Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Arra egyszerűbb a shared folders-t használni, ha a guestre felraktad a virtualboxos drivereket (Guest Additions)
Kijelölöd, hogy mely foldert akarod elérni az adott virtuális gépen, ott meg úgy férsz hozzá, mint egy network share-hez. (sajnos XP-n nem tudom, hogy működik, én csak linuxot futtatok virtualboxban)Egyébként ha ragaszkodsz a hálózathoz, akkor host only esetében oda kell figyelni, hogy ne legyen letiltva a DHCP vagy adnod kell fix IP-t az interface-nek a host és a guest oldalán is.
A bridge erre nem igazán nyerő szerintem.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
bpx
őstag
Ezek azért olyan témák, amelyekre a válasz bőven meghaladja egy fórum hozzászólás kereteit.
A dokumentációban le van írva, vagy vannak olyan leírások, amit előttem linkeltek.A CPU "kiiktatás" meg csak Linux guesttel megy, Windows-hoz csak hozzáadni lehet: https://www.virtualbox.org/manual/ch09.html#cpuhotplug
(#1248) King Unique: A (#1238)-ban mutatott képen elég egyértelmű a hiba, VT-x kell neki. Azt kellene ellenőrizni, hogy engedélyezve van-e. Hyper-V-t nem engedélyezted?
A kérdéses könyvtárakat egyébként törölheted uninstall után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest