Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Nekem még nincs 1 éve, hogy diagnosztizálták a kettes típust (anyai ágon súlyosan terhelt a család a betegséggel, mondjuk én is mindent megtettem az elmúlt mondjuk 20 évben, hogy én is beleessek).
Nekem még csak gyógyszer van és igyekszem jobban figyelni a kajára meg többet mozogni. Ez perpill elégnek tűnik. A jóság, hogy karácsony óta ledobtam több, mint 15 kilót. -
kchris78
veterán
ha annyira lesz pontos mint a samu vernyomasmerese akkor meg arra sem lesz jo, max ugralgathat visszaellenorzni hogy fals riasztas volt e vagy sem! aki nem beteg ANNAK belefer mert nem kell olyan komolyan vennie egy riasztast aki igen annal sokkal nagyobb sulya van! Es a samu vetnyomasmero oraja egy jatek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest