- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Sok időm sajnos most nincs áttanulmányozni a linket, de első nekifutásra nem tűnik vmi informatívnak, ennyit azért még én is tudok, hogy jó ha a surr hátul van. :))
Kialszom magam, leskiccelem hogy nekem hogy vannak, és várom a véleményét/véleményed. :DDD
(nekem még mindig elképzelhetetlen, hogy a kábel ennyit számítson, de persze elhiszem; ennyi szakvélemény és kínálat nem lenne csak parasztvakításből.:D) -
PeliScan
addikt
Köszönöm a tanácsokat, csak az a baj, hogy van egy másik szempont is: ha szeretném pl a DVD közben kiélvezn iaz 5.1et, akkor célszerű minnél távolabb rakni egymástől a hangszórókat, nem? És mivel a szobám össz 4 méter hosszú, ha elteszem a faltól még fél-fél méternyire, hát. :))
A csiptetőt megnézem, lehet, hogy csak én vagyok béna. Amúgy dehogynem, annyi kábelt adtak hozzá, hogy azóta mindenhova azokat használom, legalább 10 RCA, 5-6 jack, átalakító, és vagy 20-30 méter hangfal-zsineget.
Igazából esztétikai okok miatt vettem új kábelt, mert ez ti. fehér, és jobban beleolvad a háttérbe. :) Meg mégis, azért nehogymá' a kábelen múljon! :D -
PeliScan
addikt
Hát, végülis is vmikor meg lehetne ejteni, bár már szépen körbeépítegettem Őket (a Hangfalakat, ugye:))
Vettem hozzájuk rézvezetéket, bár nem tömör az igaz. 0.75os, elég drága volt ahhoz képest, de Monitor (das HiFi kabel, made in Germany) szóval szerintem ehhez a kategóriához ez már elég, nem?
Az igaz, hogy a csiptetőbe már neccesen fért bele, mert kicsit túl soakt hántoltam le, így kettéhajottam a végét, és így már tömködni kellet. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Filmgyűjtés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged