Hirdetés
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1855 üzenetére
Én elkezdtem húzni, de
És ezt ki hiszi el? Összevissza pofázol! Először az a szöveg, hogy nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, meg hogy csak az egyesült királyságban játszható le, egyébként már régen le tudtam volna kapni. azaz elismerted, hogy nem tudod letölteni, aztán közlöd, hogy elkezdted letölteni?!
Most akkor mi van? Csak egy letöltéskezdeményed van vagy el sem kezdte a letöltést? Egyáltalán milyen program az, ami letölti, mert én próbáltam az iplayer saját progijával is, hiszen voltak olyan kedvesek és mellékelték a videok alá a Download linket, csak éppen amikor megnyitom lejátszásra a cuccot, a program valami ismeretlen hibát dob. Azaz már majdnem ott voltam én is a letöltés kapujában, de visszadobta. Más progik meg 403-aznak!
az URL-ed sem jó
Melyik? Mert küldtem egy párat.
meg lehet oldani, csak egy kicsit húzós.
Na mesélj, hogyan?! De itt is két eset lehetséges:
1. Ez megint kamu és úgy is keresni fogsz valami kifogást, ami biztosítja neked, hogy ne kelljen leírni.
2. Nem kamu, de akkor meg nem tudom miért nem vagy hajlandó leírni. Több ezer karakter írható egy hsz.-be, simán elfér ide bármi. Vagy ha mégse, dobj össze egy leírást róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Okos Otthon / Smart Home
- Sonarr és Radarr
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.