Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
macera2
aktív tag
válasz
gojko.m
üzenetére
Az asztalon a „próba.bat” fájl. Tulajdonságok / Fájltípus : Windows kötegfájl (.bat). Futtatás rendszergazdaként / Windows Command Processor /egy villanás és más semmi. Mintha v. milyen monitorkép villant volna.
A fájl egyébként csak szerkesztésre nyitható meg. A tartalma:
streamlink -o hatter.mp4 "https://ustream.tv/embed/recorded/112459877" best
Unikód szöveg, v. Ms Dos szöveg helyett, mindenféle figyelmeztetések ellenére, Szöveg *.txt-be mentettem, aztán „Átnevezés”. -
gojko.m
senior tag
-
macera2
aktív tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Sajnos nem kaptam privit. Persze lehet hogy jön, csak még nem látszik a kanyartól.
-
macera2
aktív tag
-
Kohasz
újonc
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Ezen a linken található videóból lenne szükségem 49:04-tőli résztől a videóra. https://www.mediaklikk.hu/video/jonak-lenni-jo-3-resz/
Opera GetThemall párossal le is tudtam szedni, viszont van egy rész amikor leakad és kimarad kicsi majd megy tovább, többször leszedtem és ugyanezt csinálta. Hogy tudom jól leszedni? Mit rontok el? Tudnátok segíteni a helyes leszedésben?
Előre is köszönöm!
-
gojko.m
senior tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Izlés dolga. A .bat fájlba is be kell írni a parancssori utasításokat, viszont később elegendő lehet csak az új URL címet beilleszteni.
-
macera2
aktív tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Ez a BAT file téma, az én hardveres színvonalam sajnos messze meghaladja. Tudnád csatolni, hogy hogy nézki?
-
macera2
aktív tag
-
gojko.m
senior tag
válasz
macera2
üzenetére
Úgy látom a portable verziónál kötöttél ki. A telepítős változatot annyiból kényelmesebb használni, hogy nem kell a stremlink.exe mappájában lenned a parancssoros utasítás kiadásakor. Bármelyik mappából nyithatsz Parancssort és oda kerül a letöltött anyag. (Persze csak abban az esetben, ha nem adsz meg más útvonalat.)
-
emerico76
csendes tag
Sziasztok. Van tippje valakinek, hogy [ezt] hogy tudnám leszedni?
-
cocka
veterán
Ha jól emlékszem korábban már volt jobb minőség az RTL-nél hogy pontosan milyen arra nem emlékszem, de legalább 576p, amikor még smooth streaminget használtak a drágák. Azt persze nem drmezték le, de évekig nem volt rá megoldás egy darabig.
Aztán átváltottak a sima mp4-ben feltesszük a videot témára, de csak 360p volt.
-
nfsu17
veterán
válasz
Misi 007
üzenetére
ha ez a drm ennyire jó, akkor miért nem alkalmazza más is?
vimeo, YT, vagy magyarok közül viasat, tv2, stb?
Ez csak felfogás kérdése?tv2
"letöltés gombot nem adok, de "annyira" meg sem tiltom, ha akarod letöltödrtl
"ti ezt le nem töltitek, mert én azt nem akarom"
(az idézett mondatok illusztrációk) -
Misi 007
őstag
Eddig is kellett regisztrálni az RTL Most-ra, és már egy ideje 720p-ben vannak fent az anyagok.
A legnagyobb baj inkább az, hogy DRM-et (másolásvédelem) kaptak a videók, így elég nehéz lesz letöltögetni bármit is róla...
-
Fürkésző
tag
RTL-ék a megújult Most-tal együttműködő új mobilalkalmazásokat későbbre ígérik:
"A megújult RTL Most weboldal az indulás pillanatától reszponzív, azaz mobilböngészőből nyitva is teljes értékű felhasználói élményt nyújt. Emellett természetesen a kapcsolódó mobilalkalmazások frissítése is folyamatban van, a tervek szerint március elején vehetik birtokba a felhasználók az új mobilappokat."
"Az okostévések számára viszont nem annyira jó hír, hogy kifejezetten okostévére fejlesztett applikációval egyelőre nem készülnek az RTL-nél, de nekik is a reszponzív weboldalt lehet ajánlani."Én egyetlen pozitívumként a tartalmak (végre) HD-ben való feltöltését látom.
Remélem, valahogy csak meg találjátok a letöltés módját is.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szia! Köszi, én is úgy látom, egyenlőre nincs megoldás, jól összedolgoztak a franciákkal. Én sem értem, ha valamit közzé tesz, és ráadásul meghagyja a letöltési lehetőséget ( IDM ) akkor miért vagdossa 26 db -néhány kb-os darabra. Ismerősöm letöltötte az összeset, de összefűzni nem lehet. Remélem azért hamar lesz "ellenszere". üdv.
Cockának szól a válasz, csak béna vagyok, és törölni sem tudok.
-
törölt tag
Vissza olvasva, látom, már foglalkoztatok ezzel a témával, de egyértelmű megoldást nem látok, ha jól látok.
-
cocka
veterán
válasz
üzenetére
Megpróbáltam azt, hogy na majd szépen jól lejátszok valamit az appon keresztül. Elindul az app, mutatja, hogy csak egy kattintással jelentkezz be és áll és nem megy tovább. LOL
Úgyhogy ennyit a csudálatos RTLmost android appról.
DRM védett ez a szar, úgyhogy egyelőre erre nincs megoldás.
De sosem fogom megérteni, hogy amit ingyenesen nézhetővé vagy regisztrációval, de ingyenesen nézhetővé tesznek, annak letöltése mondjuk magáncélra miért ütközik szerzői jogi
agyhímvesszőbe? -
törölt tag
Sziasztok! Megújították az RTL Most oldalát, aminek a lényege, hogy ne tudjon az ember egy nyomorult videót letölteni, mert 26 darabra vagdosnak egy filmet, amivel nem lehet mit kezdeni. Kipróbáltam több letöltő programot, semmi. Van valakinek ötlete, hogy mégis......

-
macera2
aktív tag
-
macera2
aktív tag
Van előrelépés! A kicsomagolt anyagba, ha a kutyafejre kattintok, akkor, ez esetben nem egy rajzoló progi jön be, hanem egy DOS-os ablak. Jobb klikk, megjelenik a vágólap tartalma.
streamlink -o hatter.mp4 "https://ustream.tv/embed/recorded/112459877" best
Enter, indul a letöltés. De hol a letöltött anyag?
-
cocka
veterán
válasz
macera2
üzenetére
HÚúúúúúú... meg haaaaaaaaaaa.....Azért nem lehet bepipálni, mert alapból be van pipálva és a programcsomag alapvető része, ami nélkül a másik két elemnek sok értelme nem nagyon lenne.
Az ffmpegnek még csak-csak, de az rtmpdumpra manapság már szinte semmi szükség, mivel senki nem streamel már rtmpet és társait.
Ezek szerint még soha az életben nem telepítettél pl. Office-t vagy hasonló programcsomagokat, ahol a program alapvető részei elől nem lehet a pipát kivenni, mivel mondjuk az arra épülő egyéb programok vagy programrészek, pluginek stb.-k se működnének.
-
macera2
aktív tag
válasz
gojko.m
üzenetére
A legfrissebb verzió letöltve, ikon az asztalon, install indul. Ezt a képet kapom:
Next - C:\Program Files(X86)\Streamlink és ott is van. Innét lehet rajzoló progit indítani.
De aztán, hogy az általad példaként szerkesztett parancsot hova kéne bemásolni, az homály. Kicsit gyanús, hogy a fenti ábrán, pont a „Streamlink” –et nem lehet kipipálni. -
nfsu17
veterán
válasz
gojko.m
üzenetére
igen, de annak, aki 24 órája látott először parancssort, nem biztos hogy ezek sokat segítenek.
pedig de.
mert 720p-ben már tudok leszedni és annak aac a hangja.
tehát külön már van 1080p kép, meg a 720p-nek az aac hangja és ezt már össze tudom mixelni akár mkvmerge-el is.
yt-dl gui-val már csak 2 kattintás ez, de most szívatom magam, mert streamlinkkel akarom megoldani.
-
gojko.m
senior tag
Nem tudom ki mennyire profi. Azt tudom, hogy én csak tanulgatom ezeknek a programoknak a használatát (pl. sokat tanultam ebből a fórumból is).
Ha egy adott problémára akarsz megoldást találni, akkor elsőnek a program súgóját, vagy dokumentációját érdemes tanulmányozni:
streamlink dokumentáció
youtube-dl dokumentáció -
gojko.m
senior tag
válasz
macera2
üzenetére
...onnét hogy tudtál egy rajzoló progihoz eljutni?

Talán a következő hivatkozások kicsit közelebb visznek az ajánlott programhoz:
Windows-ra szánt telepítőt itt találod: link
Még konkrétabban... jelenleg ez a legfrissebb verzió: streamlink-0.10.0.exe -
nfsu17
veterán
A streamlink+youtube párossal kínlódok most.
A YT-dl gui-val már megoldottátok amit szerettem volna, de nem hagy nyugodni, ha valami nem megy.
Tegnap is addig kínlódtam a linkekkel, míg elég szépen sikerült azért belejönni.Tehát van egy 1080p videó mondjuk. ez a max felbontás.
Ezt le is tudom szedni ezzel.
de ennek is opus a hangja, amit már múltkor is írtam, hogy én nem azt szeretném.
hanem az aac-t.
Ennek a stream neve: audio_mp4
Mármint ha a "best" helyett ezt írom be, akkor le is jön az aac hang, de video sehol.
Ha "best", akkor van video+audio, de az meg opus.audio_mp4,best
audio_mp4+bestezekre meg errort ír.
És akkor még mindig ott van, ha 4k a forrás, de én 1080p-t akarok, akkor a best nem jó.
de ha 1080p van a best helyett, azt sem ismeri fel.Marha profik vagytok, ti meg tudjátok ezt oldani?

-
Fürkésző
tag
(RTL Most-ra miért kell regisztrálni?)
Azzal indokolják, hogy személyre szabható a "Kedvencek" menüpont.
Bár a megújulás előtt is regisztrációhoz kötött volt a videók megtekintése.
Eldobható e-mail címmel is lehet regisztrálni, csak egyszer kell fiókba érkező igazoló linkre kattintani. -
-
nfsu17
veterán
troller
neked is köszi, de cocka megoldása lesz nálam a nyerő.
viszont amit múltkor cocka letöltött lakástalkshowt a visasatról, én ezt nem tudom egyszerűen.
VDH-val kinyerem a 720p-s linket (copy url) baromi hosszú és van a közepén a .m3u8...majd még utána is folytatódik.
streamlink "a link" -o best
és error ...unable to open urla tv2-ről ezzel a módszerrel sikerült már.
és az előbb az echo tv-s trükk is működött ezzel.ha az m3u8 végét levágom és eléteszem a mastert (master.m3u8) úgy sem jó.
-
gojko.m
senior tag
válasz
macera2
üzenetére
Megfelelő módszerrel lelehet az echotv.hu oldarálól is videókat letölteni. Részben már esett róla szó. De akkor legyen itt egy kis összefoglaló:
0. lépés, avagy ami kell hozzá: Firefox + Adblock Plus (jelenleg ez a 3.0.2 verzió), streamlink.
1. Firefox-ban megnyitod a videót tartalmazó oldalt. Pl. ezt:
https://www.echotv.hu/adasok/2018/02/01/hatterkep/40202. Katt az Adblock Plus ikonra > Elem blokkolása. Jobb klikk a videóra.
3. A felugró ablakból másold ki a szöveget. Jelen esetben:
||ustream.tv/embed/recorded/112459877?html5ui&showtitle=false4. A szöveget (linket) felhasználva és kicsit átalakítva, készítsd el a parancssort a streamlink számára. Így fog kinézni:
streamlink -o hatter.mp4 "https://ustream.tv/embed/recorded/112459877" best5. Töltsd le a videót és örülj!

-
macera2
aktív tag
válasz
gojko.m
üzenetére
Üdvözlet mindenkinek!
A gondom röviden:
1. YouTube - Echo TV - műsor választás, lejátszás - a video kép alatt letöltő
ikon, letöltés. (minden OK!)
2. a fenti, megjelenő videokép alatt látható :
„Minden más: https://www.echotv.hu/musorok/hatterkep”
link. Ezt kinyitva, műsorajánlatok. Ezeket le tudom játszani, de nem tudom letölteni.Mi lehet a gond? Szerzői jogi probléma? Ugyan az a műsor, az 1. variáció használata esetén is megtalálható, és onnét le tudom tölteni. Nem megfelelő a használt Video Download Helper? Ezen gondom megoldásához kérnék egy kis eligazítást. Előre is ezer köszönet.
-
Fürkésző
tag
válasz
Con Troll
üzenetére
A megoldás engem is nagyon érdekelne. Eddig is csak Video DownloadHelper-rel tudtam kinyerni a linkeket az RTL Most-ról, de a február 1-i megújulás óta ez sem működik.
(Meg a Flash Video Downloader, a Get ThemAll és az URL Snooper sem. Se Chrome, se Firefox, se Opera alatt.)
És még van képük úgy kommunikálni, hogy az egyszerűbb használat kedvéért újítottak.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok,
valakinek van tippje, hogy a megújult RTL Most-ról hogyan/mivel lehet letölteni a videókat?
Az ismdownloader nálam csődöt mond, lefagy.Pl. ezt:
https://rtl.y5.hu/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/7/e/2/Hirado_c11878773_RTL-Hirado-Esti-kiad/Hirado_c11878773_RTL-Hirado-Esti-kiad_drmnp.ism/dash/Hirado_c11878773_RTL-Hirado-Esti-kiad_drmnp-video=2100090-1275000.dashKöszi!
-
Shenna
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert úgy tűnik, az évekig bevált Internet download manager felmondta a szolgálatot. Eddig szépen lejöttek vele HD minőségben az M4 Sportra feltett közvetítések, de mikor a napokban próbáltam használni, csak apró részleteket akart leszedni egész videó helyett.
Tudnátok esetleg másik programot, vagy böngésző bővítményt javasolni, amivel megoldható lenne?Előre is köszönöm!
-
gojko.m
senior tag
válasz
troller
üzenetére
Nem tudom mi lehet az oka, mindenesetre nálam többször is előfordult HLS streamek-nél, hogy a VDH-val letöltött anyag akadozott. Míg pl. streamlink-kel letöltve minden rendben volt. A két fájlt összehasonlítva is látszott, hogy a VDH-val letöltött valamivel kisebb méretű, azaz hiányos. Szemmel láthatólag képkockák hiányoztak (nem volt folyamatos a mozgás a videón).
-
gojko.m
senior tag
Azt észre vettem, hogy vannak weboldal, amiről a videókat korábban lehetett youtube-dl-lel letölteni. Viszont újabban csak a streamlink tudja ezeket leszedni.
(#3534) troller Igaz, hogy letölti a VDH, de ennél a videónál is képkockákat dobál. Az elején elég feltűnő, a beszélgetős résznél már nem igazán.
-
troller
senior tag
-
hungromit
csendes tag
Sziasztok, viasat playes videóval van valakinek tapasztalata?
https://www.viasat3.hu/musorok/lakastalkshow/videos/lakastalkshow-2-evad-24-resz?playlist=73166
Ezt szeretném lementeni, de nem tudok olvasható végeredményt kicsikarni. Valakinek van esetleg tippje mit kéne csinálni, vagy a lementett fájlt mivel lehetne olvasható formátummá konvertálni? Előre is hálás köszönet! -
cocka
veterán
válasz
gojko.m
üzenetére
A youtube-dl képes rögzíteni live streamet?
Mert a múltkor amikor próbáltam elkezdte ugyan töltögetni, de csak a videoadatot töltötte, az audiot meg nem, így az gondolom ment a levesbe, mert azt már utólag nem tudja lekapni, mint egy sima videofájlnál.
Úgyhogy kénytelen voltam áttérni a streamlinkre, de mivel most ezzel kapcsolatban van egy bug, az se ment, aztán Jakstával ha kiexportálod a közvetlen linket és azt teszed be a streamlinknek hlssel, akkor hirtelen már működik. De ez így nagyon gáz, mert km hosszú a link.
-
gojko.m
senior tag
GUI-YouGet 0.2.2 magyarított verzió: [link]
-
gojko.m
senior tag
válasz
lj510126
üzenetére
"...Opera keresőben. A lejátszás elindul, viszont semmi hang sem hallatszik... Mi lehet a hiba?"
Esetleg arra tudok gondolni, hogy letekerted a hangerőt.
Ugyanis az OperaPortable-ben (50.0 verzió/ 64bit) is tökéletesen működik."Ugyanezt az m3u file-t a VLC csont nélkül elindítja, lejátsza? Mit tudok tenni?"
Cseréld le a Winamp-ot AIMP-re az lejátsza, vagy hallgasd VLC-vel.

Egyébként, mindkét kérdésed inkább az általad használt szoftverrel függ össze, mint a stream-eléssel. A saját topikjukban talán érdemibb választ kapsz a kérdéseidre:
Opera böngésző
Winamp topic -
lj510126
tag
Sziasztok!
Ugyan nem video, de kettő stream kérdésem lenne.
A https://www.mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2018-01-20_15:07:00&enddate=2018-01-20_16:00:00&ch=mr1
linket szeretném meghallgatni Opera keresőben. A lejátszás elindul, viszont semmi hang sem hallatszik (ugyanez Internet Explorerben tökéletesen működik).
Mi lehet a hiba?A másik problémám, hogy az http://av.rasset.ie/av/live/radio/rnag.m3u linken elérhető internetes rádió adását szeretném WinAmp lejátszóval hallgatni, ami egyenlőre nem sikerül (VLC-vel tökéletesen működik).
M3U tipusú file-ról lévén szó még írtam hozzá egy kiegészítő szakaszt is, az egész file végül ezt tartalmazza:#EXTM3U
#EXTINF:-1,RTÉ Raidió na Gaeltachta
http://av.rasset.ie/av/live/radio/rnag.m3uElindítva ezt az m3u kiterjesztéssel ellátott file-t a WinAmp nem tudja lejátszani (mintha nem találná a linket).
Ugyanezt az m3u file-t a VLC csont nélkül elindítja, lejátsza?
Mit tudok tenni?Köszi a segítséget!
-
peterszky
őstag
[link] - youtube-dl használatával próbálom letölteni (forrásból az ustream embed linkkel), de nem sikerül, "ERROR: No video formats found" hibát kapok, frissítettem is, de semmi. Én rontok el valamit vagy tényleg nem megy?
-
laciii91
csendes tag
Tud valaki módszert arra, hogy miként lehet letölteni a Eurosport Playerről?
-
bango
tag
válasz
gojko.m
üzenetére
Köszönöm.
A megadott részhez egy kicsit körülményes volt eljutni mert a VLC nem jelzi ki időben éppen hol járunk a lejátszásban vagy be lehet kapcsolni? A felvett fájlnak a képernyőmérete relatíve kisebb mint a stream-é ez miért van? A felvétel helyénél ha nem mappát hanem fájl nevet szeretnék megadni akkor milyen kiterjesztést írjak hozzá, mert ha nem írok akkor nem is rendel hozzá semmit. -
gojko.m
senior tag
Természetesen igen, mivel arra épül. Viszont a korábban emlegetett Youtube-DLG inkább az előre beállított méreteket és formátumot erőlteti, és rejtve maradnak ténylegesen választható lehetőségek. Ami aztán mindenféle hibaüzenetek forrása lehet.
(#3520) PerczelZita: Szerintem, nem...

-
PerczelZita
tag
Sziasztok!
Korlátozott hozzáférésű hanganyagra van szükségem, valaki le tudná szedni ezt nekem:
Sir Arthur Conan Doyle és hőse 1. rész
https://nava.hu/id/814972/
2. rész:
https://nava.hu/id/814974/Köszönettel!
-
gojko.m
senior tag
Nemrég találtam egy újabb grafikus felületet a youtube-dl-hez. A neve:
GUI-YouGet [link]
Eredeti kínai termék.
Nagy előnye, hogy az összes letölthető méretet és formátumot felsorolja amiből választhatunk a letöltés előtt. -
gojko.m
senior tag
Inkább a VLC-vel oldanám ezt meg:
- Video DownloadHelper-rel kimásolod a videó linket (Copy URL)
- A kimásolt URL-t megadod a VLC-nek (Média > Hálózati műsor megnyitása)
- Beállítod, hogy legyen felvétel gombod (Nézet > Speciális vezérlőelemek)
- Beállítod a videó mentési helyét (Eszközök > Beállítások > Bemenet/kodek > Fájlok > Felvétel könyvtára vagy fájlneve)
- A megadott részhez tekersz a videóban és használod a felvétel gombot
-
bango
tag
2 órás mediaklikk videóból csak 5 percre lenne szükségem
downloadhelper meg tudja oldani, hogy ne álljon neki az egésznek letölteni? vagy eleve kizárt -
Graphics
Jómunkásember
Üdv, kéne egy kis help.
Igaz nem videó, de hátha belefutott már más is.
Mediaklikk-ről kellene két hangállományt leszednem, megint variálhattak valamit ,mert a VLC-s módszerrel nem tudom letölteni.
Van tipp, vagy ötlet?

-
46Laca
csendes tag
Hát aki ért hozzá,annak vélhetőleg nem,de én a témában kopaszként rászántam ma pár órát,de guglizás után letöltött két program közül az egyikkel addig jutottam,hogy a beépülő reklámklippeket hibátlanul letöltötte,meg közéjük 6-7darab 1 KB-ost VLC fájlt,a másik meg reg nélkül csak pár percet rögzített,azokból is némelyiket összetöredezett képpel. :-(
-
46Laca
csendes tag
Ha valaki meg tud küzdeni az ertéellel,akkor az alábbi klippet nagyon megköszönném!
http://rtl.hu/rtlklub/showderklub/kiss-adam-shopping-eletre-halalra
-
ulicskat
csendes tag
Köszönöm ezt a gyors segítséget!
Hálás vagyok érte!
Isten áldjon! -
ulicskat
csendes tag
Hát ha lehetőség lenne rá, szeretnék egy kimentést erre a filmre.
A hit kiárusítása - Az amerikai templombezárási válság
https://www.mediaklikk.hu/cikk/2018/01/04/a-hit-kiarusitasa-az-amerikai-templombezarasi-valsagKöszönöm szépen!
-
key013
újonc
Sziasztok!
"ustream" videókat, hogyan tudok letölteni? Eddig sikerült (decemberben) "wondershare" programmal, most nem. Jelenleg is keresem a hiba okát (esetleg a rendszer letílt valamit, még nem sikerült orvosolnom). Nem vagyok egy nagy programozó művész. A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest