Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Azért ez így elég általánosítás. Mindenki szervezete máshogy reagál mindenre. Nekem az IF+Keto jött be pl, másnak lehet nem. Attól függetlenül, hogy átlagban jó a cukrom én pl pont imádom, hogy állandóan látom mennyi az annyi mi pontosan merre és .ennyit mozdít.
Egyébként az első 1-2 évben én is úgy voltam vele, hogy kaja meg gyógyszer aztán majd néha mérem, 10 naponta meg egy 6 pontos, totál téves irány, nálam pl éjszaka szalad meg (dawn phenomenon) esti étkezéstől totál függetlenül. Egy CGM nélkül ez soha nem derült volna ki. -
Divinity
őstag
Az invazív megoldások, mint pl a Dexcom, sem tökéletes, célszerű arra is rámérni néha, kétlem, hogy egy nem invazív hozná az ilyen színtér, legalábbis még. Én is kifejezetten nagyon várok egy ilyen megoldást de ha reálisan nézzük akkor ez tényleg csak arra lehet majd jó, hogy aki egyébként egészséges vagy legalábbis annak hiszi magát egy irányt mutat. Persze ez is egy jó előrelépés és minél többen kezdenek el vele foglalkozna annál inkább beindulnak a fejlesztések is de ezt én csak egy első lépésnek mondanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest