- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
Meg szerencse,hogy itt vannak merheto dolgok es az alapjan tenyek... A p8p video kepessege nagyon sokat javultak es kifejezetten hasznalhatoak ( a 9.22 cameraval ) ugyfest megjobb lett a lencse valtas is..
De ugy leirni egy forumon,hogy nincs is ilyen keszuleked de meg 1 orat se tesztelted sajat magad.... azert az erosen "velemeny" szintu komment, ahogy irod pont olyan. -
nbukta77
addikt
Gyorsasagra nincs kulonbseg. Kamera nekem jobban tetszik a pixelben. Akku fenyevekkel jobb, mint az Iphone 14 pro. Nem tudom mire vagy kivancsi. En nem bantam meg. Sot megkockaztatom, hogy maradok a pixel vonalon pedig iphone 6 ota csak Iphone- t hasznaltam, kisebb kiterokkel. Igaz most is van egy ceges SE2022- m.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Squirrel
őstag
Mindent mobillal fotózok, videozok. És emellé lusta vagyok a képeket rendszerezni. Biztonsági mentéseket persze végzek. Most jön lassan egy gopro hero 12, így legalább a síelős, sporttal, nyaralással kapcsolatos média megy rá. A gopro subscriptiont még meggondolom, az is valami 50dollár/év. Csak ugye ide 50 usd, oda google tárhely, youtube, n***re, 3-4 streaming plussz tv, mobil, vpn előfizetések. Jelenleg megtartottam az internet/tv, 2 mobil meg egy vpn és streaming előfizut. Szerintem mellé jön az új qnap ts-264 nas (a régi beszopott egy leírthatatlan qnap vírust - jó, hogy a biztonsági mentésről készült 2 másik mentés), bele egy 12 terrás hd és marad a virágbolt és a fotók. A google tárhely is megtelik, azt se fizetem mert minek. Képeket inkább lementem 3 helyre.
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Három hete használom, gyakran csinálok képeket, 44 gigánál járok. Szerintem nem lesz vészes a 128-as, igaz nem lett volna sokkal drágább a 256, de most már mind1. Majd motivál hogy gyakrabban rendezzem a képeket
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
K82
őstag
Nettó 799-ért a 128-as nem rossz, de megfontolandó a 60$ felár a 256-osért.
Bruttóban kb. 865/930$ lesz a vége, cca. 302/325e Ft 349-es USD/HUF árfolyammal (az EU-ban a sima 128-as 8 ennyi kb.).
Mondanám h rendelje Google Store-ból aki utazik és azzal nem tudsz mellényúlni, de csak US kártyát fogadnak el fizetéskor. Amazonnál emlékeim szerint ment magyar kártyával a fizetés. És még mindig kérdés mikorra és hova szállítsák.
Ha walk-in, akkor BestBuy, Target ami szóba jöhet viszont itt nagyon szeren kell lenni h tényleg unlocked verzió legyen, van h egy árban van az activate later és az activate today is; tippelj melyiket fogják először ajánlani.
Ha NYC akkor van esély a fizikai Google Store-ra is.
Walmart most épp csak egy 100-ast enged a 128-asból, figyelni kell folyamatosan hol akcióznak (tegnap pl. még mindenhol a normál ára volt).[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Alapvetően csak arra figyeljetek, hogy nehogy hálózatfüggő modell legyen. Amcsi verzióknál viszont az ott adott 1 éves garit nem fogod tudni EU-ban érvényesíteni. Én korábbi Pixellel próbáltam, de visszadobták.
hardveraprora nézz fel, hátha van jó ajánlat."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest