Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Saját kamerahardverrel készül a OnePlus 15?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
martonx #3421 üzenetére
Köszi szépen!
Ingyenes hostingot tudnál ajánlani még?
Jó, de neked van munkatapasztalatod benneNekem meg nincs, ezért lettem PHP-s
ide kezdőnek is felvettek.
Java-t tanulom aktívan, és már csak mélyebb ismereteket kell összegeznem benne és szerver oldali programozást akarok végezni benne.
De pont emiatt a PHP annyira nem jön be, nekem hiányzik a típusok: int, string stb használata. Ez egy előnye az ASP.NET-nek mert mögötte a C# nyelv, amit meg ismerek, és jó.
Csak mivel nincs 1 év folyamatos munkatapasztalatom, ezért szóba sem állnak velem... De ez másik fórumra tartozik, ki is fejtettem ott.
Köszi mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest