- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Lehet, hogy ez volt a hosszú válasz. Bár egy ideig nem leszek gép előtt, nem tudom, tudok-e még okosat hozzátenni. De majd megpróbálok. Bár az igazságot csakis maga Isten tudja.
Értelmezés lehet szó szerint és nem szó szerint, ami ''átjön'' az elméletileg nagyjából megegyezik attól függetlenül, hogy 6 napos, vagy evolúciópárti vagyok-e. Mert a világot Isten teremtette, ez a lényeg, ez a mondanivalója. Sok más dolog mellett.
Az igazi különbség értelmezésben hívő és nem hívő között van. A hívő olvassa, és elhiszi, hogy a világot Isten teremtette, mivel ezt mondja a Biblia. És nem a teremtés módszere kérdés, hiszen a valódi mechanizmust nincs ember, aki fel tudná fogni. A nem hívő pedig nem hiszi el, hogy Isten teremtette. Így 2 féle értelmezés van csak, hívő és nem hívő.
De én sem mélyedtem el kellőképpen a témában, csak néhány előadást hallottam igen bölcs emberektől, no meg olvasom a Bibliát -sajnos nem napi rendszerességgel, bár a topic kapcsán is gyakran kinyitom
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Temu
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest