Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FarmeresCsaj
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tud egy működő linket, amin az RTL Klub HD stream-et lehet elérni?
Lécci segítsen, aki tud.
Előre is köszönöm -
pudinger
csendes tag
Sziasztok!
Én is kérnék egy privit!
Előre is köszönöm! -
nfsu17
veterán
válasz
FarmeresCsaj
üzenetére
ez a horizon akármi fizetős, vagy legalábbis jelszavas cucc, nem?
szóval nem egy viasat play, meg mediaklikk, meg stb.
ha igen, akkor azért nem segít senki, mert az ilyet nem szokás -
FarmeresCsaj
csendes tag
Hali!
Nincs senki, aki tud nekem segíteni abban, hogy a Horizon Go oldalról mivel és hogyan lehet letölteni a stream-et?
Lécci írjatok
Előre is köszönöm! -
Wapmester
senior tag
helló mindenkinek, nem tudtok valami működő módszert viasat3 és sonymax videók letöltéséhez?
-
FarmeresCsaj
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy a Horizon Go oldalról mivel és hogyan lehet letölteni a stream-et?
Előre is köszönöm!
-
koby11h
őstag
Hálaimám szálljon stefi68 kolléga fejére míg élek!

-
koby11h
őstag
gojko.m - áldott legyen a Te neved örökkön örökké!

-
FarmeresCsaj
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy a Horizon Go oldalról mivel és hogyan lehet letölteni a stream-et?
Előre is köszönöm!
-
stefi68
addikt
Van megoldás az RTL Most videók letöltésére PC-n.
Nem tudom mennyire publikus a dolog, ezért a megoldás inkább privátban ... akit érdekel -
-
kisspall
aktív tag
A telefonomon(5.1 android) megy alapbeállításokkal, a tabletemen(4.4.2) nem megy, nem tudom miért, az android verzióra gyanakszom, a tableten régebbi van. Szóval nem 100%, hogy minden eszközön működik.
Nem tudom mit írhatnék róla, a használatán kívül. A program böngészőjében felmegyek az RTL Most oldalára(regisztráltam és be vagyok jelentkezve), kikeresem a videót, elindítom, elkezdi a reklámot, feldobja egy ablakban a lehetőségeket, ekkor még azt bezárom, reklám után elindul a kívánt videó, megint feldobja az ablakot ekkor a Letöltére bökök és jön.
-
gojko.m
senior tag
Ha a ****** helyett a felhasználóneved írtad, akkor működnie kéne, az általad leírt módon is a letöltésnek. Viszont nem értem minek bonyolítod a dolgot az elérési úttal, mikor a videó letöltésére kiszemelt mappában is nyithatnál cmd ablakot. Nálad a youtube-dl.exe mikori? A legújabbat használod?
...ja, és a hibaüzenetet vagy egy képernyőképet a cmd ablakról be tudnád másolni?
-
kisspall
aktív tag
Ha ez a része is érdekel, az egészen más, akkor biztosan érdemes foglalkoznod vele. Jó leírások vannak már itt, meg segítenek is, bizonyára menni fog.
Nekem annyi gondom van ezzel, hogy bár sikerült már parancssorból letöltenem, de akkor sem értettem mi történik, csak lépésenként követtem az egyik leírást. -
nfsu17
veterán
válasz
kisspall
üzenetére
a yt-ról most tudok firefox alól is leszedni, meg a yt-dl gui-val.
aztán leszedtem a nemgui-s yt-dl-t, hogy egy kicsit tanuljak, ismerkedjek vele.
de már elindítani sem sikerült.
innen indult az egész dolog.
aztán láttam, hogy a vimeo-ról is tud leszedni.
de a gui-ba hiába adom meg a linket (mint egy yt linket), error a vége.
nem mindig azonnal kell az, amit éppen tanulok, tehát nem rögtön van rá szükségem, de valamit a fejembe veszek, akkor végig kell csinálnom, hogy sikerélmény legyen és tanuljak belőle.
most van ez a szakasz, hogy a nemgui-s verzióval akarok letölteni - egyelőre jó lesz yt-ról is - de már elindítani sem tudom.
-
kisspall
aktív tag
Honnan is szeretnél letölteni? Keverednek már bennem a dolgok.
Én amúgy csak különleges esetekben használom és akkor a konkrét felbontáshoz való linket adom meg, nem kell semmilyen paraméter. Youtube videókhoz van praktikusabb megoldás, meg többnyire amúgy is tableten szoktam.
-
nfsu17
veterán
válasz
kisspall
üzenetére
az is megvan, de ugye a yt-dl nem csak youtube-ra van.
viszont akkor itt a másik gond, hogy a gui-ban meg nem tudom a kapcsolókat, meg paramétereket megadni.
vagyis a beállításokban, az extra fülön meg lehet adni, de akkor meg...á, sehogy sem jó.
a streamlink meg szintén nem jó mindenre, pedig az már egész jól megy -
kisspall
aktív tag
Ha a letöltés a lényeg és nem a hm, technikai ööö "kreativitás", akkor használd a youtube dl gui-t. Tisztább szárazabb érzés.

Én a portable változatot töltöttem le, azt még telepíteni sem kell.
[link]Reggel jutott eszembe egy hasonlat, leírom most. Ez a parancssoros dolog nekem olyan, mintha nem használnék villanykapcsolót, hiszen a lámpa akkor is világít, ha összeérintem a két drótot. De kapcsolóval mégiscsak praktikusabb. Hát, valahogy így.

-
nfsu17
veterán
válasz
gojko.m
üzenetére
köszi
bemásoltam a c:/windows-ba a youtube-dl.exe-t
start>cmd > feljött a parancssor ablak
bemásoltam a linked
youtube-dl -o c:/users/******/desktop/video.mp4 -f bestvideo+bestaudio[ext=m4a] https://www.youtube.com/watch?v=HrRTb0d2eGA
semmi
a megadott nevet a rendszer nem ismeri fel..

miért nem úgy működik, mint a streamlink?

annak a parancsikonja az asztalon van.
rákatt, feljön az ablak, beírom a linket, menti az asztalra -
Ittnemaz
aktív tag
kedves kollegák, ha szeretném meg hallgatni ezen müsor egészét, ami mondjuk ha a gépen maradna sem lenne gond, van rá mod?
a turok akar ilyen hideg este másználni ilyen nav pontba... -
gojko.m
senior tag
Pedig nem ördöngösség a Parancssor használata.

Tételezzük fel, hogy a youtube-dl.exe fájlt az Asztalra töltötted le. Ebben az esetben, nyisd meg a Fájlkezelővel az Asztal mappáját:

Írd be a Fájlkezelő címsorába a cmd parancsot:

...és már nyitottál is egy Parancssor ablakot:

Másold a vágólapra a megszerkesztett parancsodat (de akár írhatod közvetlenül a parancssori ablakba is). Pl.:
youtube-dl -o video.mp4 -f bestvideo+bestaudio[ext=m4a] https://www.youtube.com/watch?v=HrRTb0d2eGAVégül jobb-klikk az ablakba, amivel beilleszted a kimásolt szöveget, és az ENTER után már töltődik is a videó az Asztalra. (Egyébként, ez a példa videó egy hasonló módszert mutat be ugyanebben a témában.)
Ha a youtube-dl-t bármelyik mappából szeretnéd elérni (anélkül, hogy megadnád az elérési útvonalát), akkor helyezd át valamelyik rendszermappába. Pl. ide: C:\Windows\ vagy C:\Windows\System32\
-
-
-
gojko.m
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Hogy minden facebook-os videónál működni fog-e, azt nem tudom. De konkrétan a linkelt videód letölthető a youtube-dl segítségével 1080p-ben:
youtube-dl.exe -o "video.mp4" -f bestvideo[height=1080]+bestaudio[ext=m4a] "https://www.facebook.com/tomorrowland/videos/10155650675004177/"Ha a parancssoros programokat nem szereted, akkor próbáld meg a Youtube-DLG-t. Mivel nálad az 1080p-n van a hangsúly, így a youtube-dlg-ben még be kell írnod az extra beállításokhoz:
-f bestvideo[height=1080]+bestaudio[ext=m4a] -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, egy ideje megint megváltozott a Facebook videólejátszója. Nem tudja valaki hogyan lehet letölteni az 1080p-s videókat? Számtalan letöltő oldal van, ami max 720p-ben szedi le, de olyat nem találtam, ami 1080p-ben is tudna. (csak azt írja, de akkor is 720-ban szedi)
Itt van egy példa, nem ezt a videót szeretném, hanem úgy általában, ha látok valamit és megtetszene...
Ezen a videón látni, hogy még 2160p-ben is lejátszható. -
kisspall
aktív tag
Firefox és Video Downloadhelper kiegészítő. Ezzel leszedheted 5 különböző felbontással. Ha netán hibás a letöltés, a linket is megkapod és használhatod másik programban. Itt a legjobb minőséghez tartozó link:
https://c201-node62-cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2018/02/12/2018-000236-M0014-01/index.smil/chunklist_w1664804961_b3000000.m3u8
[link] -
Jazz
veterán
Sziasztok,
szeretnék letölteni valamit a mediatárból, a forrás között megkerestem az m3u8-at, de csak ennyit találtam: "\/\/c402-node61-cdn.connectmedia.hu\/4501\/vod\/_definst_\/r\/mtva\/2018\/02\/12\/2018-000236-M0014-01\/index.smil\/playlist.m3u8"
[link]A gond ott van, hogy nem tudom megetetni a jdownloader2-vel, mivel mint link nem ismeri fel.
Tudtok ebben segíteni?
Köszi!
-
gekkoXT
senior tag
Szeretném ezt letölteni mediaklikk.hu-ról
Ha valaki segítene, az király lenne.
LINK -
-
stefi68
addikt
válasz
kisspall
üzenetére
Igen, én is megerősítem. Ez eddig az egyetlen működő megoldás!
Először azt hittem nem tölt, mert a % megjelenítés semmit nem változott, de aztán jelezte, hogy kész.
Már csak valami Android emulátoron kellene működésre bírni, hogy ne kelljen telefonon ilyennel szórakozni.
A MEMU-n nem hajlandó letölteni. -
Fürkésző
tag
-
Kohasz
csendes tag
https://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2018-02-13-i-adas/
Sziasztok, rajtam megint kifogott az MTVA-s videó, hiába szedem le, van egy rész ahol leakad a képe és csak a hang megy tovább.. :/
Segítetek? 48:06-tól szeretném a videót 55:40-ig. Előre is nagyon köszönöm.
-
kisspall
aktív tag
válasz
stefi68
üzenetére
RTL Most videót le tudom tölteni androidon a Web Video Cast nevű app segítségével. A fő funkciója az, hogy átküldje tévére, de letöltésre is jó.
-
troller
senior tag
-
budtux
csendes tag
Sziasztok! Az új rtlmost nálam is kilőtt minden korábbi letöltési opciót ( IDM, firefox bővítmények stb.) Kb. egy hete szenvedek, és én is csak addig jutottam hogy letöltés rendben viszont csak szürke képet látok.
Valaki itt írta hogy a Jaksta tudja kezelni ezt a kihívást. Nos, sokszori próbálkozás után valóban sikerült letöltenem komplett videókat. Viszont az egyik PC-men megy a dolog, a másikon nem.
Esetleg nincs itt valaki Jaksta profi, aki el tudná mondani mik a pontos beállítások a Jakstá-n?
-
Geresics
addikt
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Köszi mindenkinek, meglett egy kedves fórumtársnak köszönhetően a megoldás!

Ha esetleg valaki mást is érdekel:
Az első rész 2018.jan.08-án, 19:30-kor volt, ezért a letöltéshez az alábbi link kellett:
http://stream001.radio.hu:443/stream/20180108_193000_1.mp3
Chrome-ban megynitottam, jobb-klikk, videó mentése. Mivel ez a végtelenségig ment vola, ezért 8 MB-os fájlméretnél "Szünet", a fájlból csináltam egy másolatot, és töröltem a végéről a .crdownload kiterjesztést. Kész is!
Köszönöm még egyszer!

-
Geresics
addikt
Sziasztok!
Nagy segítségre volna szükségem! Az MTVA hangtárában van Csukás István meséje, az "A téli tücsök meséi", amit Sinkó László olvas fel. A lányom imádja, de lassan törölni fogják, mert asszem csak 3-6 hétig tárolnak mindent!
Van bármi mód arra, hogy le tudjam tölteni mielőtt még törölnék?
A formátum már kb. mindegy, utána már úgy konvertálom, ahogy jólesik, csak épp letölteni nem tudom hogy kellene...Köszi előre is!

-
diskeeper
csendes tag
Akinek iPhone-ja van, annak ajánlom ezt a programot:
https://itunes.apple.com/us/app/total-browser-with-file-manager-and-cloud-storage-support/id522661666?mt=8
Tökéletesen leszedi az új RTL Most oldaláról amit szeretnél .ts végeredménnyel. -
cocka
veterán
válasz
stefi68
üzenetére
Nincs megoldás a drm miatt.
Mutatok 4 db linket ugyanahhoz az adáshoz:
https://rtl.y5.hu/videos/rtlhu/prime/1/e/c/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02_sd3.m3u8
https://rtl.y5.hu/videos/rtlhu/prime/1/e/c/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02_lv.mp4.m3u8
https://rtl.y5.hu/videos/rtlhu/prime/1/e/c/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02_sd2.mp4.m3u8
https://rtl.y5.hu/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/1/e/c/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02/A-Fal_c11886079_A-Fal-4-resz-2018-02_drmnp.ism/Manifest.mpdHa az utolsó elől lecsíped a .mpdt, akkor elvileg kapsz egy smooth streaming linket, ami viszont szintén drm védett. Az m3u8-aknál meg bizonyos progik megtalálnak asszem 3 féle minőséget, de vagy nem lehet őket letölteni vagy a letöltött végeredmény egy szürkeség.
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
RTL Most-ról eddig nagyon remekül tudtam sorozatokat letölteni az IDM-mel.
Három perc alatt lejött.
Amióta megújult az oldal, nem tudom már letölteni, pontosabban megjelenik 26 db. pár kB-os valami, ami nem játszható le. Kipróbáltam több letöltőt is, de hiába.Nem tudtok valami megoldást?
-
gojko.m
senior tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Ki mondta, hogy a .bat-ot nem lehet szerkeszteni?
Ha figyelmesebben elolvasod, egész másról szólt a hozzászólásom, mint amire reagáltál. -
gojko.m
senior tag
válasz
macera2
üzenetére
Egy sor miatt nem sok értelmét látom a .bat fájl használatának. Az már indokolná, ha pl. egyszerre több mint 20 videót akarnál csokorba gyűjtve letölteni. De emiatt az egy videó miatt teljesen felesleges szenvedned vele.
Javaslom, hogy egyenlőre maradj ennél a változatnál:
- A .txt fájl maradhat, hogy valahol szerkeszteni tudd a szöveget. Ha kész vagy a szerkesztéssel, akkor kimásolod a parancssort.
- Nyitsz egy Parancssor ablakot valamelyik mappában (a streamlink telepítős változata esetén bármelyik mappa lehet):
- Jobb klikkel beilleszted a parancssorod, majd ENTER.Így végig láthatod a parancssori ablakot és az abban zajló folyamatot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest