- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Az Egyetemről kilépve Junior C# fejlesztőnek vettek fel. Tehát kezdő vagyok és 3 hónapja foglalkozom csak C#-al. Előtte inkább Java volt.
2017-es Visual Studio Community-t használok az elmúlt 3 hónapban. Ez ingyenes, de a fizetős VS Professional 2017 és VS Enterprise 2017 -es verziók miben különböznek, hogy fizetősök? Gondolom, hogy nekem kezdőnek még nem fontosak ?!
Másik kérdésem meg az lenne, hogy van Microsoft-os felhasználóm és azzal szoktam belépni Visual Studio-ba és úgy használom.
Viszont, ha néha - alkalomadtán előfordul, hogy másik számítógép elé ülök le, másik VS elé és ott is belépek a felhasználómmal, akkor mégsem szinkronizálja be, állítja be VS-t arra, ahogyan használni szoktam a saját gépemen. Ez miért lehet? Hogyan kellene beállítani, hogy ha belépek másik VS-be, akkor minden álljon be a beállításomra, még a háttérszín is ne a világos legyen, hanem a sötét VS-ben ?!Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest