Keresés

Aktív témák

• Szalma

őstag

válasz PeliScan #21 üzenetére

Elhelyezési tippek: [L]http://www.jamo.com/consumer/placementguide/[/L]
    (Bár nem szeretem őket, mert ''bútorgyártók''. Az egész kínálatukból van kb. 4 féle hangfal, ami jó. Csak duplaannyiba kerül, mint kellene...)

Értem én. Jön a hang mindenhogy, meg elsőre tök jól szól. De majd később... 8)))

Szeretettel:
    Szalma

ui.: Van den Hul úr kábelei szép színesek. Van fehér is: valami Silver Snow OFC hybrid a szentem, 4eFt/m áron, ha emlékeim nem csalnak meg... (Csak akadékoskodok. Jó ZENE hallgatást, kellemes filmhabzsolást! 8)

• Szalma

őstag

válasz PeliScan #19 üzenetére

??? Jé. Nem adtak hozzá elegendő mennyiségű vezetéket?
    A Monitor aránylag jó interkonnekteket készít, de hangfalkábelben kicsit... khm... jó. 8) Viszont biztosan jobb, mint a gyári, ha volt egyáltalán...

0.75x2... 1.5mm... Ajajj... A tömör drótom 2.5-es FOC (Full Oxidált Copper 8), a Van den Hul meg 2.0-es OFC (Oxid Free Copper). Az be sem megy a lukakba... Akkor kicsi csiptetők vannak. 8(Azért, ha sikerül egyszer 1.5-es drótokat szerezni, megejthetjük a mítinget.)

Azér', ha hozzá jutsz, akkor érdemes kipróbálni tömör rézzel is. Elég csak a két frontot átkábelezni. Oszt jóóól meg köll döngetni vmi dögös CD-vel. Beethoven 5. szimfóniája nagyon ott van Nicolas Harnoncurt-tal és ha ezért fikázik a szomszéd, lehet leugatni, hogy nem bírja a kultúrát... 8)))

(Egy tipp: ha a frontokat kb. 50cm-re vagy annál többre helyezed el a faltól, akkor lesz mélysége is egy sztereó szípadnak. Ha a láda reflex csöves, akkor a csövet próbáld a fal felé fordítani, és kicsit elhúzni a dobozt, így feltisztul a mélytartomány, nem a cső torzítása fog dominálni. 8)

Szeretettel:
    Szalma

ui.: Persze játékhoz tök jó bárhogy. Biztos dögös... :))

• Szalma

őstag

válasz PeliScan #15 üzenetére

Köszönöm. Akkor esetleg demó célból érdemes lenne a madzagokat ''tuningolni''... Tömör rézdrótot a seggükbe! Akkorát, ami még belefér a csíptetőbe!

(Ha esetleg vki kíváncsi rá (én pl. piszkosul), hogy hogyan szól ''normális'' hangfalkábelen, akkor szívesen összejöhetnénk egy szeánszra, tudok vinni olcsóbb Van den Hul-t (igaz, csak sztereóra) és merev rézdrótot.)

Szeretettel:
    Szalma

ui.: Bárcsak a kezeim közé kaparinthatnám!!! (Tapasztalat sosem árt. És látnék ilyet is. Oszt lehet, hogy mennék marketingesnek a géniuszhoz...)

• Szalma

őstag

válasz janati #1 üzenetére

Gratulálok. Örülök, hogy tetszik. (És ennél vannak jobbak is, képzeld!)
    Volna egy kis kérdésem:
    A szatellitek kábelei csíptetősek/szorítósak (esetleg minkét végükön), vagy valami dugasz fityeg rajtuk?

Szeretettel:
    Szalma

ui.: Ez pont DUPLA olyan jól szól, mint a kreatív... (45/22=~2 :))

Aktív témák

Hirdetés