Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
dr. rozmark #34 üzenetére
Sajnálom, de ezt nem tudom. :)
Bár elég későre jár. -
PeliScan
addikt
válasz
dr. rozmark #31 üzenetére
A crossover freq-el tudod beállítani, hogy hány Hz-tól menjen a sub-ba a mély. Minnél magasabbban van, annál több ''megy'' oda, de ez nem feltétlen jó, mivel a subláda nem kifejezetten a magasabb hangokra van kitalálva, és torzít.
Nekem Live!om van, ott egyszerű. Hogy neked milyen kezelőprodig van, nem tud6om. :) -
PeliScan
addikt
válasz
dr. rozmark #24 üzenetére
Biztos, hogy jól van beállítva a crossover freq?
Általában 120 főlé nem jó menni. -
twollah
nagyúr
válasz
dr. rozmark #26 üzenetére
Sajnos kártya vásárlásban nem tudok segíteni, mert én olyan jól elvagyok az SBPro128cammal.
Tudom ajánlani a különböző számtechújságok túrását, ott elég korrekt teszteket olvasthatsz hangkártya ügyben. -
twollah
nagyúr
válasz
dr. rozmark #24 üzenetére
Sajnos az MP3 veszteséges tömörítéssel dolgozik, és sosem lesz olyan hangja az MP3nak mint egy CDnek.
Az alaplapi hangkártya lecserélése nem rossz ötlet, mert sok CPU időt foglal a rendszerből, és nem arról híresek azok az integrált csodák, hogy egy hű de csodálatos a minőségük.
Ha van pénzed akkor ruházz be idővel egy jó minőségű hangkártyába.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged