Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
C#-ban egy tök egyszerű Windowsos alkalmazáról van szó (egyelőre), melyben egy gombnyomásra futtat egy külső alkalmazást.
A problémám a következő: a futtatni kívánt alkalmazás elindul, de azonnal be is záródik az ablaka. A környezeti változókban benne van, tehát ha nyitok egy CMD-t, és onnan indítom, akkor minden rendben megy.A konzolban ezt írja:
System.Diagnostics.ProcessStartInfo
ID: 5716 - Name: ogr2ogrTehát elvileg elindul, sőt egy pillanatra fel is villan, de nekem ez nem elég. Rendesen meg kellene nyílnia az ablaknak, hogy csak a felhasználó zárhassa be. Ha a p.FileName-et átírom notepad.exe-re, akkor tökéletesen működik, csak az ilyen parancssoros alkalmazásokkal van gond..
Szerintetek hogyan lehetne ezt megvalósítani, hogy úgy viselkedjen, mintha a parancssorból indítottam volna el?
Így néz ki a kódom jelenleg (az egyszerűség kedvéért csak a lényeg):
public partial class Form1 : Form{public Form1(){InitializeComponent();}[DllImport("user32.dll")]static extern IntPtr SetParent(IntPtr hwc, IntPtr hwp);private void button1_Click(object sender, EventArgs e){Process p = new Process();try{p.StartInfo.FileName = "ogr2ogr";
p.Start();Console.WriteLine(p.StartInfo);Console.WriteLine("ID: {0} - Name: {1}",p.Id,p.ProcessName);p.WaitForExit();}catch(Exception ex){Console.WriteLine("Error"+ex.Message);}}}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest