- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #12853 üzenetére
A SEGÍTSÉGETEKRE VAN SZÜKSÉGEM!
Komoly dilemmában vagyok. 2 éve élek együtt a barátnőmmel. Szerelem volt első látásra, eddig minden csodálatos volt, de az utóbbi időben feltűnt, hogy többet jár fodrászhoz, műkörmöshöz, ahova korábban soha, újabban tornázik, drága ruhákat vásárol magának és konditerembe is elkezdett járni. Tegnap munkába indultam, de gondoltam egyet, félútról visszafordultam és megálltam a fölöttünk lévő utcában, ahonnan jól rálátni a házunkra. Nem kellett sokáig várnom, megállt a házunk előtt egy böhöm nagy fekete luxusautó, amiből egy öltönyös fickó szállt ki, kezében egy nagy csokor rózsával. Ekkor félig leguggoltam egy autó mögött, hogy meg ne lásson. A férfi bement a házunkba. Így ebben a félig guggoló helyzetben vártam és figyeltem körülbelül fél percig, percig és azt éreztem, hogy ebben a tartásban keményen dolgoznak a csípő, a derék, és combfeszítő izmaim egyaránt. Nagyon megtetszett ez a gyakorlat. Most az egylábas guggolásnál tartok, de azt nem szeretném abbahagyni. Mit gondoltok, kiegészítő gyakorlatnak érdemes felvenni ezt a guggolás mellé az edzéstervembe?
-
válasz
Bjørgersson #12269 üzenetére
10 véletlen GT
ápoló
Miért működik! Csirke, Abhishek
Nappali?
Nos, a jó Isten jó
Az alkatrészek töltik akció!Fel és le fuss
Ugyanakkor a csomag is a nő,
emlékszem
A bolygón nincs hely.Küzdelem, küzdelem, persze, hogy nem!
Tenyésztés madarak
Kendermag kiválasztás
A királynak volt egy jobb élet reményében.Ezért a csirke hátsó
Jó önbecsülés
De ne próbálja meg
A tojások az anya. -Annak érdekében, hogy gyorsítsák fel a füle, a
Azt mondtam,
Old lány otthon
mindenTovábbra is lehet egy jó törmelék
Szeretném elérni a csirke
Ma baromfi barátság ... "
Mi ez. -
Mcfery
tag
válasz
Bjørgersson #12269 üzenetére
...És ebben holtbiztos vagyok.....!
-
hcs57
addikt
válasz
Bjørgersson #12257 üzenetére
Azért elnézném Pistát, ahogy ül a becsomagolt tv előtt és nézi.. és gondolkozik, miért nincs kép?
A nő bemegy a szőnyegkereskedésbe, sokáig válogat majd ahogy lehajol, hogy megtapintsa az egyik szőnyeget, pukizik egy jó nagyot.
Derékig elvörösödve megkérdezi az eladót:
- Ne haragudjon, mennyibe kerül ez a szőnyeg?
Mire az eladó:
- Hát asszonyom, ha az érintésétől elfingotta magát, az árától be fog szarni! -
Inarus
addikt
válasz
Bjørgersson #12190 üzenetére
Én ezt Rózával és "Vitéz nagybányai Horthy Miklós Matróza" felirattal ismerem.
-
MaciG
addikt
válasz
Bjørgersson #12121 üzenetére
-Mi a közös a spenótban és az anális szexben?
- ???
-Mindkettőt megutálod egy életre, ha erőltetik oviban. -
adi mester
aktív tag
válasz
Bjørgersson #12116 üzenetére
Mi az?
Indián földre csapja, fehér ember zsebre teszi?szerk.: Legalábbis én így ismerem
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Bjørgersson #11962 üzenetére
Bele, hisz a magyarokbol lehet viccet csinalni, csak a masik ketto fajbol nem...
Szer. Lol amugy kurva jo a vicc!!! -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Bjørgersson #11962 üzenetére
Székely ember felesége:
Elegem van ennyi munkából, néha menjen õ a tehenekkel a legelõre, sepregethetne és nevelhetné a gyerekeket.
Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap már ködösen kezdtem kivenni a tárgyak körvonalait.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest