- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Ha normálisan figyelsz az étkezésre, kb. semmit nem kell csinálnod. Azoknak szokott baja lenni, aki semmire nem figyel, mert az gondolja, hogy a gyógyszer meg az inzulin injekció majd elintézi. Érdekes módon nekem odafigyeléssel nem megy 10 fölé. A háromhavi átlagom most is 6 (laboros vereredmeny alapján).
-
Divinity
őstag
Az invazív megoldások, mint pl a Dexcom, sem tökéletes, célszerű arra is rámérni néha, kétlem, hogy egy nem invazív hozná az ilyen színtér, legalábbis még. Én is kifejezetten nagyon várok egy ilyen megoldást de ha reálisan nézzük akkor ez tényleg csak arra lehet majd jó, hogy aki egyébként egészséges vagy legalábbis annak hiszi magát egy irányt mutat. Persze ez is egy jó előrelépés és minél többen kezdenek el vele foglalkozna annál inkább beindulnak a fejlesztések is de ezt én csak egy első lépésnek mondanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest