Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Zalanius
üzenetére
Lazy hiánnyal szvsz simán együtt lehet élni, kézzel be kell includeolni azt a pár (néha nem is annyira pár) táblát ennyivel fapadosabb, de azért ez nem az a hiányosság, ami miatt azt mondanám, hogy ez nem production ready.
A transactionscope már jobban fájhat, bár szerintem többnyire ez is kivédhető architekturális megoldásokkal, vagy EF Core helyett más ORM használatával pl. Dapper is .Net Core kompatibilis, és kezeli a transactionscope-ot. Ahol meg igazán fájhat (megkövült enterprise világ), ott meg szerintem még csak nem is hallottak a .Net Core-ról
de ha véletlenül hallottak is, se kezdik újraírni 20 év előző kódjait .Net Core-ra. Szerintem. Mindenesetre igazad van, elég erős képzelőerővel én is el tudok képzelni olyan esetet, ahol ez blokkolja a használatát.
Az ORA-ról nem tudok nyilatkozni.
És igen, mi sok fős teamként (igaz felhős világban élünk, nem a régi megkövült enterprise dbadminos világban - hehe még DB adminunk sincs a több TB-os milliárd rekordokat tartalmazó tábláinkhoz), simán beleugrottunk nagy projektbe az 1.0-val (igaz azoknál Dapper-t használtunk EF Core helyett, de nem a transactionscope miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha véletlenül hallottak is, se kezdik újraírni 20 év előző kódjait .Net Core-ra. Szerintem. Mindenesetre igazad van, elég erős képzelőerővel én is el tudok képzelni olyan esetet, ahol ez blokkolja a használatát.