Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
-
brd
nagyúr
Bármelyik blokkszintű mentéssel elmentődik. Az a kérdéses, hogy amikor visszatöltöd, és elindítod, a beépített mechanizmusnál eléri-e az újraaktiválást igénylő szintet a HW érzékelt változása. A hálókártya, ill. a gép UUID-jának változása nagyot rúg az érzékelt állapoton.
-
Syl
nagyúr
A createrawwmdk csak egy hard link ami a fizikai eszközre mutat. Vagyis nem image-t használ hanem fizikai eszközt/partíciót. Lásd logoutos írásomat.
-
person
senior tag
Köszi a gyors választ.
Közben sikerült valahogy beolvastatni. Lecsatlakoztattam windows-ról a meghajtót és virtual gép boot alatt ki-be húztam mire elkezdte betölteni a meghajtókat.
Jelenleg dolgozik, bár meglehetősen lassan, 10 perc 5%...
(Amennyi akadályba ütköztem, feltételezni sem merem, hogy a rendszer majd el is indul....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged