- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Divinity
őstag
Azért ez így elég általánosítás. Mindenki szervezete máshogy reagál mindenre. Nekem az IF+Keto jött be pl, másnak lehet nem. Attól függetlenül, hogy átlagban jó a cukrom én pl pont imádom, hogy állandóan látom mennyi az annyi mi pontosan merre és .ennyit mozdít.
Egyébként az első 1-2 évben én is úgy voltam vele, hogy kaja meg gyógyszer aztán majd néha mérem, 10 naponta meg egy 6 pontos, totál téves irány, nálam pl éjszaka szalad meg (dawn phenomenon) esti étkezéstől totál függetlenül. Egy CGM nélkül ez soha nem derült volna ki. -
Micsurin
nagyúr
Volt már 7 is de mióta full lowcarb és wholegrain-re álltunk azóta nagyon jó, pizzatól hamburgerig bármit megcsinálunk itthon. Pl 35cm-es pizzát kihozunk 65 grammra.
Emiatt ennyire jó, 7 éve vagy 8 ~33-as cukorral vittük be amiről tudtak az orvosok ~5 éve mert a műtéti leleteken már látszott "csak elsiklottak" felette.
Akko inzulin (napi 2x-i hosszan tartó fajta) majd sok sok tanulás az egész család részéről, mára csak gyógyszer és közel tökéletes cukor már amennyire tökéletes lehet egy 56 éves type2-esnek. De attól még örülnék valami hasonlónak. Mivel apám roppant aktív, motorozik, barkácsol, etc etc...
Plusz párom IR-es, oda se lenne rossz mint tendencia követő.
pcnet Honvédban keresd fel Őri doktort.
-
pcnet
addikt
Érdekes, én grammolom a kaját, oda figyelek az inzulin beadásra, napi 5 km-t sétálok, mégis 2.3-24 között ingadozik a cukrom. A bázis inzulin szemmel láthatóan nem 24 órás, csak annak hazudják, ennek ellenére az étkezési inzulinomat akarják lecserélni és a dokim folyamatosan fenyeget, hogy elveszi a jogsimat. Reggel 7kor reggelizek, akkor adom be a Novorapidot, ami ugye 3 órán át van a vérben, tehát 10 órakor kiürül. Szerinte pedig a Novorapid miatt van délután 1kor hypom. Ilyen idióta dokik mellett mit lehet tenni? Kínlódni a hypokkal. Én nem tudok együtt élni a cukorbetegséggel! Irigylem azokat akik együtt tudnak élni vele.
Azt se értem, este 7.4 a cukrom lefekvés előtt. Fél órával később ver a víz, szédülök, mondom hypo. Mérek, 9.7 Mitől ha nem is ettem????? Reggelre meg 4.1 Mitől ha nem adtam be inzulint és nem mozogtam? Rejtély! Ellent mond a biológia törvényeinek ami velem történik! Vagy pl fűnyírás előtt 8.5, 1 óra fűnyírás után meg 17.5 Fizikai aktivitásra elszáll, van, hogy adok be inzulint 17re és 21es lesz. Inzulin beadásra meg tovább emelkedik. Vicc az egész! És állítólag jól kezelhető betegség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen program, ami...?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest