Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.iren
csendes tag
Nagyon hálás vagyok a feltöltésért! Már letöltöttem és tökéletes!

Köszönöm szépen!
-
Patens
csendes tag
Sziasztok, a mediklikkről már gyakorlottan töltök le VLC-vel (m3u8-as listát megkeresve), de sikerült már máshonnan .flv-t is leszedni.
Ezzel ([link] viszont meggyűlik a bajom, tekintve, hogy a VLC valamiért nem szereti, és a böngészőbe beépült flash downloader kiegészítő sem akarja leszedni.
Ötletek, hogy mivel tudnám leszedni? Persze annak is örülnék, ha valaki letöltené.
-
nagy.iren
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy kérésem felétek. Próbálkoztam letölteni a február 26-i adást, de sajnos nem sikerült. Lenne kedves valaki, segíteni nekem?

http://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2016-02-26-i-adas/#
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv. mindenkinek!

-
modflow
veterán
Az MTV médiatárból hogy lehet HD-ben letölteni?
Mert az alacsony felbontású anyag elég csúnyácska.
Gasztroangyal adásaira gondolok. -
beetle78
csendes tag
Sziasztok!!
Nekem is lenne egy hatalmas kérésem, pontosabban kettő!
Valaki lenne olyan drága és letöltené nekem ezt a két videót?http://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2016-02-05-i-adas/
http://www.mediaklikk.hu/video/magyarorszag-szeretlek-2016-02-07-i-adas/
Hálás köszönet előre is!!! Sajnos nekem nem ment!

Üdv mindenkinek!

-
-
szabi113
tag
Sziasztok! Nagy szükségünk lenne erre a videóra:
http://www.mediaklikk.hu/video/mma-portre-sorozat-acs-margit-az-irodalom-nem-a-szoval-kezdodik/(Az egyik barátom édesanyja saját leánykori, fényképtét látta meg a műsorban.)
Előre is köszönjük a segítséget!
-
-
schwepps
csendes tag
Sziasztok !
Ezt kellene leszedni...-http://sorozatkatalogus.cc/kuzey-guney-tuz-es-viz-1-evad-104-resz/
Tud valaki segiteni?
Köszönöm ! -
Halihó, MTV Mediaklikkről kellene nekem egy videó, tudtok-e erre valami megoldást?

-
rokendrol
senior tag
csak annyit szeretnék ,hogy te kipróbálnád megadnak vagy elküldenél az oldalamra a facésra egy videót a 4sh...-ról. A facén Fáskerti Sándor vagyok egy van ilyen nevű. Ezt azért szeretném ,hátha gyenge a gépem vagy nem tudom!!! Vagy privátba a facén mert csak úgy tudod szerintem
és bocs hogy zavarlak
-
rokendrol
senior tag
Kedves cocka:A 4shared programot kezdem vágni! Van egy dolog amit szeretnék megoldani. Képekkel tudom illusztrálni,hogy mit szeretnék.
1 kép. Feltöltöttem 3 fájltípusban egy rövid videót azt gondoltam az segít.
Majd a képre kattintottam,hogy megtudjam osztani a facén.
2-kép
Be is töltötte a face..oldalamra. No az a gondom,hogy azt szeretném,hogy a face oldalamon is legyen fotó a pirossal jelöltem a link mellett ..Tehát hogyan lehet úgy betölteni a facéra,hogy legyen fotó is hozzá. ahogy a a 4shared oldalon van? Mindenképpen fotósan szeretném , mert van egy csoportom és ott nagy hasznát venném. PL a google drive néha fotót ad néha nem,az is miért van?

Bocsi,hogy ezzel zavarlak ,de már annyit próbálkoztam és nem sikerül.
-
rokendrol
senior tag
-
cocka
veterán
válasz
rokendrol
üzenetére
Amúgy itt vannak a funkciói:
Prémium accountra meg ingyen váltok a Citrioval. Ha tartasz a vírusoktól, meg a felesleges reklámhegyektől, egyszerűen futtasd a Citriot virtuális gépből. XP-ből már megy.
Ez kb. 28 napig biztosítja a prémium tagságot, ezután automatikusan visszadobnak a szimpla ingyenes csomagra (az adatok persze nem vesznek el, ha túlléped a 15 gigát. Ezután egyébként ismét két kattintással beállítható újabb prémium tagság, ami újabb 28 napig érvényes és ez így folytatható a végtelenségig.Azért megnézném, hogy melyik ingyenes szolgáltató ad 100 giga tárhely mellett ennyi feature-t még.

Feltöltést amúgy FTP-n szoktam. Gyorsabb.
-
Chamea2
tag
Na várjunk csak: a MEGA-n előre letölti a fájlt egy rendszeren keresztül ideiglenes mappába, majd amikor a letöltésre kattintasz, akkor átmásolja a letöltési helyen megadottba, ez miatt kell 2x akkora hely, mint az eredeti fájl. Regisztrálás után meg lehet próbálni a MegaSync-et, hátha az lassúbb rendszeren megy vagy a hálózat menüpontból kiszedve az eredeti linket bedobni letöltés vezérlőbe, hátha ott elindul, esetleg unlockerrel kioldod az ideiglenes fájlt, majd áthelyezed oda, ahová neked tetszik.
4 saridonnal meg elég csak berakni letöltésvezérlőbe berakni a közvetlen linket(pl. downthemall), majd pl. 4-re beállítani a letöltési szálakat és akkor nyomja, mint a rakéta.
-
cocka
veterán
válasz
rokendrol
üzenetére
Mert az valami BLOB technikával tölt le, ami sokkal jobban igénybe veszi a procit meg több ram is kell neki. Ezért tartom hülyeségnek ezt a megás módszert. Még mindig van olyan böngésző, ahol a megás oldalak be se töltődnek normálisan.
A 4shareden meg közvetlen linket kap az illető és nem kell mindenféle extra marhaságokkal hülyéskedni.
Hőzöngtek itt egyesek, hogy lassú. De amit ide a "nagy törlés" (nem segg lol) óta feltettem, az még most is elérhető. Próbáld csak ki.
Egyetlen gond, amikor visszahajint a prémiumból és nem veszem észre azonnal, olyankor hirtelen a direkt linkek sem működnek, de azt visszaállítani kb. 2 kattintás.
Szal. ja lehet választani, hogy lassú letöltés és folyamatos elérhetőség vagy gyors letölthetetlenség. LOL
-
-
-
aandrew
csendes tag
Üdv!
Erre lenne szükségem flv-ben. http://www.mediaklikk.hu/video/roplabda-merkozes-noi-magyar-kupa-bronzmeccs-jaszbereny-fatum-nyiregyhaza-merkozes-felvetelrol-2/
Előre is köszönöm -
rokendrol
senior tag
válasz
Krumplikáció
üzenetére
Magyar gazda, 2016.02.08-i
[link] -
Krumplikáció
csendes tag
Üdv mindenkinek! Jól látom, hogy itt lehet kérni?
Nekem erre lenne nagy szükségem:http://www.mediaklikk.hu/video/magyar-gazda-2016-02-08-i-adas-2/
Előre is köszönöm
-
Kuksi bácsi
csendes tag
-
Chamea2
tag
válasz
Kuksi bácsi
üzenetére
Letöltés után kell sorrendbe rakni, majd a join-al összefűzni. A linkeket Excelben lehet elkészíteni majd berakni letöltés vezérlőbe.
Jazz: jobb klikk -> elem vizsgálata -> hálózat -> oldal frissítése -> linkek megjelentek.
-
Jazz
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Szia!
Firefox alatt a következő képpen lehet megoldani (mivel az itt leírtak nagyrészt chorme-ra vonatkoznak).
Megnyitod a webfejlesztőt. (jobb klikk az oldalon valahova és elem vizsgálat).
Rámész a hibakeresőre. A player-externel-vod-full.php -n belül megkeresed az m3u8-as playlist-et IP címmel.
A JDownloader 2-nek ezt beadod, elemezteted, és voala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest