb említett dolgok.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
martonx #3223 üzenetére
Sztem a kérdés arra vonatkozott, hogy hogyan lehet generáltatni.
-
SeQ
csendes tag
válasz
martonx #3103 üzenetére
Ma és tegnap este elkezdtem ezt a Watin-t. De nem igazán sikerül megvalósítanom a legelső mintapéldát sem
Ezen video alapján szépen megcsináltam mindent:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using NUnit.Framework;
using WatiN.Core;
namespace GettingStarted
{
[TestFixture]
[RequiresSTA]
public class Class1
{
[Test]
public void Should_start_google()
{
using (var browser = new IE("google.com"))
{
browser.TextField(Find.ByName("q")).TypeText("watin");
browser.Button(Find.ByName("btnG")).Click();
}
}
}
}De végén mikor futtatni szeretné, és rákattint a "pici sárga izére" és onnét futtatja, ezt én már nem tudom megcsinálni, mert nekem ott nincs semmi csak egy üres szürke és zöld sáv (biztosan be lehet ezt kapcsolni, de hogy?)
Van valaki aki használja ezt a WATIN nevű tool-t?
-
SeQ
csendes tag
válasz
martonx #3098 üzenetére
Konkrétabban a jelenlegi helyzetem.
Egy dátum mező van amit java script tölt ki. Ha rákeresek a mező nevére a kódban nem találok semmit, illetve a dátumot sem találom. "Web Info Extractor"-t is használok id azonosításra és ez megmutatja, hogy a mező, amiben a dátum van az az "mx1090" ID-ra hallgat, ezt a dátumbejegyzést szeretném áthelyezni az "mx1326"-ba. A programkódban nem találom sem az mx1090-et sem az mx1326-ot.
webBrowser.Document.GetElementById("mx1326").SetAttribute("value", webBrowser.Document.GetElementById("mx1090").InnerText);
Az azonosítás szerintem jól működik, legalább az mx1090, mert értéket hozzáad a mezőhöz, csak nem az eredeti dátum mező tartalmát, hanem a "undefined" szöveget illeszti be.
Ezt hogy javíthatom ezt ki?
Egy javascript álltal kitöltött mezőt szeretnék egy az egybe átmásolni egy másik mezőbe. -
Des1gnR
őstag
válasz
martonx #3090 üzenetére
aham, a this.LayoutRoot-al megcsinál minden gombot amire szükségem van, de ugye egymásra pakolja őket. Már egy órája azt guglizom, hogy miként tudnám őket más pozíciókra illeszteni, de eddig sikertelenül.
Így képzeltem el:int xpoz=40, ypoz=80; // for cikluson kívül
Canvas.SetLeft(clickMeButton, xpoz);
Canvas.SetTop(clickMeButton, ypoz);
xpoz += 15;
ypoz += 15;De így nem jó, valami ötlet?
-
-
válasz
martonx #2989 üzenetére
Csak
Bővebben: Egy 300 bejegyzést tartalmazó textfilet nem fogok most kezdeni átszerkesztgetni a ha nem gond.
Arra viszont még mindíg nem sikerült rájönnöm hogy miért nem megy, hisz végig kéne mennie mindkét cikluson, maj a másodikban ki kéne írnia a két tömb tartalmát egymás mellé, nem de? Mármint valójában ezt kéne tennie, de mégsem teszi. Már nincs ötletem, hogy mit szúrhattam el
De valamit nagyon!
MOD: Amúgy azért, mert egymás mellé kell kerüliük az értékeknek index szerint.
Üdv. core2
-
Lacces
őstag
válasz
martonx #2981 üzenetére
Aham, amúgy a tárolt eljárás megírását az SQL-ben végzed el és ASP.NET-ben meghívod, vagy ASP.NET-ben írod meg és ott is kerül meghívásra (természetesen EF segítséggel).
Én láttam minden fajtát, és nekem nem tetszett, hogy a programkódban egy String-ben megírják a tárolteljárást. Jobb szeretem csak meghívni
Devportálon is martonx néven vagy jelen?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
martonx #2969 üzenetére
ööö, ez egy baromi egyszerű probléma, ennyire bonyolultan írtam le ?
A stringben csak a kövi 3 karakter lehet: n, f, e . Ha bmi egyéb más akár csak egyszer is előfordul benne, akkor már nem valid.
Egyébként közben rájöttem, hogy regexel baromi egyszerűen megoldható. Esetleg van még egyszerűbb megoldás?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
martonx #2856 üzenetére
Kapcsolatot nem is kell tudnod törölni, egyik entitást kell törölnöd a másikból, mindent lekezel ez EF.
var artist = new Artist { FirstName = "Alan", LastName = "Jackson" };
var album1 = new Album { AlbumName = "Drive" };
var album2 = new Album { AlbumName = "Live at Texas Stadium" };
artist.Albums.Add(album1);
artist.Albums.Add(album2);
///...
artist.Albums.Remove(album2); -
MrSealRD
veterán
válasz
martonx #2776 üzenetére
Aki még kezdő, nyilván azt fogja megkérdezni mi a hiba. Válaszként meg le lehet írni azt is, hogy hogyan lehet megállapítani, meg azt is, hogy mi hiba.
Szerinted aki (a jelenlegi példánál maradva) nem használta a debuggolást az hirtelen tudni fogja ha azt mondod neki: "Debuggolj!" , hogy miről is van szó?! Mivel ez egy egyszerű fogalom és kulcs téma, (rövid) idővel rá kell jönnie az illetőnek, hogy mi is az és mire jó...DE Számtalanszor előfordul már, hogy nem értettem valaminek a működését, ezért hibába futottam. Majd amikor segítséget kértem akár több helyen is akkor általában a nagyobb tapasztalatú emberek valami ilyesmit mondtak: Fogod a &@#>&>#& ...aztán csináld meg #>&&>&>-ba és után használj #&>&#&.... Akkor most újra megkérdezem, ezt lehet segítségnek nevezni? Újabb idegen addig nem használt és ismeretlen módszerek emlegetése egy olyannak aki még éppen a szárnyait bontogatja???
Valahogy az ő még hiányos szintjén kell elmagyarázni mit csinált rosszul, és nem arrogánsan lehurrogni, mert segítségért fordult... -
amargo
addikt
válasz
martonx #2771 üzenetére
Sajnos én is ezt tapasztalom - amit a többiek is írtak -, hogy nem vagy ritkán mutatják meg a debug lehetőségeit. Ez nem a diák hibája. Ellenben a lehetőségek hiánya is aggasztó, mert egyszerűen azt sem tudják, hogy ilyen létezik.
Mindig oda lyukadunk ki, hogy a fejlődéssel nehéz tartani a lépést.Ha már itt tartunk felteszek egy kérdést, ki, hogyan látja az új framework számozását, én kicsit aggasztónak találom ezt, akkor is ezt használd és kész. Félek sokan lefogják tiltani.. nagyvállalati környezetekre gondolok.
-
-
válasz
martonx #2768 üzenetére
Mert jelen alkalmazásnál mást nem fogadnak el, nem használhatok mást.
nullreferenceexception was unhandled -del száll el. Ez most azt jelentené hogy valamely vektorom üres? Na de a nevBe kap értéket.
private void buttonOKNevBeVektor_Click(object sender, EventArgs e)
{
textBoxNevBeVektor.Clear();
if (textBoxNevBeVektor.Text != "")
{
nevBe[db] = textBoxNevBeVektor.Text;
db++;
}
} -
MrSealRD
veterán
válasz
martonx #2759 üzenetére
.NET 4 van a target, de nem megy.
Most fent van egyszerre:
MySqlDatasource
MyEntityDatasourceDetailsView1-Itt módosítom a szavazás kérdését.
DetailsView2-Itt adok hozzá új választási opciót
GridView- Itt jelennek meg a az opciók. Szerkeszteni itt helyben lehet, vagy törölni.
Na most az a helyzet van, hogy ha View-knak a DataSource-a a fenti kóddal rendelkező SqlDatasource, akkor megy.
Ha ugyanezt átírom az EntityDatasource-ra, az már nem hajlandó normálisan kiszolgálni. Ezért érdekelne, hogyan nézne ki a fenti kód EntityDatasource esetében. -
válasz
martonx #2751 üzenetére
Miért érdekelne engem, hogy 18223 alatt vagy épp egy GuId alatt van az x. elem? Nekem nem fáj egyik sem, mert nem akarom beégetni kódba, de pl. pont egy netes projektben szebb, ha nem úgy megy a kérés, hogy userId=1.
Egyáltalán nem kell vele szopni, ezt nem is értem.
Egy autoincrement intet nehezebb is mozgatni. Ha mozgatni kell vagy esetleg Oracle alá bevinni, takarítani vagy csak mondjuk a teszt adatokat kivenni, akkor lehet gondolkodni, míg egy guid az guid. Fogod és viszed, törlöd, nem lesz semmi baja. Ráadásul sokkal szebb megoldás, nem pedig "beteg kód".
Ha ORM-et használ valaki, akkor meg végképp mindegy (vagyis előnyösebb a guid).
azért az utolsó sorral elvetted a hsz-ed élét erősen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest