Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Bati0501 #105 üzenetére
Március-április környékére beesik az Alzánál is 400 alá ha a forint is úgy akarja. Be kell állítani náluk az e-mail-es értesítőt és egyből lecsapni ha adnak neki egy jó árat, mert folyton változik a Pixelek ára náluk. A P7 Pro-t így vettem meg 300 alatt fél éve az Alzánál, jött az értesítés, 1 db készletre került és vettem is. Azóta egyszer esett be arra az árszintre náluk pár napra, de azon kívül mindig drágább volt ahogy most is.
-
K82
őstag
Európában nem nagyon szokott változni az eurós ár, az előző szériát se akciózzák mai napig se. Általában előbb vezetik ki minthogy jelentősen olcsóbban adnák. Black Friday/Cyber Monday esetleg, de az Atlanti-óceán innenső felén nem szokott durva leárazás lenni. Itthon a forgalmazás kezdetekor vannak elszállva az árak, jobban jár az ember ha kiugrik Ausztriába - legalább nem kell már Németországig menni (nyugati megyékben élők előnyben, én is előbb vagyok Bécsben mint Budaörsön).
Bundle akció előrendeléskor van. Utána nem emlékszem h lett volna sem az EU-ban, sem az USA-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest