Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Darwin ateiste lett volna. Sőt, úgy tudom, komoly dilemmát okozott neki a nyilvánvaló(nak látszó) ellentmondás a szó szerinti Biblia értelmezéssel.
A ''vegyesek'' kifejezést nehezen tudom értelmezni. Nem hiszem, hogy szó szerint kellene venni a Bibliát, és nem hiszem, hogy nincs Isten. Mindkét dolgot szélsőségesnek tartom, és úgy gondolom, hogy az igazság a kettő között van, de közelebb az előbbihez.
Az evolúció meg fejlődést jelent, de nem szabja meg, hogy hogyan megy végbe. Az egy dolog, hogy a Darwin féle evolúciós-elmélet kisajátította a fogalmat
Ha hiba a ''nap''-ot szó szerint értelmezni, akkor szerintem hiba őket egyforma hosszúságúnak feltételezni is. Inkább egy folyamat fázisainak lehetne felfogni az egyes napokat. Fentebb meg már kifejtettem, hogy kifelejted azt a lehetőséget, hogy Isten magukat a fizikai törvényeket, és az Univerzum anyagát teremtette és hagyta - kontrolláltan - fejlődni. Azután már lehet, hogy ''magától'' megy, de a ''beépített'' törvényszerűságek miatt előre kiszámítható módon.
A további vitát ezennel holnai napra halasztom el. Szó szerint véve a ''nap''-ot
. Jó éjt mindenkinek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Jó éjt mindenkinek!