- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Az Egyetemről kilépve Junior C# fejlesztőnek vettek fel. Tehát kezdő vagyok és 3 hónapja foglalkozom csak C#-al. Előtte inkább Java volt.
2017-es Visual Studio Community-t használok az elmúlt 3 hónapban. Ez ingyenes, de a fizetős VS Professional 2017 és VS Enterprise 2017 -es verziók miben különböznek, hogy fizetősök? Gondolom, hogy nekem kezdőnek még nem fontosak ?!
Másik kérdésem meg az lenne, hogy van Microsoft-os felhasználóm és azzal szoktam belépni Visual Studio-ba és úgy használom.
Viszont, ha néha - alkalomadtán előfordul, hogy másik számítógép elé ülök le, másik VS elé és ott is belépek a felhasználómmal, akkor mégsem szinkronizálja be, állítja be VS-t arra, ahogyan használni szoktam a saját gépemen. Ez miért lehet? Hogyan kellene beállítani, hogy ha belépek másik VS-be, akkor minden álljon be a beállításomra, még a háttérszín is ne a világos legyen, hanem a sötét VS-ben ?!Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest