Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok C#-ban, és a következő kihívással állok szemben: adott egy C#-os, Visual Studioban megírt WinForm-os desktop alkalmazás, amelyet térképes megjelenítővel kell kiegészíteni. Tehát vektoros objektumokat (ki-be kapcsolható rétegekkel) és OpenStreetMap alaptérképet kell kezelnie, természetesen zoom-mal és mozgatás funkcióval ellátva, illetve az aktuális GPS-pozíciót is meg kell jeleníteni. Találtam 2 olyan C#-os függvénykönyvtárat (SharpMap és DotSharp), ami elvileg erre a célra bevethető, viszont nagyon komoly hátrányuk, hogy gyenge a dokumentációjuk (úgy is mondhtanám, hogy nincs is), és API reference sincs.
Erre a célra JavaScriptben én az OpenLayerst használtam már, ami tökéletesen megfelel erre, remek dokumentációja is van. Szerintetek ez műküdhet, hogy megírom a megjelenítőt az OpenLayers-es eszközökkel, majd egy böngészőt integrálok a Win Froms-os alkalmazásba és úgy jelenítem meg a térképet? Mennyire járható út ez szerintetek? Ti mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged