- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiba11
újonc
és vacs
és gondoltam már erre, hogy az eltérő verzió lehet a hiba. De miért nem műkődnek pl a klón appok. A régin működött, itt nem. Nekem mindkét szám "munkaeszköz", használnom kell a WP, viber appokat.
Elméletben legszívesebben törölnék mindent, és újra, de ehhez egyszerűen nincs időm, energiám.
Ja és nekem az ujjlenyomat is lassan megy a Huawei-hez képest. Azt csak hozzápöttyintettem az ujjam és oké, ennél meg sokkal erősebben kell. négy ujjamat rögzítettem, az egyik ujjamat nem ismeri fel, hiába töröltem és csináltam újra.
Azért lehet megpróbálom a visszaállítást... -
bandiba11
újonc
Szerencsére a puklit sehogy se látom, de... de lehet én vagyok béna. Több Samsung S és Note, majd az elmúlt 5 évben Huawei Mate 10 Pro használata után ez a telefon egy csalódás. Sokszor megakad, befagy. Egyszer FB görgetés során teljesen befagyott, hosszú gombnyomásra végül újraindult. A duolingo feladatok közötti reklámja háromból kétszer biztosan befagy. A kamerája jó, bár a felségem sima Iphone 13-a néha jobb képeket csinál, egymás mellől fotózva.
Két kártyám van, mindkettőn ment a WP és Viber clone app-al, eddig gond nélkül. Most -legalábbis nekem- az összes clone app befagy, vagy sehogysem birkozik meg a viberel. A WP Business fiókkal megoldottam. Szerettem volna már új órát is és ez így jó deal, de ez az óra meg egy vicc.
Szóval nap nap után, azon gondolkodom, hogy visszaküldjem-e, még nov.1-ig megtehetem...
Segítsetek én vagyok béna vagy a telefonnak van baja vagy nagyjából ez várható tőle? -
bandiba11
újonc
Ma megérkezett nekem is 8 Pro. Előre is elnézést a láma kérdésért...
Megoldható-e hogy az alkalmazásoknak ne legyen kezdőképernyő és az összes alkalmazás abc sorrendben "hátul", alkalmazáslistában, hanem úgymond csak kezdőképernyő van? A régi Huawei-nél ezt gond nélkül ki tudtam választani, itt egyszerűen nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest