Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz Csontikka #1599 üzenetére
Természetesen, de egy hiba miatt nem tudta visszaállítani a rendszert (de a rendszerhelyreállítással eleve volt valami kis probléma még korábbról).
Most kipróbálom egy Windows 8.1-es gépen, ahol szintén lefutottak a mai frissítések, ott még sosem volt VBox. A Windows 7-ről manuálisan leszedtem a mai Windows-t érintő frissítéseket, és egy újraindítás után megnézem, mi a helyzet.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet. Mai Windows 7 frissítés óta nem indulnak a vbox gépeim. A legfrissebbet is telepítettem már, de előtte sem ment. Először egy ilyen jön (ez a korábbi verzióban nem volt):
Majd egy második:
Az üzenet:
Failed to open a session for the virtual machine VDOS.
The virtual machine 'VDOS' has terminated unexpectedly during startup with exit code 1 (0x1). More details may be available in 'X:\V\VBox\VDOS\Logs\VBoxStartup.log'.
Result Code: E_FAIL (0x80004005)
Component: Machine
Interface: IMachine {480cf695-2d8d-4256-9c7c-cce4184fa048}
A logban:
2350.1a04: supR3HardenedVmProcessInit: Opening vboxdrv stub...
2350.1a04: Error opening VBoxDrvStub: STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND
2350.1a04: supR3HardenedWinReadErrorInfoDevice: NtCreateFile -> 0xc0000034
2350.1a04: Error -101 in supR3HardenedWinReSpawn! (enmWhat=3)
2350.1a04: NtCreateFile(\Device\VBoxDrvStub) failed: 0xc0000034 STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND (0 retries)
Driver is probably stuck stopping/starting. Try 'sc.exe query vboxdrv' to get more information about its state. Rebooting may actually help.
24ac.27f8: supR3HardenedWinCheckChild: enmRequest=2 rc=-101 enmWhat=3 supR3HardenedWinReSpawn: NtCreateFile(\Device\VBoxDrvStub) failed: 0xc0000034 STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND (0 retries)
Driver is probably stuck stopping/starting. Try 'sc.exe query vboxdrv' to get more information about its state. Rebooting may actually help.
24ac.27f8: Error -101 in supR3HardenedWinReSpawn! (enmWhat=3)
24ac.27f8: NtCreateFile(\Device\VBoxDrvStub) failed: 0xc0000034 STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND (0 retries)
Reboot megvolt
Mit tehetnék még?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
beleszólok
senior tag
Arra egyszerűbb a shared folders-t használni, ha a guestre felraktad a virtualboxos drivereket (Guest Additions)
Kijelölöd, hogy mely foldert akarod elérni az adott virtuális gépen, ott meg úgy férsz hozzá, mint egy network share-hez. (sajnos XP-n nem tudom, hogy működik, én csak linuxot futtatok virtualboxban)Egyébként ha ragaszkodsz a hálózathoz, akkor host only esetében oda kell figyelni, hogy ne legyen letiltva a DHCP vagy adnod kell fix IP-t az interface-nek a host és a guest oldalán is.
A bridge erre nem igazán nyerő szerintem.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Windows XP-n megy VM VirtualBox segítségével Windows 8.1 és szeretném a segítségeteket kérni, hogy mind XP és mind 8.1 alatt milyen lépéseket kell megtennem ahhoz, hogy sikerüljön hálózatot kialakítani a két rendszer között?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
a következőben kérném a segítségeteket.
Adott egy Win7 rajta egy VirtualBox benne szintén egy Win7
adott 2 monitor, az egyikbe full screen-be fut a VB, a másikon a host.2 billentyűzetet és egeret szeretnék tenni a gépre és úgy megoldani, hogy az egyik csak a Host-ot a másik csak a VB-ot irányítsa.
Ezzel idáig nincs is gond, beadom neki a szükséges USB-s eszközöket feltelepíti, működik is.
Egy gond van, a VB-os operációs rendszer képernyőjén nem látszik a "belső" egér cursor-ja.
(vezérelni vezérli szépen, csak maga a cursor nem látszik)
Ezen szerintetek hogyan lehet segíteni?
(az integrációs szolgáltatások telepítve vannak)
Előre is köszönöm!
Üdv,
Csontikka -
tvamos
nagyúr
Igen, megtalaltam ezeket, es telepiti is a drivert a guest windows xp, de megsem mukodi rendesen. Ugy ertem, pendrive, ilyesmi megy, de a VCOM interface-es, meg hasonlo dolgok nem.
Most ez nem jott ossze egyenlore, de meg keresgelek a neten, hogy mi lehet a gond.
Sokat segitettetek, koszonom szepen!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bpx
őstag
válasz DrojDtroll #1589 üzenetére
Dolly bárány, az első klónozott emlős.
-
DrojDtroll
veterán
Valaki tudja mi az a bárány a gépek klónozásakor?
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
A kovetkezo problema megoldasaban kernem a segitsegeteket.
Adott egy gep, notebook, Ubuntu Linux 64-bit host OS-sel, VB-ban 32-bit Windows XP SP3, fel van telepitve az extension pack is.
Ez alapjan hozzaadtam magam a VirtualBox virtualization solutiuon-hoz.
Termeszetesen a VB-ban is hozzaadtam az USB eszkozt. Itt neztem, meg a VB doksiban.
Megsem megy. Nem tudom, hova nyuljak, hogy elinduljon ez az USB vacak. (Amugy errol az eszkozrol van szo, es ez a kiszemelt program, mondjuk ez sem megy problemamentesen VB alatt...)
Elore is koszonom a segitseget! /Tomi[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Rimuru
veterán
-
DrojDtroll
veterán
Valaki tudna linkelni egy feltelepített gépet amin fut egy webszerver??
32bites kellene.
-
Rimuru
veterán
válasz haromegesz14 #1581 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy kikapcsolod az automatikus billentyűzet elkapást (Preferences -> Input alatt megtalálod).
Vigyázat, csalok!
-
haromegesz14
aktív tag
válasz haromegesz14 #1581 üzenetére
Szerk.: ubuntu serverhez csaptam desktop-ot, azóta nem megy igazából utóbbival lehet inkább a gond?
Bocsi, kifutottam a szerkesztési időből!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
haromegesz14
aktív tag
Létezik olyan, hogy az istenért nem akarja bevenni a billentyű lenyomásokat a virtuális környezet? Egérrel nincs gond.
-
beleszólok
senior tag
válasz janos666 #1578 üzenetére
http://dantwining.co.uk/2011/07/18/how-to-shrink-a-dynamically-expanding-guest-virtualbox-image/
találtam egy ilyet. Szintén nem tudom, hogy működik-e.
Klónozás egyébként nem egy sima dd művelet, ezért nem tarto(tta)m kizártnak, hogy esetleg segít.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
janos666
nagyúr
válasz beleszólok #1577 üzenetére
A szó szerinti klónozás biztos nem jó, mert az lementi és visszaállítja a filrendszer szinten már törölt file-ok adatait is. A file-ok új virtuális lemezre történő áthelyezése, ahogy írtam, viszont működhet, és jobban belegondolva ez sokkal egyszerűbb, ha nem keverek bele feleslegesen USB-t, hanem egyszerűen két virtuális lemezt csatolok egy időben a virtuális géphez és egy harmadik Live ISO-ból bootolok a művelethez, majd a végén törlöm a régi lemez képfile-t.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Van valakinek ötlete arra, hogy tudnám zsugorítani a Windows host-on VirtualBox-al létrehozott EXT4 filrendszerrel formázott MBR partíciót tartalmazó VHD file-t (a VHD-n belül már törölt adatok méretével csökkenteni a VHD file méretét)?
A Windows lemezkezelő tudna hasonlót VHD file-okon, de csak általa is ismert filrendszen, miután mountolta azt a VHD-ból (így ehhez nem is kell teleírni nullákkal az üres területet, mert ki tudja nyerni ezt az információt, hogy filrendszer szinten mi hogy van).
Olyasmit is láttam, hogy a VirtualBox csinál ilyet (de talán csak kézi nullázás után? -> ez kicsit érdekes móka dinamikusan növekvő virtuális lemetnél, főleg ha szép nagy a limit), de azt hiszem nem is VHD-vel, hanem a VirtualBox saját fileformátumával, de már nem találom azt a leírást (ami amúgy Linux-os volt, de Windows-on vagyunk).Szóval...
Talán a legegyszerűbb, ha Live ISO-ról bootoltatom a virtuális gépet, lementem az összes file-t egy USB meghajtóra (pl. egy tar vagy tar.gz archivumba), aztán új virtuális lemezt gyártok és arra visszamásolok mindent (és esetleg most VHD helyett a virtualbox formátumát használom)?[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
beleszólok
senior tag
válasz Feri1977 #1573 üzenetére
Milyen virtualbox? (feltéve, hogy a host rendszered 64bites, akkor a virtualbox-nak is engednie kellene a 64 bites guesteket)
Milyen számolásokat látsz úgy egyébként? Rég telepítettem már linuxot, lehet, hogy csak a memóriámmal van gond, de nem emlékszem ilyesmire.
Most elindítottam (igaz, 64bites) egy ubuntu netinstallert, de az azzal indít, hogy bekéri, milyen nyelven akarom a telepítést intézni. Számokat nem látok...Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Mielött mosolygást kapnék mert tényleg kezdő vagyok, így kérlek segítsetek..feltettem a virtualboxot, és ott ugye kiválasztom mondjuk, hogy linuxot akarok feltenni, letöltöttem debian meg ubuntut is (remélem 32 bitesek, mert az idióta virtualbox csak 32 biteseket enged), és az egyiknél a debiánnál ott van hogy install meg grapchic install, na már most bármelyikre rányomok, nem történik utána semmi áll az enter után..aztán az ubuntunál detto, elkezdi a fekete képernyőjén az első számolásokat és a lap alján megáll, nagyon az elején a telepítésnek, az első 5 másodperc után kb., kérdésem mi az istenért nem települ fel semmi? köszönöm válaszotokat
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
beleszólok
senior tag
-
beleszólok
senior tag
válasz beleszólok #1570 üzenetére
Pontosítok: minden egyes guest három VirtualBox.exe process-t indít... kicsit sokallom, ahogy a VBoxNetDHCP.exe-k számát is...
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
windows host-on normális, ha egyetlen guest indításakor három VirtualBox.exe indul?
(legfrissebb verzió, win7 64bit host)
Én nem emlékszem rá, hogy valaha is ilyet láttam volna tőle...
Ahogy arra sem, hogy egyetlen DHCP szerver tartozik a Virtualbox-hoz, mégis három VBoxNetDHCP.exe futott volna korábban.Ha netán valaki szintén win7-n futtat virtualboxot, megnézné, hány processz indul el nála?
-
Rimuru
veterán
-
Syl
nagyúr
Elsősorban linux hostos usereknek szól a kérdés: rá lehet valahogy venni a virtualbox-ot, hogy bizonyos billentyűkombinációkat ne adjon át a guest-nek?
Desktopok között win+jobbra/balra nyíllal váltok. A virtuális vindózt full screen-en használom és ekkor hiába nyomkodom ezen gombokat, nem vált desktopot. Csak áll winen belül, mint tehén a lucernásban.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
beleszólok
senior tag
Hát jól tippeltem, most is megmaradt a hiba.
Nem azt javították, ami nekem gondot okoz. Már amennyire gond, hogy át kell húzni az egeret a toolbar fölött, hogy eltűnjön.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
-
Rimuru
veterán
válasz beleszólok #1561 üzenetére
Ja hogy ez bug, azt hittem feature hogy egy külön kis Qt ablakban jelenik meg (de így akárhova el tudtam vinni [awesome wm esetén]).
Vigyázat, csalok!
-
beleszólok
senior tag
-
bpx
őstag
válasz beleszólok #1561 üzenetére
Changelogban pont ez a második sor.
-
beleszólok
senior tag
Okt.10-én új verzió jelent meg.
Szép hosszú changelog van mellette, ahhoz képest, hogy milyen rövid idő után jött ki.
Talán végre javították a full screen módban megjelenő toolbart, hogy ne ragadjon a képernyőn?Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
colos@@
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsért fordulok hozzátok. Olvastam a topicot, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra.
Felraktam a Virtualbox-ot, de az operációs rendszer telepítésénél 64 bites platformot nem tudok kiválasztani egyik windows-nál sem. A konfigurálás/Rendszer/Gyorsítás fül se aktív.
A BIOS-ban az Intel Virtualization Technology engedélyezve van.
CPU: i5-2500
MB: P8Z68-V LXSegítségeteket előre is köszönöm
-
válasz beleszólok #1555 üzenetére
Akkor próbálja meg az unetbootin-el. Az van OSX-re is, ill. ezen a videón elmesélik, hogy bootcamp-el hogyan kell megoldani.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz FIREBLADE78 #1553 üzenetére
Tedd fel az extension packot, aztán látni fogja az USB-t.
Nem 1xübb egy bármilyen Windows-on elfutó programmal legyártani a telepítót? pl. [link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
FIREBLADE78
addikt
Hello. Virtualban felraktam a windóz 8.1-et és szeretnék egy telepító iso-t csinálni pendrive-ra,de valahogy rákellene varázsolni az isot a virtuális windózra,de a pendriveot nem ismeri fel. Van valami ötlet? Osx mellé akarok windózt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
bpx
őstag
válasz margithid #1548 üzenetére
Importhoz előbb exportálni kell, ebben az esetben felesleges. Simán másolod az egész könyvtárat, majd telepítés után hozzáadod a virtuális gépet. Ha hozzáadás nélkül elindítod a virtuális gépet (duplaklikk a .vbox fájlon), akkor is hozzáadja többnyire, de nálam kb. 5-ből 1-szer így nem jegyzi meg, ezért szoktam inkább direktben hozzáadni.
-
-
margithid
veterán
Jelenleg win7en használom a virtualboxot.
Arra szerintetek van lehetőség, hogy a virtuális gépeket, valahogy átmásolom egy ssd-re, a mostani ssd-mre felrakom majd a win9-et és a win9ről futattom a virtuálig gépeimet amiket átmásoltam.
Ezt, hogy lehetne kivitelezni? -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz beleszólok #1543 üzenetére
Még aznap visszatettem a 4.1.12-t, azzal nem volt probléma.
Virtualizáció, teljesítmény terén vajon a vbox, vagy az MS megoldása a hatékonyabb? Oracle-t futtatok rajta, ezért nem hátrány, ha nem csak döcög. Egy i5-3570 és 8GB ram a host.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
beleszólok
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #1542 üzenetére
Melyik verzió? A 4.1.12 volt az utolsó megbízható, azóta kijött két olyan, amik bizonyos esetekben (driverek, patch-ek, szoftverek jelenléte) nem működnek. Ezeknél ha hibát tapasztalsz, tényleg nincs más megoldás, csak a downgrade.
VHD: én vmware formátumot próbáltam, de csak a vmware-> virtuslbox irány működött, a vmware nem ette meg a virtualbox által kreált fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az imént telepítettem a virtualbox-ot win7 64bites rendszerre, létrehoztam egy win7 32bites virtuális gépet, de indításnál rögtön hibaüzenetet kapok, a log fájlt mellékeltem.
Mi lehet a gond? Guglizva azt találtam, hogy régebbi verziót kell feltenni, de ez milyen már?.. Akartam adni neki egy esélyt, eddig mindig a microsoftos verziót használtam, de ez már most rosszul kezdődik.
Valamit ugye jól gondolom, hogy ha vhd kiterjesztésű dinamikus kötetet választok, akkor azt igény esetén bele tudom tenni egy microsoft virtual machine gépbe is később, igaz?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
haromegesz14
aktív tag
válasz beleszólok #1540 üzenetére
Okés, köszönöm a segítséget!
-
beleszólok
senior tag
válasz haromegesz14 #1538 üzenetére
Szerintem maga a virtualbox funkcionál sandboxként, de mindegy.
Viszont nem jelent 100% biztonságot, ezekből is (ahogy mondani szokták) ki lehet törni.
Szóval én virtualboxban sem kísérleteznék vírusos szoftverekkel, lyukasra konfigurált publikus szerverekkel.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
válasz haromegesz14 #1538 üzenetére
Eléggé.
-
haromegesz14
aktív tag
Hello!
Ezek a VirtualBox-os környezetben futtatott OS-ek mennyire funkcionálnak sandboxként?
-
person
senior tag
Köszi a gyors választ.
Közben sikerült valahogy beolvastatni. Lecsatlakoztattam windows-ról a meghajtót és virtual gép boot alatt ki-be húztam mire elkezdte betölteni a meghajtókat.
Jelenleg dolgozik, bár meglehetősen lassan, 10 perc 5%...
(Amennyi akadályba ütköztem, feltételezni sem merem, hogy a rendszer majd el is indul....)[ Szerkesztve ]
-
Gondolom az image kezelő programba(Macrium Reflect) nincs integrálva a "VirtualBox Extension Pack". Ami az USB meghajtók kezeléséhez szükséges a "vendég" rendszeren.
Viszont a mentést átkonvertálhatod .vhd lemezzé.
-
person
senior tag
Sziasztok.
Egy Vista 32bit-es rendszermentést szeretnék feltenni Virtual-ba de elakadtam. Gazdagép Win8, 64bit.
Macrium Reflect boot DVD vel csináltam a rendszermentést és ezzel is szeretném feltenni virtualba.
A rendszermentés egy külső USB 2-es HDD-n van.
Létrehoztam egy dinamikusan növekvő virtual disk-et.
Macrium ISO-ról bebootol de miután betöltött nem látja a külső USB-s meghajtót amiről a mentést be tudná tölteni. A virtual disk természetesen látszik.
USB is elvileg csatolva van. Hol lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
-
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz beleszólok #1527 üzenetére
Azt be lehet állítani hogy a virtuális rendszer SSD-nek lássa, viszont hogy a háttérben hogy működik azt nem tudom.
Vigyázat, csalok!
-
beleszólok
senior tag
válasz Visormail #1526 üzenetére
Pl. meg tudja kerülni a host I/O cache-t. (ez késztetett keresgélésre, kérdezésre egyébként)
De oda lehet neki adni fizikai eszközt is, nem csak .vdi-t. Igaz, ehhez már cli-ből kell matatni, GUI úgy tudom, nem támogatja és azt sem tudom, hogy windows-on is megy-e vagy csak linuxon.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
addikt
válasz beleszólok #1525 üzenetére
Nem hinném, hogy megkerülné, a virtualbox Type 2-es hypervisor. A Type 1-esek kezelhetik közvetlenül a hardvert pl Hyper-V, VMware ESXI. Szerintem ezért van, hogy nem is nagyon találtál semmilyen leírást. Az se számít ha a virtuális rendszer régi pl xp, mert csak egy fájlba dolgozik és csak a gazdarendszer küldi a trim parancsot is.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
lehella
senior tag
Mást nem zavar az a kényelmetlenség, amit pár hónapja írtam?
Elindítom a Win7-et a VB-on, bejön a GUI és az egér mutató csak az CTRL+I lenyomás után jelenik meg (egér integráció letiltása). Ezt szeretném valahogy beállítani, hogy ne kelljen mindig letiltanom.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
addikt
válasz beleszólok #1522 üzenetére
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]
"NtfsDisableCompression"=dword:00000000
"FileNameCache"=dword:00000120
"PathCache"=dword:0000001
"NtfsBugcheckOnCorrupt"=dword:00000001
"NtfsDisableLastAccessUpdate"=dword:00000001
"NtfsDisable8dot3NameCreation"=dword:00000001Én ezeket a registry beállításokat használom, függetlenül a virtualboxtól.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
beleszólok
senior tag
Csekély az esély, hogy valaki itt válaszolni tud, de hátha: egyetlen SSD van a gépemben. Win7 a host op.rendszer.
Kell-e valamit "trükközni" a virtualbox beállításaival, hogy ne amortizálja túl hamar az SSD-t?
(google eddig nem sokat segített, de még keresgélek)Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beloadjoker
őstag
megvan bár nem egészen értem, az integrált kártyám intel hd4600 na ezt nem szereti, ha úgy indítom hogy futtatás nvidia processzorral akkor már jó is
miért nem szereti az hd4600at?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
hali!
Lenne egy kis gondom virtualboxal ami még sosem volt.. hivatalos oldalról lekaptam felraktam az extension packot szintúgy és próbáltam feltenni de ez a hibaüzenet fogad:
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Újra feltelepítettem a VB legújabb (4.3.14) változatát Win7 x86 alá. Korábban már volt fent, de egy ideig nem kellett, így le volt szedve.
Most viszont a telepítés után elindítja magát és a kezdő kép betöltése után kifagy a VB. A Win ad egy "a program nem válaszol" üzenetet, ha bárhova kattintok a VB ablakában és az egérkurzor csak megy körbe karikába. A VB nem csinál egyébként semmit, tehát nem terheli a CPU-t nem használja a vinyót vagy a netet és a memóriát se eszi csak kifagy.
Ha kilövöm és újra indítom, akkor ugyanez a helyzet.
Tudtok nekem segíteni, hogy mi lehet vele? -
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #1515 üzenetére
4: [link]
Videó teljesítményt viszont nem Virtualboxtól kell várni.
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #1514 üzenetére
Ami még fontosabb, az Angry Birds Epic sem hajlandó rajta elindulni, úgyhogy hagyom az egészet a fenébe.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
1) Sikerült, köszönöm!
2) Egér-integrációt letiltva tudom váltogatni az egeret a Windows és az Android között, utóbbin viszont nagyon laggos, rengetegszer be-beakad. Igazából az egész rendszer ezt csinálja, nem csak az egér.
3) Sikerült, köszönöm!
4) Hogymi?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #1512 üzenetére
Inkább ide illik mint oda. Amúgy a Linux kezdőt azért mondtam mert Keeperv85 foglalkozik Androiddal.
1: Elvileg ha simán NAT-on hagyod akkor van (nem kell wifit keresni meg stb, automatán kéne csatlakoznia)
2: A mutatóeszközt állítsd át PS/2 egérre, akkor meg fog jelenni.
3: Android nyelv beállítások alatt ott kéne lennie.
4: Kernel line-t kell átírnod Grubban, ilyesmit kell hozzáadni: UVESA_MODE=1024x768
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
Nem igazán tudom hova kellene írnom, mert magával a rendszerrel van gondom. Talán ez jó lesz.
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #1510 üzenetére
Kérdés függő. Amúgy most ott van Keeperv85 a Linux abszolút kezdőknek topicban, oda simán mehetsz.
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
Androidban mennyire vagytok otthon? Vagy menjek át inkább egy Linuxos topikba?
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg a programmal volt gond, a .12-vel egyből elindult. Köszönöm még egyszer!
-
Syl
nagyúr
válasz Bjørgersson #1505 üzenetére
Én linux hoston használom, ott nincs ilyen gond. Ergo sz*r a vindóz
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Bjørgersson
félisten
Néztem, nem segített. Lehet ezt kellene megpróbálnom, ha már Linux szerűséggel szenvedek, de ebből meg már nem értek semmit.
(#1504) -Zeratul-: Köszönöm, megnézem!
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz Bjørgersson #1500 üzenetére
Ha a legújabb verziót használod (4.3.14), akkor próbáld ki az előzővel (4.3.12).
Ismert hiba: [link] -
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #1502 üzenetére
Nézd meg az első választ, remélem segít neked is.
Vigyázat, csalok!
-
-
Rimuru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest