Aktív témák
-
BEE
addikt
Eleinte én sem hittem, hogy a kábel ennyit számíthat!
Azóta a tapasztalat meggyőzött.
Még a leggagyibb cuccok is ''látványosan'' javíthatóak vele.
Ha rám hallgatsz tömör villanydrót ami a lukakba még belefér!
Ha pedig van segítség akkor sodord össze a két eret!
Ettől többet költeni ide nem érdemes szerintem.
BEE -
Szalma
őstag
Elhelyezési tippek: [L]http://www.jamo.com/consumer/placementguide/[/L]
(Bár nem szeretem őket, mert ''bútorgyártók''. Az egész kínálatukból van kb. 4 féle hangfal, ami jó. Csak duplaannyiba kerül, mint kellene...)
Értem én. Jön a hang mindenhogy, meg elsőre tök jól szól. De majd később... 8)))
Szeretettel:
Szalma
ui.: Van den Hul úr kábelei szép színesek. Van fehér is: valami Silver Snow OFC hybrid a szentem, 4eFt/m áron, ha emlékeim nem csalnak meg... (Csak akadékoskodok. Jó ZENE hallgatást, kellemes filmhabzsolást! 8) -
Szalma
őstag
??? Jé. Nem adtak hozzá elegendő mennyiségű vezetéket?
A Monitor aránylag jó interkonnekteket készít, de hangfalkábelben kicsit... khm... jó. 8) Viszont biztosan jobb, mint a gyári, ha volt egyáltalán...
0.75x2... 1.5mm... Ajajj... A tömör drótom 2.5-es FOC (Full Oxidált Copper 8), a Van den Hul meg 2.0-es OFC (Oxid Free Copper). Az be sem megy a lukakba... Akkor kicsi csiptetők vannak. 8(Azért, ha sikerül egyszer 1.5-es drótokat szerezni, megejthetjük a mítinget.)
Azér', ha hozzá jutsz, akkor érdemes kipróbálni tömör rézzel is. Elég csak a két frontot átkábelezni. Oszt jóóól meg köll döngetni vmi dögös CD-vel. Beethoven 5. szimfóniája nagyon ott van Nicolas Harnoncurt-tal és ha ezért fikázik a szomszéd, lehet leugatni, hogy nem bírja a kultúrát... 8)))
(Egy tipp: ha a frontokat kb. 50cm-re vagy annál többre helyezed el a faltól, akkor lesz mélysége is egy sztereó szípadnak. Ha a láda reflex csöves, akkor a csövet próbáld a fal felé fordítani, és kicsit elhúzni a dobozt, így feltisztul a mélytartomány, nem a cső torzítása fog dominálni. 8)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Persze játékhoz tök jó bárhogy. Biztos dögös... :)) -
Szalma
őstag
Köszönöm. Akkor esetleg demó célból érdemes lenne a madzagokat ''tuningolni''... Tömör rézdrótot a seggükbe! Akkorát, ami még belefér a csíptetőbe!
(Ha esetleg vki kíváncsi rá (én pl. piszkosul), hogy hogyan szól ''normális'' hangfalkábelen, akkor szívesen összejöhetnénk egy szeánszra, tudok vinni olcsóbb Van den Hul-t (igaz, csak sztereóra) és merev rézdrótot.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Bárcsak a kezeim közé kaparinthatnám!!! (Tapasztalat sosem árt. És látnék ilyet is. Oszt lehet, hogy mennék marketingesnek a géniuszhoz...)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest